You're on the prod environment.

Budget Energie collectieven

Een energiecollectief is een organisatie die namens veel consumenten een collectief energiecontract afsluit met een leverancier.

Budget Energie is meermaals bij die collectieven als voordeligste uit de bus gekomen. Hieronder enkele collectieven waar je je kunt inschrijven, of waar je dat in het verleden kon doen.

Klik op een logo voor meer informatie, of om je aan te melden.

Vereniging Eigen Huis gesloten

Vereniging Eigen Huis behartigt de belangen van iedereen die een huis heeft of van plan is te kopen. Zij helpen leden bij het kopen en bewonen van een huis en geven onafhankelijk advies en financieel voordeel dankzij collectieve inkopen.

Lees meer

Consumentenbond gesloten

De Consumentenbond helpt je besparen op je vaste lasten. Zij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Ook volgens de Consumentenbond is Budget Energie een voordelige keuze!

Lees meer

Groepsveiling.nl gesloten

Als sinds 2010 helpt groepsveiling.nl consumenten om de maandelijks terugkerende kosten te verlagen. Met ruim 45 succesvolle energieveilingen in Nederland is groepsveiling.nl een van de meest ervaren partijen in de markt. Regelmatig blijkt Budget Energie de scherpste aanbieder.

Lees meer

Sloop de Crisis gesloten

Sloop de Crisis komt in actie voor de laagste vaste lasten, waardoor een huishouden flink kan besparen op de kosten van onder andere de energiekosten.

Lees meer

Vastelastenbesparing.nl gesloten

Vastelastenbesparing.nl laat zoals de naam al doet vermoeden, consumenten besparen op hun vaste lasten. Zij doen dit door vanuit een onafhankelijke rol alle aanbieders op basis van prijs, service en kwaliteit met elkaar te vergelijken en op basis van persoonlijke voorkeuren het best beschikbare aanbod te kunnen bieden aan consumenten. Op die manier laten zij nu al ruim 50.000 Nederlanders per jaar besparen.

Lees meer