De kleine lettertjes

Van Budget Energie

Hier vind je alle voorwaarden die van toepassing zijn op onze producten. De meeste zijn te lezen in het PDF-formaat.

Download hier een PDF reader

Algemene voorwaarden

Als je een overeenkomst hebt gesloten met Budget Energie gelden er Algemene Voorwaarden. Die kun je hier downloaden.

Algemene voorwaarden geldig tot en met 31-13-2013Algemene voorwaarden geldig vanaf 1-1-2014 tot en met 31-3-2017Algemene voorwaarden geldig vanaf 1-4-2017Toelichting op de algemene voorwaarden

Vind je de voorwaarden ingewikkeld? Dan vind je hier een toelichting.

Toelichting op de algemene voorwaardenProductvoorwaarden

Hier vind je de nu geldende productvoorwaarden van Budget Energie. De algemene voorwaarden gelden voor de hele markt, de productvoorwaarden gaan specifiek over de producten van Budget Energie.

Productvoorwaarden Vast/VariabelProductvoorwaarden DynamischVoorwaarden Trouw Klant-voordeelVoorwaarden combikortingActievoorwaarden zonnepanelenWat kun je van ons verwachten?

We willen zo efficiënt mogelijk zijn. Zodat onze klanten tevreden blijven. Daarom hebben we een aantal kwaliteitscriteria opgesteld. Bekijk ze even, en laat ons graag weten hoe je onze service beoordeelt.

Kwaliteitscriteria

ONZE GEDRAGSCODE

Ook wij houden ons aan de gedragscode Consument en Energieleverancier. Die gedragscode is ontworpen om het consumentenvertrouwen op de vrije energiemarkt te versterken.

Gedragscode Consument en Energieleverancier


Wat er in staat? Waar we ons aan moeten houden als we klanten werven, hoe we ons klantcontact onderhouden, en hoe we om gaan met zaken als verlengen of beëindigen van overeenkomsten.

Gedragscode Leveranciers Slimme MetersVerklaring Naleving gedragscodes voor LeveranciersIn de bedenktijd je contract opzeggen?

Heb je de afgelopen 14 dagen een contract afgesloten waar je vanaf wilt? Download dan het herroepingsformulier en stuur het terug per post of e-mail. Dan annuleren we je contract. Maar, natuurlijk jammer als je toch geen klant wordt!

HerroepingsformulierAansluit- en transportovereenkomst

Hier vind je het Model aansluit- en transportovereenkomst en de daarbij horende algemene voorwaarden.

Model aansluit- en transportovereenkomstAansluit- en transportovereenkomst + algemene voorwaarden