You're on the prod environment.

Budget Energie Modelcontract

Het Modelcontract is ontwikkeld door Branchevereniging Energie-Nederland. Het is een contract voor onbepaalde tijd met variabele energieprijzen. Je kunt dit contract kosteloos opzeggen, met een opzegtermijn van 30 dagen.

Dit modelcontract heeft bij iedere leverancier dezelfde opzet. Daardoor kun je het makkelijker vergelijken zonder dat je bij het vergelijken vastzit aan een bepaalde looptijd.

Door het Modelcontract kunnen consumenten de modelcontracten van verschillende energieleveranciers makkelijker met elkaar vergelijken. Het Modelcontract heeft namelijk bij elke leverancier dezelfde opzet. Hierdoor kunnen consumenten energiecontracten vergelijken op basis van variabele energieprijzen zonder vast te zitten aan een bepaalde looptijd.

Modelcontract

Hieronder vind je ons Modelcontract en de bijbehorende voorwaarden. Interesse? Neem dan contact op met onze klantenservice via 020 20 55 555.

De getoonde tarieven zijn bepaald op basis van de actuele inkoopprijzen. Deze fluctueren constant. Dit betekent dat wij de hier aangeboden tarieven doorlopend kunnen wijzigen. Pas zodra je dit aanbod accepteert, zijn de op dat moment getoonde tarieven voor je van toepassing en krijg je deze direct per e-mail bevestigd. Deze aan je bevestigde tarieven wijzigen normaal gesproken per 1/1 en 1/7 van elk jaar. Je vindt de voorwaarden voor tariefwijzigingen in de Modelcontractvoorwaarden.

Tarievenblad Modelcontractvoorwaarden Overige voorwaarden