You're on the prod environment.

Budget Thuis Woonkamer

De laatste updates

Speciaal voor jou!

Van de laatste updates over sport, tv-series en films tot aan de nieuwst uitgebrachte gadgets en software updates. We hebben de belangrijkste onderwerpen hieronder voor jou verzameld. Op één plek. In de Woonkamer van Budget Thuis.

Alles over de stijgende energieprijzen

De energieprijzen stijgen

7 oktober 2021 - We kunnen er niet meer omheen: de energieprijzen zijn de afgelopen tijd enorm gestegen. En het is onduidelijk of de prijzen blijven stijgen. Wat betekent dit voor jou? En is het tijd om actie te ondernemen? Wij leggen het je uit!

Lees verder
Budget Thuis Woonkamer 1 miljoen klanten!

Budget Thuis feliciteert miljoenste klant!

12 augustus 2021 - Budget Thuis heeft de mijlpaal van 1 miljoen klanten bereikt! Daar zijn wij natuurlijk supertrots op en daarom willen we één persoon in het bijzonder bedanken, namelijk: onze miljoenste klant. Wij gingen op pad met een speciaal samengesteld cadeaupakket én een bos bloemen om dit persoonlijk aan hem te overhandigen!

Lees verder
Budget Thuis Woonkamer schermvrije spellen

Vier schermvrije spellen voor tijdens de gedeeltelijke lock-down

13 januari 2021 - De hele avond aan het Netflixen en tussendoor scrollen op Facebook of Instagram? Je bent niet de enige! Door de huidige situatie rondom het Coronavirus spenderen we allemaal meer uur thuis dan ooit. En daarmee ook meer uur achter onze beeldschermen. Daarom hebben we vier leuke schermvrije spellen uitgezocht die je met je familie of huisgenoten kunt doen.

Lees verder
Budget Thuis Woonkamer iPhone 12

Alles over de nieuwste iPhone: de iPhone 12

24 november 2020 - Daar is ie dan: de nieuwe iPhone 12! Het nieuwste product van Apple is op 23 oktober 2020 uitgebracht. Wat maakt deze nieuwe versie nu zo bijzonder? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Lees verder
Budget Energie – Besparen

Energie besparen? Start nú!

7 september 2020 - Op een simpele manier starten met energie besparen, nu, direct? Van besparen op het gebruik van warm water tot het inzetten van een ventilator tijdens de warme zomerdagen. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Lees verder