You're on the prod environment.

1. Je bewindvoerders-aanmeldcode Voor het aanmelden van cliënten heb je een aanmeldcode nodig. Wil je voor het eerst een cliënt aanmelden? Stuur een e-mail naar bewindvoering@budgetmobiel.nl om een unieke aanmeldcode aan te vragen.

Ik ben bewindvoerder of budgetbeheerder, maar ik heb nog geen aanmeldcode.

2. Kies het abonnement voor je cliënt

Klanten van Budget Energie en Alles-in-1 krijgen minimaal € 5,- combikorting p/m Zolang je klant bent bij Budget Energie en/of Budget Alles-in-1 krijg je € 5,- combikorting per maand op je factuur voor Budget Mobiel.
*Op onze abonnementen is een fair use policy van toepassing.
Datasnelheid: Max. 5.0 Mbps down / 1.0 Mbps up

Bewindvoerder of budgetbeheerder?

Kies voor Budget Mobiel

Kies voor je cliënt voor een Sim Only abonnement via Budget Mobiel. Zonder kredietcheck én nooit meer buiten de bundel gaan. Wil je voor het eerst een cliënt aanmelden? Stuur een e-mail naar bewindvoering@budgetmobiel.nl en vraag om de unieke aanmeldcode.

En sluit je nu een 2-jarig abonnement af? Dan ontvangt je cliënt naast 3 maanden korting ook nog eens gratis zwarte of witte Happy Plugs Air 1 Plus t.w.v. € 99,-.

Happy Plugs Air 1 Plus t.w.v. € 99,-

Cadeau bij 2-jarig Budget Mobiel abonnement

Kies je voor Budget Mobiel Onbeperkt of Basis? Sowieso een goed idee. En kies je voor een 2-jarig abonnement? Dan ontvangt je cliënt naast 3 maanden korting op het abonnement ook nog eens zwarte of witte Happy Plugs Air 1 Plus cadeau. En dat ter waarde van € 99,-. We geven je geen keuze in de kleur. Maar, laat je verrassen! Ze zijn allebei even stijlvol. Ook heb je geen gedoe meer met kabels die in de war raken én ze gaan met een volle accu zo’n 40 uur mee. Win-win-win dus!

Voor de volledigheid lees je hieronder een aantal specificaties.

40 uur luisterplezier

De batterijduur van de Happy Plugs Air 1 Plus geeft tot wel 40 uur speeltijd. Bijna een week lang genieten van je favoriete muziek dus (ervan uitgaande dat je tussendoor ook wat slaapt).

Draadloos

Door de betrouwbare 5.1 bluetooth-verbinding hoef je voor gebruik van je Happy Plugs niet langer eerst de kabels van je oordopjes uit de knoop te halen.

Opberg- en oplaaddoosje

De Happy Plugs worden vergezeld van een opberg- en oplaaddoosje in één.

Veelzijdige bediening

Deze oordopjes zijn te bedienen met 14 verschillende touch-bedieningsmogelijkheden. Een telefoontje opnemen, je muziek bedienen of toegang tot Siri: het is allemaal mogelijk met de juiste touch.

Zweet- en spatwaterbestendig

Sporten of singing in the rain met je Happy Plugs? Geen probleem. De Air 1 Plus is zweet- en spatwaterbestendig.

Het beste geluid

Met de nieuwste generatie Qualcomm® CVC 8.0 in combinatie met een microfoon dat wind en ruis onderdrukt en aptX™ codecs is draadloos geluid nog nooit zo briljant geweest.

Happy Plugs Air 1

Budget Mobiel voor cliënten onder bewind of budgetbeheer

Het mobiele telefoonabonnement van een cliënt die onder bewind of budgetbeheer valt; het is vaak een doorn in het oog. Want het kan iedere maand weer zorgen voor financiële problemen. Als bewindvoerder of budgetbeheerder heb je maar weinig of zelfs helemaal geen grip op hoe je cliënt zijn mobiele telefoon gebruikt. Dit levert soms hoge en onverwachte kosten op. We hebben er bij Budget Mobiel dé oplossing voor.

Uniek Sim Only abonnement; voor cliënten van bewindvoerders en budgetbeheerders

Kies je voor je cliënt voor een Sim Only abonnement via Budget Mobiel? Dan kan je cliënt nooit meer buiten zijn of haar bundel gaan. Kies je voor Budget Mobiel Onbeperkt (slechts € 20,- per maand)? Dan ontvangt je cliënt voor dat bedrag een onbeperkt aantal GB’s, sms’jes en belminuten. En dat bedrag betaal je altijd vooraf. Hierdoor ontvangt je cliënt geen (hoge) telefoonrekening achteraf. Ongeacht of je cliënt nu veel belt, sms’t of internet verbruikt.

Met Budget Mobiel Onbeperkt heeft je cliënt alle mobiele mogelijkheden ter beschikking en heb jij hier als bewindvoerder of budgetbeheerder geen omkijken naar. En denk je nu, hoe zit het dan met bellen en sms’en naar het buitenland? Of met bellen of sms’en naar bijvoorbeeld 0900- en 0909-nummers? Ook wat dat betreft nemen we je zorgen weg. Voor dat soort gesprekken en sms’jes moet je Extra Tegoed kopen. Het gebruik van deze nummers gaat dus niet uit de standaard bundel en kan niet gebruikt worden als de cliënt niet over het Extra Tegoed beschikt.

Hoe meld ik cliënten aan bij Budget Mobiel?

Als bewindvoerder of budgetbeheerder kun je snel en eenvoudig je cliënten aanmelden met een unieke aanmeldcode die je kunt aanvragen via onze afdeling bewindvoering. Met deze unieke aanmeldcode kan je cliënt, met behoud van het huidige mobiele telefoonnummer, eenvoudig overstappen naar Budget Mobiel. En dat zonder BKR- en/of Preventel-check én zonder dat er extra kosten worden berekend. Onze snelle en efficiënte afdeling Bewindvoering staat klaar om te helpen bij de aanmelding.

Onze afdeling bewindvoering kun je bereiken via e-mail: bewindvoering@budgetmobiel.nl

Onze Budget Mobiel Sim Only voordelen op een rijtje

 • Geen BKR- en/of Preventel-check
 • Onbeperkt aantal GB’s, sms’jes én minuten
 • Supervoordelige prijs
 • Maandelijks opzegbaar mogelijk
 • Combikorting
 • Gratis nummerbehoud
 • Altijd een vast bedrag per maand
 • Nooit een rekening achteraf
 • Betrouwbaar 4G netwerk van KPN
 • Geldig binnen de hele EU

Voordelen voor de bewindvoerder/budgetbeheerder

 • Vaste contactpersonen op onze afdeling Bewindvoering
 • Snel en gemakkelijk cliënten aanmelden met unieke aanmeldcode
 • Altijd de zekerheid dat het goed geregeld is
 • Bereikbaar per e-mail: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Interesse? We horen het graag van je. Stuur een e-mail naar bewindvoering@budgetmobiel.nl.

Heb je op dit moment vragen over onze abonnementen? Neem dan eens hier een kijkje. We hebben de veelgestelde vragen én antwoorden al op een rijtje gezet.