Stroom en Gas

Via Budget Energie van Budget Thuis

Bekijk aanbod

100% GROENE STROOM

Vinden we heel gewoon

Onze stroom bestaat uit zonne- en windenergie uit Nederland en andere Europese landen. We zijn trouwens transparant over ons stroometiket en hebben daarom onze bronnen voor je in een overzicht gegoten.

Lees meer

VARIABEL

Kies voor flexibiliteit met elke maand nieuwe tarieven.

 • Maandelijks nieuwe tarieven
 • 100% groene stroom & gas
 • Maandelijks opzegbaar
 • Geen gedoe: wij regelen je
  aansluiting of overstap
Combineer en profiteer elke maand van combikorting

VAST

Kies voor zekerheid met vaste tarieven onder het prijsplafond.

 • 1 jaar geen prijsstijgingen
 • 100% groene stroom en gas
 • Geen gedoe: wij regelen je aansluiting of overstap
Combineer en profiteer elke maand van combikorting

DYNAMISCH

Elk uur nieuwe stroomtarieven en elke dag een nieuw gastarief. Zeg op wanneer je wilt.

 • Actuele uur- en dagtarieven
 • 100% groene stroom & gas
 • Direct opzegbaar
 • Geen gedoe: wij regelen je aansluiting of overstap
Combineer en profiteer elke maand van combikorting
Nieuw!

WELK ENERGIECONTRACT PAST BIJ JOU..?

We helpen je graag bij je keuze

Wil je een nieuw energiecontract? En twijfel je over welk contract nou het beste voor jouw situatie is? We helpen je graag met een advies op maat. Klik op ‘Maak een afspraak’, vul het formulier in en geef aan ons door wanneer en hoe we je het beste kunnen bereiken. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met je op.

Maak een afspraak

Nieuw: dynamische energiecontracten

Naast het aanbieden van vaste en variabele contracten gaan we nog een stap verder. We introduceren dynamische energiecontracten. Met dit type contract bewegen de tarieven mee met de energiebeurs. Stroomtarieven wijzigen ieder uur en gastarieven iedere dag. Hier kun jij slim op inspelen, door te verbruiken wanneer de tarieven laag zijn.

Ontdek de mogelijkheden
Groene energie - DP

“Combineer Energie met Alles-in-1 en Mobiel en profiteer elke maand van combikorting“

GAS VIA BUDGET ENERGIE

Bekijk de mogelijkheden

Veel nieuwe huizen worden nu gebouwd zonder gasaansluiting. Toch is gas in bestaande woningen nog een belangrijke energiebron. Gas bepaalt daarnaast een groot deel van je energiekosten. En dus ook hoeveel je maandelijks betaalt voor je energierekening. Bereken daarom nu wat je bij Budget Energie betaalt.

Bereken aanbod

KLANTBEOORDELINGEN

Zo ervaren andere klanten Budget Energie

Is het tijd voor een nieuw energiecontract? Dan ben je bij Budget Energie natuurlijk aan het juiste adres. Máár, begrijpelijk dat je dan even wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. We vragen daarom onze klanten hun ervaringen met Budget Energie te delen via het onafhankelijke reviewplatform Kiyoh.

Onze klanten zijn erg blij met Budget Energie. We zijn trots op alle positieve reacties die we krijgen. Neem een kijkje op Kiyoh en ontdek zelf wat onze klanten over ons zeggen!

Lees klantbeoordelingen
Zonnepanelen

ZONNEPANELEN OP JE DAK?

Heb óf wil je ze? Zo werkt het bij ons

Steeds meer mensen staan te juichen als de zon schijnt. En dan niet alleen vanwege de vitamine D. Maar omdat de zonnepanelen op volle toeren draaien. Wat krijg je nou eigenlijk voor die teruggeleverde energie? En wat als de zon niet schijnt, zit je dan ’s avonds in het donker? Geen zorgen. We vertellen je er alles over.

Meer info

HET TERMIJNBEDRAG

Wat, hoe en waarom?

Elke maand betaal je braaf je termijnbedrag. Maar waar betaal je nou eigenlijk voor? Waaruit is dat bedrag opgebouwd? En waarop is dit bedrag gebaseerd? Die vragen beantwoorden we graag voor je. Bekijk onze video of lees de antwoorden op de veelgestelde vragen over het termijnbedrag.

Termijnbedrag