Duurzaamheid
bij Budget Thuis

We steken onze energie in een betere wereld!

Wij zijn Budget Thuis. Sinds 2011 leveren we met Budget Energie goedkope én groene stroom aan onze klanten. In 2018 kwam daar ook telecom bij. We leveren diensten in en om je huis waar je zelf niet over wilt nadenken. We doen dit al jaren op een no-nonsense manier. Hierbij staat gemak voor de klant voorop. Zonder gedoe dus. Dat zit in ons DNA.

We zijn hard gegroeid. Met meer dan 1 miljoen klanten zijn we nu een grote speler in de energie- en telecommarkt. Een prestatie om trots op te zijn en we hebben de ambitie om nog meer te groeien. Máár, dit betekent ook meer verantwoordelijkheid. We kunnen en willen impact maken om de wereld een beetje beter te maken. En we hebben een belangrijke rol in de samenleving, met onze klanten, partners en relaties.

Onze visie

We steken onze energie in een betere wereld. We willen de klimaattransitie betaalbaar en toegankelijk maken voor iedereen. Dát is onze visie op duurzaamheid. Dit doen we door slimme, duurzame producten en diensten te ontwikkelen die simpel en betaalbaar zijn. Elke dag dagen we onszelf en de markt uit om het beter te doen.

BT Duurzaamheid Onze Visie-2

Duurzaamheid

Duurzaamheid komt bij ons terug in 4 thema's

1
2
3
4

CO2-afdruk verlagen

We gaan onze directe CO2-uitstoot (bijvoorbeeld ons eigen energieverbruik als bedrijf en ons wagenpark) en índirecte uitstoot (veroorzaakt door onze hele waardeketen) verlagen voor een beter klimaat.

We richten ons op zowel het meten, als vooral het verminderen van onze uitstoot. Dit doen we door het maken van doelbewuste keuzes voor de lange en korte termijn. We werken hierbij nauw samen met onze partners. Denk hierbij aan het verduurzamen van de panden, het hebben van elektrische auto's en het duurzamer maken van onze inkoop.

Veelgestelde vragen

Over duurzaamheid

Wat is de klimaattransitie?
Wat is klimaatneutraal?
Waarom is het weggeven van gratis stroom duurzaam?
Wat kan ik zelf doen om te verduurzamen?
Wat kan ik zelf doen als ik mijn rekening niet kan betalen?
Bespaarschijf DEF

De Budget Bespaarschijf

We zitten weer vol in de koude maanden. Dat betekent dat wij weer klaarstaan om je te helpen met het verminderen van je energieverbruik. Veel van onze klanten zijn al bewust bezig met hun verbruik. Daar zijn we erg blij mee! Dit jaar willen we onze klanten nóg beter helpen. Daarom introduceren we: de Budget Bespaarschijf

Meer weten over de Budget Bespaarschijf

GRATIS GROENE STROOM IN DE LENTE ÉN DE ZOMER

Elk weekend van 12.00 – 17.00 uur in april t/m augustus 2024

We kunnen veel slimmer omgaan met groene stroom, door het direct te verbruiken als het wordt opgewekt. Dat is goed voor het klimaat én je portemonnee.

Daarom is onze stroom in de lente én de zomer gratis. Hiermee moedigen we je aan om je energieverbruik te verschuiven naar de groenste momenten.

Lees meer over gratis stroom
Zonnepanelen