Stroom en Gas

Via Budget Energie van Budget Thuis

Bekijk aanbod

100% GROENE STROOM

Vinden we heel gewoon

Onze stroom bestaat uit zonne- en windenergie uit Nederland en andere Europese landen. We zijn trouwens transparant over ons stroometiket en hebben daarom onze bronnen voor je in een overzicht gegoten.

Lees meer

GRATIS GROENE STROOM IN DE LENTE ÉN DE ZOMER

Elk weekend van 12.00 – 17.00 uur in april t/m augustus 2024

We kunnen veel slimmer omgaan met groene stroom, door het direct te verbruiken als het wordt opgewekt. Dat is goed voor het klimaat én je portemonnee.

Daarom is onze stroom in de lente én de zomer gratis. Dit geldt ieder weekend tussen 12:00 en 17:00 uur, van april t/m augustus 2024 i.c.m. een 1-jarig contract. Je betaalt over je stroomverbruik alleen energiebelasting en overige momenten betaal je het vaste tarief van je contract. Hiermee moedigen we je aan om je energieverbruik te verschuiven naar de groenste momenten. Dus, bewaar je was voor zaterdagmiddag en bespaar op je energiekosten.

Om gebruik te maken van gratis stroom gelden er actievoorwaarden.

Zonnepanelen

VARIABEL

Maandelijks passen we de tarieven aan op basis van inkoopprijzen.

 • Maandelijks nieuwe tarieven
 • Actuele inkoopprijzen
 • Maandelijks opzegbaar
 • Geen gedoe: wij regelen je
  aansluiting of overstap
Combineer en profiteer elke maand van combikorting

VAST

Zekerheid met voordelige tarieven.

 • 1 of 3 jaar geen prijsstijgingen
 • Voor zekerheid en zorgeloosheid
 • Geen gedoe: wij regelen je aansluiting of overstap
Combineer en profiteer elke maand van combikorting

DYNAMISCH

Stroom en gas voor inkoopprijs.

 • Actuele uur- en dagtarieven
 • Direct opzegbaar
 • Profiteer door energieverbruik tijdens voordelige dagdelen
 • Geen gedoe: wij regelen je aansluiting of overstap
Combineer en profiteer elke maand van combikorting

WELK ENERGIECONTRACT PAST BIJ JOU..?

We helpen je graag bij je keuze

Wil je een nieuw energiecontract? En twijfel je over welk contract nou het beste voor jouw situatie is? We helpen je graag met een advies op maat. Klik op ‘Maak een afspraak’, vul het formulier in en geef aan ons door wanneer en hoe we je het beste kunnen bereiken. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met je op.

Maak een afspraak
Groene energie - DP

Verplaatsing van het verbruik

Het is belangrijk dat huishoudens zoveel mogelijk hun verbruik verplaatsen naar het juiste moment. Onze vaste en variabele contracten bieden hiervoor geen financiële prikkel. Een dynamisch contract wel. Met dit contract betaal je namelijk tarieven die meebewegen met de energiebeurs. Stroomtarieven wijzigen ieder uur en gastarieven iedere dag. Daarmee stimuleren we huishoudens om hun stroom te verbruiken op het juiste moment, als de prijzen laag zijn. Bijvoorbeeld wanneer de zon schijnt of er veel windenergie is.

Lees hier meer

“Combineer Energie met Alles-in-1 en Mobiel en profiteer elke maand van combikorting“

GAS VIA BUDGET ENERGIE

Bekijk de mogelijkheden

Veel nieuwe huizen worden nu gebouwd zonder gasaansluiting. Toch is gas in bestaande woningen nog een belangrijke energiebron. Gas bepaalt daarnaast een groot deel van je energiekosten. En dus ook hoeveel je maandelijks betaalt voor je energierekening. Bereken daarom nu wat je bij Budget Energie betaalt.

Bereken aanbod

KLANTBEOORDELINGEN

Zo ervaren andere klanten Budget Energie

Is het tijd voor een nieuw energiecontract? Dan ben je bij Budget Energie natuurlijk aan het juiste adres. Máár, begrijpelijk dat je dan even wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. We vragen daarom onze klanten hun ervaringen met Budget Energie te delen via het onafhankelijke reviewplatform Kiyoh.

Onze klanten zijn erg blij met Budget Energie. We zijn trots op alle positieve reacties die we krijgen. Neem een kijkje op Kiyoh en ontdek zelf wat onze klanten over ons zeggen!

Lees klantbeoordelingen

ZONNEPANELEN OP JE DAK?

Heb óf wil je ze? Zo werkt het bij ons

Steeds meer mensen staan te juichen als de zon schijnt. En dan niet alleen vanwege de vitamine D. Maar omdat de zonnepanelen op volle toeren draaien. Wat krijg je nou eigenlijk voor die teruggeleverde energie? En wat als de zon niet schijnt, zit je dan ’s avonds in het donker? Geen zorgen. We vertellen je er alles over.

Meer info
Zonnepanelen

HET TERMIJNBEDRAG

Wat, hoe en waarom?

Elke maand betaal je braaf je termijnbedrag. Maar waar betaal je nou eigenlijk voor? Waaruit is dat bedrag opgebouwd? En waarop is dit bedrag gebaseerd? Die vragen beantwoorden we graag voor je. Bekijk onze video of lees de antwoorden op de veelgestelde vragen over het termijnbedrag.

Termijnbedrag