In het buitenland

Met Sim Only van Budget Mobiel

BEKIJK AANBOD

ALTIJD ÉN OVERAL BEREIKBAAR

In binnen- en buitenland

Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar. Zowel in binnen- als buitenland. Wel met hier en daar een spelregel, bijvoorbeeld als het gaat om gebruik in het buitenland. Lees hier alles over hoe het zit met je GB’s, sms’jes en minuten in het buitenland.

VAKANTIE IN HET BUITENLAND

Hoe zit het ook alweer met mijn Budget Mobiel abonnement in het buitenland?

Ga je op vakantie naar het buitenland? Dan is het altijd goed om even te controleren of de instellingen van je telefoon goed staan. En in welke landen je gebruik kunt maken van je bundel. We hebben een aantal veelgestelde vragen én antwoorden voor je op een rijtje gezet.

VANUIT NEDERLAND

Bellen en sms’en

Zit je gewoon in Nederland, maar wil je bellen of sms’en naar buitenlandse telefoonnummers? Als je kiest voor onbeperkt bellen, dan krijg je van ons 100 gratis minuten of sms’jes per maand om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of sms’en. Niet verkeerd, toch? Bekijk bij buitenlandvoordelen om welke landen dit gaat. Zijn deze sms’jes of minuten op óf bel of sms je naar andere landen (dan die 45)? Dan heb je Extra Tegoed nodig. Dan zijn er namelijk extra kosten aan verbonden. Wel tegen onze blijvend lage buitenlandtarieven natuurlijk. Extra Tegoed is ook nodig voor het bellen of sms’en naar Nederlandse 0900- of andere servicenummers.

bellen vanuit Nederland
bellen binnen de EU

BINNEN DE EU

Gewoon vanuit je Sim Only abonnement

Natuurlijk in Nederland, maar ook in andere EU-landen maak je gewoon gebruik van je Sim Only abonnement van Budget Mobiel. In andere EU-landen dan Nederland gelden wel wat extra voorwaarden voor het gebruik van je simkaart. Weten welke? Lees alles over het gebruik van Budget Mobiel binnen de EU in onze fair use policy.

Welke landen er bij Budget Mobiel onder het ‘binnen de EU’-beleid horen? Goede vraag. We hebben ze op een rijtje gezet.

Lees meer

BUITEN DE EU

Koop Extra Tegoed

Ben je buiten de EU? Dan is het niet mogelijk om te internetten, sms’en of bellen vanuit je Sim Only abonnement. In dat geval kun je Extra Tegoed aanschaffen.

Voor elk land gelden andere tarieven. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Buitenlandtarieven
bellen buiten de EU

BUITENLANDVOORDELEN

Als je kiest voor onbeperkt bellen, dan krijg je van ons 100 gratis minuten of sms’jes per maand om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of sms’en. Niet verkeerd, toch? Bij verbruik van 80% en 100% van dit gratis tegoed, ontvang je een update van je saldo per sms. Op? Koop dan ‘Extra Tegoed’, zodat je kunt blijven bellen of sms’en naar buitenlandse nummers.

Voor welke landen dit gratis tegoed geldt? Dat hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

EXTRA INTERNET

Binnen de EU

Heb je iets te enthousiast gebruikgemaakt van je Budget Mobiel abonnement in het buitenland (binnen de EU) en is je EU-bundel op? Koop dan extra data vanaf € 5,- per bundel. De bundel is vervolgens geldig in de rest van de bundelmaand.

Meer info
App front screens

DOWNLOAD DE BUDGET THUIS APP

Regel het zelf eenvoudig en snel

  • Altijd en overal inzicht in je verbruik, betalingen en combikorting
  • Makkelijk en snel je gegevens wijzigen
  • Gewoon goede service
Apple App StoreGoogle Play Store

Welke tarieven gelden waar?

Bekijk het per land

Bekijk tarieven