You're on the prod environment.

Budget Thuis Woonkamer

De laatste updates

Speciaal voor jou!

Van de laatste updates over sport, tv-series en films tot aan de nieuwst uitgebrachte gadgets en software updates. We hebben de belangrijkste onderwerpen hieronder voor jou verzameld. Op één plek. In de Woonkamer van Budget Thuis.

Budget Energie – Besparen

Energie besparen? Start nú!

7 september 2020 - Op een simpele manier starten met energie besparen, nu, direct? Van besparen op het gebruik van warm water tot het inzetten van een ventilator tijdens de warme zomerdagen. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Lees verder
Budget Thuis – Combikorting

De combikorting; hoe zit dat?

31 augustus 2020 - Bij Budget Thuis kun je zowel je energie, als je internet, tv en bellen én sim only onder één dak afsluiten. En combineer je onze producten? Goed plan. Je ontvangt dan namelijk minimaal € 5,- combikorting per maand. Wat kan oplopen naar € 30,- per maand. Mooi meegenomen dus. Weten hoe het precies werkt? Lees dan even verder.

Lees verder
Budget Alles-in-1 – Tv-ontvanger

Update software tv-ontvanger

24 augustus 2020 - Zoals je misschien wel weet, bieden wij ons internet, tv en vast bellen (én sim only) aan via het betrouwbare KPN-netwerk. In de nacht van 24 op 25 augustus vindt er een update plaats van de tv-ontvangers. Ben je nieuwsgierig naar wat er zoal gaat veranderen? Snappen we. We hebben daarom de belangrijkste veranderingen voor je op een rijtje gezet.

Lees verder
Budget Mobiel – Telefoon oververhit

Bescherm je telefoon in (mooi) weer en wind!

17 augustus 2020 - Een telefoon, bijna heilig verklaard. Maar wat nou als er net even een cocktail overheen valt terwijl je lekker in je strandstoel ligt of als je je telefoon per ongeluk in het zand laat vallen? Is het dan ‘doei telefoon’? Nee hoor, probeer eerst eens onze tips op te volgen!

Lees verder
Budget Mobiel - Navigeren

Offline navigeren, wel zo handig!

10 augustus 2020 - Ga je op vakantie? In binnen- of buitenland? Soms is het fijn om dan ook offline de weg te kunnen vinden, als je net even niet zo’n lekker bereik hebt of even zuinig aan wil doen met je dataverbruik bijvoorbeeld. Dat is tegenwoordig geen probleem meer, en dan hebben we het als alternatief niet over de ouderwetse landkaart. Download één van de navigatie-apps die we je aanraden en verdwalen zal tot het verleden behoren.

Lees verder