You're on the prod environment.

OverBudget Thuis

Al je energie- en telecomdiensten onder één dak

Bekijk onze TV campagne

Over ons

Ruim één miljoen mensen krijgen groene stroom en gas van Budget Energie. En we hebben de smaak te pakken! Nóg meer saaie producten leveren, daar worden we heel blij van... Producten die je als huishouden móet hebben. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En zo min mogelijk voor betaalt natuurlijk!

Daarom bieden we naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen via het KPN-netwerk). Om het nog makkelijker te maken, hebben we daar ook Budget Mobiel aan toegevoegd. Maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen (ook via het betrouwbare netwerk van KPN). Combineer je onze producten? Dan ontvang je bovenop onze lage tarieven elke maand combikorting.

Al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Tegen een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. Dat is Budget Thuis.

Onze mijlpalen

Beste provider van Nederland

September 2021 - Bedankt, alle Budget Alles-in-1 klanten! We zijn namelijk door Pricewise uitgeroepen tot beste provider van Nederland in 2021. En daar zijn we natuurlijk supertrots op! Internet, TV & Bellen tegen een blijvend lage prijs mét gewoon goede service is waar we iedere dag weer naar streven. En daarom is deze award het mooiste compliment dat we van onze klanten kunnen krijgen.

PriceWise Provider Award 2021

1 jaar Budget ThuisJanuari 2021 - Al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Tegen een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. In januari 2021 bestond Budget Thuis alweer één jaar. Budget Thuis is sinds januari 2020 het dak boven Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel. Tijd om een aantal van onze klanten eens te verrassen! En ook een mooi moment om te vragen wat ze nu eigenlijk van Budget Thuis vinden. Nieuwsgierig? Bekijk het hier!

1 miljoen klanten!Augustus 2021 - Budget Thuis heeft de mijlpaal van 1 miljoen klanten bereikt! En dat is niet niks. Dat is méér dan 19 keer een gevulde Rotterdamse Kuip, twee keer het aantal inwoners van de stad Den Haag en meer dan het totaal aantal fietsen in Amsterdam. Daar zijn wij natuurlijk supertrots op en daarom willen we één persoon in het bijzonder bedanken, namelijk: onze miljoenste klant. Wij gingen op pad met een speciaal samengesteld cadeaupakket én een bos bloemen om dit persoonlijk aan hem te overhandigen!

Werkt gewoon ;)

Onze pay off is WERKT GEWOON ;) Het is de achterliggende gedachte voor onze diensten, onze klanten en ons als bedrijf. Al onze diensten zijn stille krachten achter families, gezinnen en huishoudens. Producten waar je niet bij stil wilt staan, maar die je mist als ze niet gewoon werken. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken en je wilt natuurlijk altijd mobiel bereikbaar zijn. Tegen een lage prijs. En zonder gedoe. We denken er nooit aan, maar we kunnen ook niet meer zonder. Daarom Budget Thuis, WERKT GEWOON ;)

Bij WERKT GEWOON ;) horen geen mooie verhalen over groene stroom, super-de-luxe werkend internet of extra grote databundels. Groene stroom, werkend internet en onbeperkt je mobiele telefoon gebruiken horen normaal te zijn, vinden wij.

WERKT GEWOON ;) Dat is nogal een statement. Het staat voor nuchterheid en betrouwbaarheid, maar het staat ook voor een organisatie die streeft naar excellentie. We vieren de dingen die goed werken, maar zijn kritisch op wat níét werkt. Zo houden we ons productaanbod eenvoudig en processen simpel. Want wat we doen, dat doen we gewoon goed.

Verder is WERKT GEWOON ;) niet klaar zonder onze ;). Want zo doen we dingen. Serieus, gefocust en simpel, maar ook vriendelijk en altijd met een knipoog.

Budget Thuis kan nog wel wat extra handen gebruiken

Budget Thuis groeit als kool. Dat betekent dat we werk hebben. Veel werk. Misschien ook voor jou? Vooral als je wil meegroeien, meedenken en meebouwen hebben we je nodig. Hopelijk zien we je in ons kantoor, hartje Amsterdam.

Bekijk onze vacatures

Meer informatie?

Persvragen?

Stuur een e-mail naar persvoorlichting@budgetthuis.nl.

Partner worden?

Voor samenwerkingen met Budget Thuis kun je contact opnemen met partners@budgetthuis.nl.

Let op: Deze e-mailadressen zijn voor journalisten en partners! Klanten kunnen hier terecht met vragen.