WORD KLANT VIA
DE CONSUMENTENBOND

Deze actie is gesloten

De Consumentenbond komt op voor de belangen van de consument. Door samen energie in te kopen, levert het jou voordeel op. Budget Energie heeft meerdere keren het Energiecollectief van de Consumentenbond gewonnen.

Hoe meld ik me aan?

Als je je inschrijft op de website van de Consumentenbond, ontvang je een persoonlijk aanbod per e-mail. Je kunt je via de website van de Consumentenbond aanmelden voor deze speciale aanbieding.

Tarieven

Als je kiest voor Budget Energie, ontvang je een bevestigingsmail van de Consumentenbond met in de bijlage de tarieven. Je ontvangt van Budget Energie binnen een paar werkdagen na je aanmelding per e-mail je nieuwe energiecontract. Hierin staan ook de leveringsovereenkomst, de energietarieven, de startdatum, het termijnbedrag en de inloggegevens voor MijnBudget.

Overstappen

Hoe verloopt je aansluiting of overstap?

1
2
3
4
5
6
7

Bevestiging + MijnBudget

Heb je je aangemeld? Dan ontvang je meestal al binnen een dag onze welkomstmail. Hierin vind je onder andere de startdatum, je klantnummer en termijnbedrag. Ook je leveringsovereenkomst is bijgevoegd.

In deze mail ontvang je ook inloggegevens voor MijnBudget. In deze persoonlijke mijn-omgeving regel je veel energiezaken gemakkelijk zelf. Wil je je startdatum of termijnbedrag aanpassen? Ook dat regel je op MijnBudget.

Termijnbedrag en verbruik

Het termijnbedrag (de kosten per maand) is gebaseerd op het gemiddelde verbruik over de afgelopen 3 jaar op je adres. Wij krijgen dit van je netbeheerder door. Dit standaard jaarverbruik kan afwijken van het verbruik dat je bij je aanmelding hebt opgegeven bij het gekozen energiecollectief. Hierdoor kan het termijnbedrag ook iets verschillen van dat wat de Consumentenbond in eerste instantie doorgaf. Je kunt het termijnbedrag online aanpassen via MijnBudget.

Meer informatie over het termijnbedrag

Terugleveren en salderen

Zonnepanelen op het dak: een goede investering voor je woning. Daar komen natuurlijk wel vragen bij kijken. Je wil bijvoorbeeld weten wat de zonnepanelen opleveren, wat er gebeurt met je verbruik en hoe de teruglevering op je nota staat.

Op deze pagina vind je alle informatie over dit onderwerp