You're on the prod environment.

Word klant via
Vereniging Eigen Huis

Deze actie is geopend

Budget Energie is weer als winnaar uit de bus gekomen bij de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis. Profiteer dus van zowel lage tarieven als lage vaste leveringskosten. Ben je al klant? Uiteraard hebben we ook een scherp verlengaanbod klaarstaan.

Aanmelding

Als je je inschrijft op de website van het Vereniging Eigen Huis, ontvang je een persoonlijk aanbod per e-mail. Je kunt je alleen direct via het collectief aanmelden voor deze speciale aanbieding.

Ga naar de website van Vereniging Eigen Huis

Tarieven

Kies je voor Budget Energie? Dan ontvang je een bevestigingsmail van Vereniging Eigen Huis, met in de bijlage de tarieven. Je ontvangt van Budget Energie binnen een paar werkdagen na je aanmelding per e-mail je nieuwe energiecontract. Hierin staan ook de leveringsovereenkomst, de energietarieven, de startdatumenhet termijnbedrag. Ook ontvang je de inloggegevens voor MijnBudget. Dit is je persoonlijke pagina, waarin je al je energiezaken gemakkelijk zelf regelt.

Hoe verloopt je aanmelding of overstap?

Een aansluiting of overstap is snel geregeld. Wij regelen de opzegging met je vorige leverancier en zorgen dat alles goed verloopt. Je zit geen moment zonder elektriciteit.

Na je aanvraag

Hoe verloopt je aansluiting of overstap?

1

Bevestiging
aanmelding

Je ontvangt binnen 3 dagen een welkomstmail met de startdatum van onze levering en je termijnbedrag.

2

Afmelden bij
oude leverancier

Je kunt het voorstelbedrag zelf verhogen of verlagen in je online account.

3

Doorgeven
meterstanden

Je kunt je meterstanden gemakkelijk online doorgeven.

4

Start
Levering

Zodra de meterstanden binnen zijn, kunnen we gaan leveren.

Overstapteam voor vragen en advies

Liever iemand spreken voor je aanmelding? Dat kan. Voor de deelnemers aan de Collectieve Inkoop Energie staat een speciaal overstapteam klaar. Je kunt bij ons terecht met alle vragen over je aanmelding en/of overstap. Wij zijn bereikbaar via het gratis telefoonnummer 020 - 205 55 55 op werkdagen van 09.00-17.00 uur.

Groen en tóch goedkoop

Wij vinden groene stroom heel gewoon, daarom is 100% van onze energie groen. Onze groene stroom bestaat o.a. uit windenergie opgewekt door Nederlandse windmolens.

Bekijk hier ons stroometiket

Zonne-energie terugleveren en salderen

Zonnepanelen op het dak: een goede investering voor je woning. Daar komen natuurlijk wel vragen bij kijken. Je wil bijvoorbeeld weten wat de zonnepanelen opleveren, wat er gebeurt met je verbruik en hoe de teruglevering op je nota staat.

Op deze pagina vind je alle informatie over dit onderwerp

Termijnbedrag en verbruik

Het termijnbedrag (de kosten per maand) is gebaseerd op het gemiddelde verbruik over de afgelopen 3 jaar op je adres. Wij krijgen dit van je netbeheerder door. Dit standaard jaarverbruik kan afwijken van het verbruik dat je bij je aanmelding hebt opgegeven bij het gekozen energiecollectief. Hierdoor kan het termijnbedrag ook iets verschillen van dat wat Vereniging Eigen Huis in eerste instantie doorgaf. Je kunt het termijnbedrag online aanpassen via MijnBudgetEnergie.