You're on the prod environment.

Help onsgroeien!

Doe mee met het Budget Energie affiliate programma

Bij Budget Energie leveren we groene en tóch goedkope stroom aan particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen. Wij zijn ervan overtuigd dat de levering van stroom en gas eenvoudiger en goedkoper kan en weten dat niemand geïnteresseerd is van wie ze hun stroom en gas krijgen. Als ze het maar krijgen. En het liefst voor een zo laag mogelijke prijs. Inmiddels leveren we al aan bijna 300.000 huishoudens en ondernemingen in Nederland.

Maar we willen nog groter worden! Zo kunnen we de kosten per klant laag houden en daarmee blijvend lage prijzen bieden. Ook omdat we daarmee - als onafhankelijk bedrijf - nog beter een vuist kunnen maken tegen de gevestigde orde van grotere, inefficiënte energiebedrijven.

Jij kunt ons helpen de kosten te verlagen

Het werven van nieuwe klanten is één van de grootste kostenposten voor een energiebedrijf. Daarom willen we je vragen ons te helpen: een aanbeveling van iemand is de beste reclame die we ons kunnen wensen.

En wat bieden we jou?

  • Interessante vergoedingen van € 30,- tot € 40,-
  • Profiteer mee van onze campagnes
  • Snelle uitbetaling
  • Afwisselende unieke acties
Ja, ik doe graag mee

Hoe werkt het?

  • Je meldt je aan bij ons programma waarna je advertentiemateriaal kunt downloaden en op jouw website kunt plaatsen. Dit kan een link of banner zijn.
  • Je ontvangt van ons een commissie over elke doorgestuurde bezoeker die een contract afsluit bij Budget Energie.

Meld je nu gratis aan bij ons affiliate programma via Daisycon door op onderstaande knop te drukken.

Ja, ik doe graag mee