You're on the prod environment.

Word klant via
Vereniging Eigen Huis

Deze actie is gesloten

Budget Energie is weer als winnaar uit de bus gekomen bij de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis. Profiteer dus van zowel lage tarieven als lage vaste leveringskosten. Ben je al klant? Uiteraard hebben we ook een scherp verlengaanbod klaarstaan.

Aanmelding

Als je je inschrijft op de website van het Vereniging Eigen Huis, ontvang je een persoonlijk aanbod per e-mail. Je kunt je alleen direct via het collectief aanmelden voor deze speciale aanbieding.

Ga naar de website van Vereniging Eigen Huis

Tarieven

Wanneer je kiest voor Budget Energie, ontvang je een bevestigingsmail van Vereniging Eigen Huis met in de bijlage de tarieven. Je ontvangt van Budget Energie binnen een paar werkdagen na je aanmelding per e-mail je nieuwe energiecontract. Hierin staan ook de leveringsovereenkomst, de energietarieven, de startdatum, het termijnbedrag en de inloggegevens voor MijnBudgetEnergie, je persoonlijke online pagina waarmee je al je energiezaken gemakkelijk online regelt.
Doe er iets leuks mee!

Hoe verloopt je aanmelding of overstap?

Een aansluiting of overstap is snel geregeld. Wij regelen de opzegging met je vorige leverancier en zorgen dat alles goed verloopt. Je zit geen moment zonder elektriciteit.

Na je aanvraag

Hoe verloopt je aansluiting of overstap?

1

Bevestiging
aanmelding

Je ontvangt binnen 3 dagen een welkomstmail met de startdatum van onze levering en je termijnbedrag.

2

Afmelden bij
oude leverancier

Je kunt het voorstelbedrag zelf verhogen of verlagen in je online account.

3

Doorgeven
meterstanden

Je kunt je meterstanden gemakkelijk online doorgeven.

4

Start
Levering

Zodra de meterstanden binnen zijn, kunnen we gaan leveren. Doe er iets leuks mee!

Overstapteam voor vragen en advies

Liever iemand spreken voor je aanmelding? Dat kan. Voor de deelnemers aan de Collectieve Inkoop Energie staat een speciaal overstapteam klaar. Je kunt bij ons terecht met alle vragen over je aanmelding en/of overstap. Wij zijn bereikbaar via het gratis telefoonnummer 020 - 205 55 55 op werkdagen van 09.00-15.00 uur.

Groen en tóch goedkoop

Wij vinden groene stroom heel gewoon, daarom is 100% van onze energie groen. Onze groene stroom bestaat o.a. uit windenergie en wordt voor een deel opgewekt door Nederlandse windmolens. De zonne-energie komt uit Italië. Heeft u gekozen voor ons aanbod van 3 jaar, dan bent u verzekerd van groene stroom voor 100% opgewekt door Nederlandse windmolens.

Zonne-energie terugleveren en salderen

We vinden het ook belangrijk om slim om te gaan met energie en moedigen je aan om zelf energie op te wekken. Bij Budget Energie mogen klanten die zelf energie opwekken onbeperkt energie terugleveren. Deze teruglevering wordt dan volledig verrekend met je energierekening. Vinden we wel zo eerlijk.

Meer informatie over terugleveren en salderen

Termijnbedrag en verbruik

Het termijnbedrag (de kosten per maand) is gebaseerd op het gemiddelde verbruik over de afgelopen 3 jaar op je adres. Wij krijgen dit van je netbeheerder door. Dit standaard jaarverbruik kan afwijken van het verbruik dat je bij je aanmelding hebt opgegeven bij het gekozen energiecollectief. Hierdoor kan het termijnbedrag ook iets verschillen van dat wat Vereniging Eigen Huis in eerste instantie doorgaf. Je kunt het termijnbedrag online aanpassen via MijnBudgetEnergie.