You're on the prod environment.

Word klant via
de Consumentenbond

Deze actie is gesloten

De Consumentenbond komt op voor de belangen van de consument. Door samen energie in te kopen, levert het jou voordeel op. Budget Energie heeft meerdere keren het Energiecollectief van de Consumentenbond gewonnen.

Hoe meld ik me aan?

Als je je inschrijft op de website van de Consumentenbond, ontvang je een persoonlijk aanbod per e-mail. Je kunt je via de website van de Consumentenbond aanmelden voor deze speciale aanbieding

Tarieven

Wanneer je kiest voor Budget Energie, ontvang je een bevestigingsmail van de Consumentenbond met in de bijlage de tarieven. Je ontvangt van Budget Energie binnen een paar werkdagen na je aanmelding per e-mail je nieuwe energiecontract. Hierin staan ook de leveringsovereenkomst, de energietarieven, de startdatum, het termijnbedrag en de inloggegevens voor MijnBudgetEnergie.

Hoe verloopt je aansluiting of overstap?

Een aansluiting of overstap is snel geregeld. Wij regelen de opzegging met je vorige leverancier en zorgen dat alles goed verloopt. Je zit geen moment zonder stroom of gas.

Na je aanvraag

Hoe verloopt je aansluiting of overstap?

1

Bevestiging
aanmelding

Je ontvangt binnen 3 dagen een welkomstmail met de startdatum van onze levering en je termijnbedrag.

2

Afmelden bij
oude leverancier

Je kunt het voorstelbedrag zelf verhogen of verlagen in je online account.

3

Doorgeven
meterstanden

Je kunt je meterstanden gemakkelijk online doorgeven.

4

Start
Levering

Zodra de meterstanden binnen zijn, kunnen we gaan leveren.

Overstapteam voor vragen en advies

Liever iemand spreken voor je aanmelding? Dat kan. Voor de deelnemers aan de Collectieve Inkoop Energie staat een speciaal overstapteam klaar. Je kunt bij ons terecht met alle vragen over je aanmelding en/of overstap. Wij zijn op werkdagen van 09.00-17.00 uur. bereikbaar via 020 - 205 55 55

Groen en tóch goedkoop

Wij vinden groene stroom heel gewoon, daarom is 100% van onze energie groen. Onze groene stroom bestaat o.a. uit windenergie opgewekt door Nederlandse windmolens.

Termijnbedrag en verbruik

Het termijnbedrag (de kosten per maand) is gebaseerd op het gemiddelde verbruik over de afgelopen 3 jaar op je adres. Wij krijgen dit van je netbeheerder door. Dit standaard jaarverbruik kan afwijken van het verbruik dat je bij je aanmelding hebt opgegeven bij het gekozen energiecollectief. Hierdoor kan het termijnbedrag ook iets verschillen van dat wat de Consumentenbond in eerste instantie doorgaf. Je kunt het termijnbedrag online aanpassen via MijnBudgetEnergie.

Meer informatie over het termijnbedrag

Zonne-energie terugleveren en salderen

Zonnepanelen op het dak: een goede investering voor je woning. Daar komen natuurlijk wel vragen bij kijken. Je wil bijvoorbeeld weten wat de zonnepanelen opleveren, wat er gebeurt met je verbruik en hoe de teruglevering op je nota staat.

Op deze pagina vind je alle informatie over dit onderwerp