ÉCHT VOORDELIGE
SIM ONLY
ABONNEMENTEN

Best geteste 5G-netwerk (KPN)

BEKIJK AANBOD

ONS GOEDKOOPSTE SIM ONLY ABONNEMENT?

Sim Only kan al vanaf € 7,- p/m

Budget Mobiel, dé aanbieder als je op zoek bent naar een voordelig abonnement. Er is altijd een abonnement dat bij je past. Kies je voor ons 2-jarige Budget Mobiel abonnement met 200 belminuten/sms’jes en 3 GB internet? Dan betaal je de slechts € 7,- per maand! Wil je onbeperkt bellen, sms’en én internetten? Snappen we! Dan betaal je de eerste 12 maanden maar € 15,-. Zoek je net iets anders? Ook geen probleem. We hebben van alles er tussenin.

  • 3 GB
  • 5 GB
  • 10 GB
  • 15 GB
  • 20 GB
  • Onbeperkt data

En, niet onbelangrijk, Budget Mobiel maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Betrouwbaar en stabiel!

VERGELIJK ONZE SIM ONLY ABONNEMENTEN

Hoeveel GB's heb ik nodig?

Bij het afsluiten van een abonnement, is het goed om te weten hoeveel GB’s je nodig hebt. Een ruime databundel is prettig zodat je vrij kan internetten, maar betalen voor een te grote databundel is ook zonde. Kies bewust voor de databundel die bij jou past.

Welke databundel past bij mij?
BM Bundels Keuze 2023M09 V2

Best geteste 5G-netwerk: KPN

Budget Mobiel maakt gebruik van het KPN-netwerk. Het mobiele netwerk van KPN is door Umlaut Connect uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk ter wereld. Dus reken maar op goede dekking. Altijd en overal. Zowel in binnen- als buitenland.

Kies je voor Budget Mobiel? Dan kies je bewust voor topkwaliteit voor een budget prijs.

Bekijk onze sim only abonnementen
KPN Logo
bellen vanuit Nederland

GEWOON GOEDE DEKKING

Bekijk het in jouw regio

Benieuwd naar de dekking op jouw adres? Bekijk het in ons overzicht.

Bekijk netwerkdekking

BELLEN NAAR HET BUITENLAND

Binnen én buiten de EU

Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar. Zowel in binnen- als buitenland. Wel met hier en daar een spelregel als het gaat om gebruik in het buitenland. Hoe het daar zit met je GB’s, sms’jes en minuten? Lees er meer over op onze buitenlandpagina.

Meer info

OVERSTAPPEN NAAR BUDGET MOBIEL

Regelen we voor je

Overstappen naar Budget Mobiel is heel eenvoudig. Ook als je kiest voor nummerbehoud. Kies bij het bestellen voor nummerbehoud en wij zeggen het contract bij je huidige provider op. Dit kan al vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige abonnement.

Meer info
Overstappen

KLANTBEOORDELINGEN

Zo ervaren andere klanten Budget Mobiel

Is het tijd voor een nieuw mobiele telefoonabonnement? Dan ben je bij Budget Mobiel natuurlijk aan het juiste adres. Máár, begrijpelijk dat je dan even wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. We vragen daarom onze klanten hun ervaringen met Budget Mobiel te delen via de onafhankelijke reviewwebsite Kiyoh. Tevreden of ontevreden? Alle ervaringen zijn welkom. Zo geven we een eerlijk beeld over onze diensten. En waar nodig gaan we aan de slag om onze diensten te verbeteren.

Lees meer

EXTRA INTERNET

Binnen Nederland en de EU

Heb je in Nederland of de EU iets te enthousiast gebruikgemaakt van je Budget Mobiel abonnement en is je bundel op? Of heb je een aangepaste internetsnelheid? Afhankelijk van je abonnement kan je dan extra data aanschaffen.

Meer info

SIM ONLY

Wat is Sim Only?

Sim Only abonnementen zijn mobiele telefoonabonnementen waarbij je alleen een simkaart krijgt. Een toestel moet je daarom dus zelf regelen.

Wat zijn de voordelen van een Sim Only abonnement?

Vaak is een Sim Only abonnement goedkoper dan een abonnement waarbij je een toestel krijgt. Kies je voor een toestel bij je abonnement? Dan betaal je ook voor het toestel met je abonnement. Het toestel moet door de aanbieder natuurlijk terugverdiend worden. Bij een Sim Only abonnement zijn de maandelijkse kosten veel lager. Én zit je vaak niet lang vast aan een contract. Bij ons kun je ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. En kies je voor onze 1- of 2-jarige variant? Dan profiteer je van extra voordeel.

Wat krijg ik als ik een Sim Only abonnement bestel?

Bestel je een Sim Only abonnement van Budget Mobiel? Dan ontvang je van ons een simkaart die geschikt is voor alle mobiele telefoons. Simkaart in je bezit? Volg dan de instructies om je simkaart te activeren en plaats ‘m vervolgens in je telefoon. De simkaart is binnen 20 minuten op het KPN-netwerk aangemeld. Daarna kun je van start met je abonnement.

Sim Only abonnement

ZONDER KREDIETCHECK

Bij Budget Mobiel voeren we geen kredietcheck uit. Voor ons is het van belang dat je direct je eerste maand betaalt. Gedaan? Dan kun je gegarandeerd van start met je Budget Mobiel abonnement. Je hebt daarbij de keuze uit een maandelijks opzegbaar óf 1- of 2-jarig abonnement.

Lees meer
App front screens

DOWNLOAD DE BUDGET THUIS APP

Regel al je energie- en
telecomzaken makkelijk en snel

  • Altijd en overal inzicht in je verbruik, betalingen en combikorting
  • Makkelijk en snel je gegevens wijzigen
  • Gewoon goede service
Apple App StoreGoogle Play Store