ÉCHT VOORDELIGE
SIM ONLY
ABONNEMENTEN

Via het betrouwbare KPN-netwerk

Bekijk aanbod

ONS GOEDKOOPSTE SIM ONLY ABONNEMENT?

Sim Only kan al vanaf € 5,50 p/m

Budget Mobiel, dé aanbieder als je op zoek bent naar een goedkoop Sim Only abonnement. Er is altijd een abonnement dat bij je past. Kies je voor ons 2-jarige Budget Mobiel abonnement met 200 belminuten/sms’jes en 3 GB internet? Dan betaal je de eerste 12 maanden slechts € 5,50 per maand! Wil je onbeperkt bellen, sms’en én internetten? Snappen we! Dan betaal je de eerste 6 maanden maar € 10,-. Zoek je net iets anders? Ook geen probleem. We hebben van alles er tussenin.

  • 3 GB
  • 5 GB
  • 10 GB
  • 15 GB
  • 20 GB
  • Onbeperkt data

En, niet onbelangrijk, Budget Mobiel maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Betrouwbaar en stabiel!

VERGELIJK ONZE SIM ONLY ABONNEMENTEN

Hoeveel GB's heb ik nodig?

Of je nu een kleinverbruiker of streamliefhebber bent, er is altijd een abonnement dat bij je past. Bij het afsluiten van een Sim Only abonnement, is het goed om te weten hoeveel GB’s je nodig hebt. Een ruime databundel is prettig zodat je vrij kan internetten, maar betalen voor een te grote databundel is ook zonde. Ontdek bij Budget Mobiel welke databundel bij jou past.

Welke databundel past bij mij?
BM Bundels Keuze 2023M09 V2

GEWOON GOEDE DEKKING

Bekijk het in jouw regio

Budget Mobiel maakt natuurlijk gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Betrouwbaar en stabiel dus. Benieuwd naar de dekking op jouw adres? Bekijk het in ons overzicht.

Bekijk netwerkdekking
bellen vanuit Nederland

BELLEN NAAR HET BUITENLAND

Binnen én buiten de EU

Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar. Zowel in binnen- als buitenland. Wel met hier en daar een spelregel als het gaat om gebruik in het buitenland. Hoe het daar zit met je GB’s, sms’jes en minuten? Lees er meer over op onze buitenlandpagina.

Meer info
Overstappen

OVERSTAPPEN NAAR BUDGET MOBIEL

Regelen we voor je

Overstappen naar Budget Mobiel is heel eenvoudig. Ook als je kiest voor nummerbehoud. Kies bij het bestellen voor nummerbehoud en wij zeggen het contract bij je huidige provider op. Dit kan al vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige abonnement.

Meer info

FAIR USE POLICY

Gebruik binnen de perken

Bij Budget Mobiel passen we een fair use policy toe op onze abonnementen. Hiermee voorkomen we onredelijk gebruik. Zo houden we onze tarieven laag. En zo zorgen we ervoor dat je ongestoord gebruik kan maken van onze diensten.

Lees meer

KLANTBEOORDELINGEN

Zo ervaren andere klanten Budget Mobiel

Is het tijd voor een nieuw mobiele telefoonabonnement? Dan ben je bij Budget Mobiel natuurlijk aan het juiste adres. Máár, begrijpelijk dat je dan even wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. We vragen daarom onze klanten hun ervaringen met Budget Mobiel te delen via de onafhankelijke reviewwebsite Kiyoh. Tevreden of ontevreden? Alle ervaringen zijn welkom. Zo geven we een eerlijk beeld over onze diensten. En waar nodig gaan we aan de slag om onze diensten te verbeteren.

Lees meer

PROFITEER VAN COMBIKORTING

Combineer Budget Mobiel met Energie en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Combineer je Budget Mobiel met Budget Energie en Budget Alles-in-1? Dan krijg je bovenop de lage prijs ook nog eens elke maand combikorting. Wat kan oplopen tot € 17,50 per maand. Mooi meegenomen dus. En wel zo handig, je energie en telecomdiensten onder één dak.

Is overstappen nog niet mogelijk? Loop geen voordeel mis en stel de bespaarmelding in.
Bestel nu
Combikorting Budget Thuis

EXTRA INTERNET

Binnen Nederland en de EU

Heb je in Nederland of de EU iets te enthousiast gebruikgemaakt van je Budget Mobiel abonnement en is je bundel op? Of heb je een aangepaste internetsnelheid? Afhankelijk van je abonnement kan je dan extra data aanschaffen.

Meer info

EXTRA TEGOED

Wat valt buiten je tegoed?

Wil je in Nederland bellen of sms’en naar servicenummers (zoals 0900- of 0909-nummers)? Heb je onbeperkt bellen en ben je door je 100 gratis sms'jes of minuten vanuit Nederland naar 45 landen heen (onze buitenlandvoordelen)? En wil je blijven sms'en en bellen vanuit Nederland naar andere EU-landen?

Of wil je internetten, bellen en sms’en in landen buiten de EU? Dan kun je Extra Tegoed aanschaffen. Je betaalt dan per sms, minuut of MB een bepaald tarief. Dit kan van land tot land verschillen, maar we hebben alle tarieven voor je op een rijtje gezet.

Meer info

SIM ONLY

Wat is Sim Only?

Sim Only abonnementen zijn mobiele telefoonabonnementen waarbij je alleen een simkaart krijgt. Een toestel moet je daarom dus zelf regelen.

Wat zijn de voordelen van een Sim Only abonnement?

Vaak is een Sim Only abonnement goedkoper dan een abonnement waarbij je een toestel krijgt. Kies je voor een toestel bij je abonnement? Dan betaal je ook voor het toestel met je abonnement. Het toestel moet door de aanbieder natuurlijk terugverdiend worden. Bij een Sim Only abonnement zijn de maandelijkse kosten veel lager. Én zit je vaak niet lang vast aan een contract. Bij ons kun je ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. En kies je voor onze 1- of 2-jarige variant? Dan profiteer je van extra voordeel.

Wat krijg ik als ik een Sim Only abonnement bestel?

Bestel je een Sim Only abonnement van Budget Mobiel? Dan ontvang je van ons een simkaart die geschikt is voor alle mobiele telefoons. Simkaart in je bezit? Volg dan de instructies om je simkaart te activeren en plaats ‘m vervolgens in je telefoon. De simkaart is binnen 20 minuten op het KPN-netwerk aangemeld. Daarna kun je van start met je abonnement.

Sim Only abonnement
Budget app

DOWNLOAD DE BUDGET THUIS APP

Regel al je energie- en
telecomzaken makkelijk en snel

  • Altijd en overal inzicht in je verbruik, betalingen en combikorting
  • Makkelijk en snel je gegevens wijzigen
  • Gewoon goede service
Apple App StoreGoogle Play Store

ZONDER KREDIETCHECK

Bij Budget Mobiel voeren we geen kredietcheck uit. Voor ons is het van belang dat je direct je eerste maand betaalt. Gedaan? Dan kun je gegarandeerd van start met je Budget Mobiel abonnement. Je hebt daarbij de keuze uit een maandelijks opzegbaar óf 1- of 2-jarig abonnement.

Lees meer