Het termijnbedrag

De opbouw van mijn termijnbedrag

Hoe komen jullie aan dit bedrag?

Het termijnbedrag is berekend op basis van verbruik. Bij een aanmelding vragen we je om je jaarverbruik aan ons door te geven. Dit kun je terugvinden op een jaarnota. Je kunt ook een schatting maken van je verbruik op basis van je type woning, het aantal bewoners en of je veel of weinig thuis bent. Vervolgens vermenigvuldigen we je verbruik met onze tarieven én de andere bijkomende kosten. Bij het berekenen van je termijnbedrag houden we ook rekening met het prijsplafond voor 2023. Het totaalbedrag uit deze berekening delen we door 12 maanden. En daar is ie dan; jouw termijnbedrag. Wil je net even beter weten waaruit het bedrag is opgebouwd? Lees dan verder!

Bekijk hoe je termijnbedrag is opgebouwd

We hebben het in een video vastgelegd

Je termijnbedrag bestaat uit...

Voor de lezers onder ons

Het bedrag dat je per maand betaalt bestaat uit de volgende onderdelen:

Leveringskosten
Energiebelasting
Vaste leveringskosten
Netbeheerkosten
Vermindering energiebelasting
Btw

Je termijnbedrag aanpassen

Regel het eenvoudig en snel op MijnBudget

Ben je nieuw op je adres en hebben we je termijnbedrag misschien te hoog ingeschat? Of heb je zonnepanelen aangeschaft en ben je minder stroom gaan verbruiken? We snappen dat je dan je termijnbedrag graag wat aanpast, geen probleem. Je regelt het heel eenvoudig zelf in MijnBudget. En dat niet alleen; van het doorgeven van je meterstanden (als je nog geen slimme meter hebt) tot het melden van een verhuizing? Regel het gemakkelijk zelf in MijnBudget.

Naar MijnBudget

Onze producten

100% groene stroom en gas

Zoveel mensen, zoveel energiewensen. Dat snappen wij. Daarnaast houden we van simpel en bieden we slechts enkele pakketten aan. Lekker overzichtelijk. Wat onze pakketten met elkaar gemeen hebben? 100% groene stroom, 14 dagen bedenktijd en persoonlijke en goede service. En geen gedoe, want wij regelen je overstap.

Meer info

Veelgestelde vragen over dit onderwerp