You're on the prod environment.

Budget Thuis Woonkamer

De laatste updates

Speciaal voor jou!

Van de laatste updates over sport, tv-series en films tot aan de nieuwst uitgebrachte gadgets en software updates. We hebben de belangrijkste onderwerpen hieronder voor jou verzameld. Op één plek. In de Woonkamer van Budget Thuis.

Situatie in Oekraïne en stijgende energieprijzen

Huidige situatie op de energiemarkt

27 juli 2022 - De energieprijzen zijn nog altijd hoog. We vertellen daarom graag meer over de huidige situatie op de energiemarkt. Onder andere de gaslevering vanuit Rusland speelt hierin een belangrijke rol. En, dit roept heel begrijpelijk veel vragen op. Daarom vertellen we je hier graag meer over.

Lees verder
Besparen in de zomermaanden

Besparen in de zomermaanden

15 juli 2022 - Ook in de zomer is het mogelijk om je verbruik te verminderen door middel van kleine aanpassingen. En, omdat de energieprijzen nog steeds stijgen is het slim om hier bewust bezig mee te zijn. We hebben zes tips voor je verzameld waarmee je kan besparen op je energierekening tijdens de zomermaanden.

Lees verder
Maandelijks aanpassen van variabele tarieven

Maandelijks aanpassen van variabele tarieven

17 maart 2022 - Om de energieprijzen voor jou als klant duidelijk en eerlijk te houden, passen we onze variabele tarieven maandelijks aan. Op deze manier betaal je altijd actuele tarieven. De tarieven bewegen mee met de inkoopprijzen, als ze stijgen én als ze dalen. In dit artikel lees je wat dit voor jou betekent.

Lees verder
Het leven is duurder geworden. Hoe kan jij besparen?

Het leven is duurder geworden. Hoe kan jij besparen?

23 februari 2022 - De hoogste inflatie in 40 jaar. En dat is niet mis, want we kunnen met onze euro’s helaas een stuk minder kopen, omdat het leven over het algemeen duurder is geworden. De hoogste tijd om alle uitgaven in je huishouden eens onder de loep te nemen.

Lees verder
Nog duurzamer 2022 in

Nog duurzamer 2022 in

2 februari 2022 - Het nieuwe jaar is weer begonnen en voor veel mensen betekent dit nieuwe goede voornemens. Duurzaamheid is de afgelopen jaren een steeds populairder thema geworden. En dat zal ook niet zo snel voorbijgaan. Voor sommige mensen kan duurzaam leven nog lastig of nieuw zijn, en dat is ook begrijpelijk. Want waar begin je?

Lees verder