Over Budget Thuis

Voor iedereen, de beste deal.

Over ons

Hallo, wij zijn Budget Thuis. Wij zorgen voor je energie, internet, tv en bellen. We maken het simpel, betaalbaar én groen. Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Geen kleine lettertjes, gewoon goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. We doen dit al jaren op een no-nonsense manier. Hierbij staat gemak voor de klant voorop. Dat zit in ons DNA.

Bewust kiezen voor Budget Thuis betekent kiezen voor zowel kwaliteit als betaalbaarheid. En combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting.

Wij helpen je om meer tijd en geld over te houden voor leuke dingen. Daar waar kan, want het leven is tenslotte al druk en duur genoeg.

De Budget Thuis app

Alle informatie in je broekzak

  • Inzicht in je verbruik en kosten
  • Makkelijk en snel je gegevens aanpassen
  • Gewoon goede service
Apple App StoreGoogle Play Store
Download app | algemeen

Onze mijlpalen

BESTE LEVERANCIER OP KEUZE.NL

April 2024 - Stroom en gas tegen een zo laag mogelijke prijs mét gewoon goede service is waar we iedere dag naar streven. En niet zonder resultaat! Uit onderzoek van Keuze.nl naar de beste energieleverancier in 2024 komt Budget Energie als winnaar uit de bus in de categorie ‘laagste prijs’! En daar zijn we natuurlijk supertrots op!

Keuzenl 2024M05

1 JAAR BUDGET THUIS

Januari 2021 - Al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Tegen een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. In januari 2021 bestond Budget Thuis alweer één jaar. Budget Thuis is sinds januari 2020 het dak boven Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel. Tijd om een aantal van onze klanten eens te verrassen! En ook een mooi moment om te vragen wat ze nu eigenlijk van Budget Thuis vinden. Nieuwsgierig? Bekijk het hier!

1 MILJOEN KLANTEN!

Augustus 2021 - Budget Thuis heeft de mijlpaal van 1 miljoen klanten bereikt! En dat is niet niks. Dat is méér dan 19 keer een gevulde Rotterdamse Kuip, twee keer het aantal inwoners van de stad Den Haag en meer dan het totaal aantal fietsen in Amsterdam. Daar zijn wij natuurlijk supertrots op en daarom willen we één persoon in het bijzonder bedanken, namelijk: onze miljoenste klant. Wij gingen op pad met een speciaal samengesteld cadeaupakket én een bos bloemen om dit persoonlijk aan hem te overhandigen!

Duurzaamheid bij Budget Thuis

Met meer dan 1 miljoen klanten is Budget Thuis inmiddels een grote speler in de energie- en telecommarkt. Daar zijn we trots op! Maar, dit betekent natuurlijk ook meer verantwoordelijkheid. We kunnen en wíllen impact maken om de wereld een beetje beter te maken. We vertellen je graag over hoe we dit gaan doen.

Lees meer over duurzaamheid
BT Duurzaamheid Onze Visie-2

Bewust Budget

Onze pay-off is BEWUST BUDGET. Het is de achterliggende gedachte voor onze diensten, onze klanten en waar we als bedrijf voor staan. Al onze diensten zijn de basisbehoeften van gezinnen en huishoudens: groene stroom, gas, internet, tv en bellen. Geen kleine lettertjes, gewoon goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Zo houd je meer geld over voor de dingen die écht leuk zijn.

Maar BEWUST BUDGET gaat verder dan prijs alleen. Wij geloven dat elke keuze, hoe klein ook, effect heeft. Of het nu gaat om ons energieverbruik, ons telefoongebruik of hoe we met elkaar omgaan. Daarom willen wij het voor iedereen eenvoudig maken om betaalbare en duurzame keuzes te maken. Zonder gedoe. BEWUST BUDGET gaat over slim omgaan met je geld, zonder in te leveren op kwaliteit, goede service en duurzaamheid.

Met ruim één miljoen klanten behoren we tot de top 4 energieleveranciers. We leveren naast groene stroom ook goed werkend internet en sim only abonnementen via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen gewoon dat je erop kan vertrouwen dat het werkt.

BUDGET THUIS KAN NOG WEL WAT EXTRA HANDEN GEBRUIKEN

Budget Thuis groeit als kool. Dat betekent dat we werk hebben. Veel werk. Misschien ook voor jou? Vooral als je wil meegroeien, meedenken en meebouwen hebben we je nodig. Hopelijk zien we je in ons kantoor, hartje Amsterdam.

Bekijk onze vacatures

Meer informatie?

PERSVRAGEN?

Stuur een e-mail naar persvoorlichting@budgetthuis.nl.

PARTNER WORDEN?

Voor samenwerkingen met Budget Thuis kun je contact opnemen met partners@budgetthuis.nl.

Let op: Deze e-mailadressen zijn voor journalisten en partners! Klanten kunnen hier terecht met vragen.

BEDRIJFSGEGEVENS

Budget Thuis B.V.
Adres: Reguliersdwarsstraat 58A, 1017BM, Amsterdam
KvK-nummer: 34297646
Btw-nummer: NL819182813B01
Budget Thuis is onderdeel van de Nuts Groep

BEVOEGDE TOEZICHTHOUDENDE AUTORITEIT

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Klik hier voor de website van de Autoriteit Consument & Markt.