WORD KLANT VIA EEN COLLECTIEF

Ook hier zijn we vaak de voordeligste

BUDGET ENERGIE VIA EEN ENERGIECOLLECTIEF

Profiteer van de laagste tarieven in de markt

Een energiecollectief is een organisatie die namens veel consumenten een collectief energiecontract afsluit met een leverancier. Budget Energie is al vaak bij zulke collectieven als voordeligste uit de bus gekomen. Hieronder zie je twee collectieven waar je je kunt inschrijven, of waar je dat in het verleden kon doen of in de toekomst weer kúnt doen.


Consumentenbond

Consumentenbond

De Consumentenbond helpt je besparen op je vaste lasten. Zij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Ook volgens de Consumentenbond is Budget Energie een voordelige keuze!

Meer info

Vereniging Eigen Huis

veh-logo (1)

Vereniging Eigen Huis behartigt de belangen van iedereen die een huis heeft of van plan is er eentje te kopen. Zij helpen leden bij het kopen en bewonen van een huis. Ze geven daarbij onafhankelijk advies en financieel voordeel dankzij collectieve inkopen.

Meer info

EERLIJKE VERKOOP

Daar staan we voor

Budget Energie verkoopt energiecontracten, direct via onze eigen website, maar ook via partners die ons hierbij helpen. We gaan hierbij voor eerlijke verkoop, zoals het hoort. We houden ons daarbij aan de gestelde regels en we willen natuurlijk ook dat onze partners dit doen. Daarom zijn we samen met andere energieleveranciers het transparantiekeurmerk CIRE gestart: Centraal Intermediair Register Energiemarkt. En dit betekent dat wij alleen samenwerken met verkooppartners met het CIRE-keurmerk: samen voor een duurzame en eerlijke markt!

Meer info
cire-deelnemer