You're on the prod environment.

EnergieBesparen

Doe je voordeel met onze tips

Bespaar op je energiekosten

Ga bewuster om met je energie

Besparen kan op veel manieren, bijvoorbeeld door zelf duurzamer te leven. Alle beetjes helpen. Ook in je portemonnee. We helpen je daar graag bij en hebben dan ook allerlei tips op een rijtje gezet. Van kleine energiebesparende maatregelen in huis tot een grotere aanpak.

BEGIN MET BESPAREN!

Ontvang bespaartips

Heb je stroom én gas van Budget Energie? Budget Energie wilt jou helpen om je verbruik te kunnen verlagen. Denk daarbij aan het verbruik van jouw verwarming, elektra of warm water. Meld je aan en ontvang elke maand bespaartips.

Ja, stuur mij bespaartips!
Trek een trui aan

Slimme bespaartips

Goedkoop en eenvoudig

Energie besparen, het begint vaak al bij jezelf. Wil je besparen op je energiekosten, maar heb je bijvoorbeeld weinig financiële ruimte om hierin groots uit te pakken? Dan zijn er genoeg dingen waar je in huis op kunt letten om energie te besparen. Zonder er veel geld of moeite in te steken. Alle kleine beetjes helpen.

Bespaartips
Bespaartips

Word ook klant

Regel het in een handomdraai

Bereken aanbod

Besparen met isolatie

Van tochtstrip tot het isoleren van je dak

Met het letten op sluipverbruik en korter douchen kom je natuurlijk al een eind met besparen. Wil je het grootser aanpakken? Dan kun je nadenken over het beter isoleren van je huis. Op deze manier houd je de gestookte warmte ín huis en bespaar je dus energie. Weten wat de mogelijkheden zijn? We vertellen je er graag meer over.

Lees meer

Koop slim

Energielabel A+++ tot D

Misschien is je oude koelkast aan vervanging toe. Of wast je wasmachine niet meer zoals je gewend bent. Dan is het tijd voor een nieuwe. En dit is ook meteen het moment om dit slim aan te pakken. Weg met die oude energieslurper en controleer het energielabel van je nieuwe aankoop. Door de aanschaf van zuinigere apparaten bespaar je al snel vele euro’s per jaar.

Lees meer
Energielabels

De slimme meter

Meer inzicht in je verbruik

Alle Nederlandse huishoudens kunnen overstappen naar een slimme meter. En misschien heeft je netbeheerder ‘m al in je huis geïnstalleerd. Met deze digitale energiemeter worden je meterstanden op afstand uitgelezen. Geen gedoe meer met meterstandenkaarten opsturen of in een donkere kruipruimte je meterstanden aflezen. Daarnaast sturen we je maandelijks een energierapport (mét bespaartips), zodat je je verbruik kunt vergelijken met eerdere periodes en direct kunt inspelen op je verbruik.

Lees meer