BUDGET MOBIEL
SIM ONLY ABONNEMENT

Eigenlijk gewoon het beste
mobiele telefoonabonnement

Bekijk aanbod

Kies je voor een Sim Only abonnement van Budget Mobiel? Goed idee. We hebben verschillende bundels beschikbaar. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en een ruime hoeveelheid data, of liever een iets kleinere bundel wilt, Budget Mobiel heeft opties voor ieders portemonnee.

DE VOORDELEN VAN BUDGET MOBIEL

  • Topkwaliteit voor een budget prijs
  • Vast bedrag per maand
  • Altijd een passend abonnement
  • Via het betrouwbare KPN-netwerk
  • Gratis nummerbehoud
  • Maandelijks opzegbaar mogelijk, dus je zit nergens aan vast
  • Geldig binnen de hele EU
  • …en andere buitenlandvoordelen

HOE BEOORDELEN KLANTEN BUDGET MOBIEL?

We vragen onze klanten hun ervaringen met Budget Mobiel te delen via de onafhankelijke reviewwebsite Kiyoh. Tevreden of ontevreden? Alle ervaringen zijn welkom. Op deze pagina kun je hier meer over lezen.

WAT IS SIM ONLY?

Sim Only is, zoals het woord het al zegt, een mobiele telefoonabonnement waarbij je alleen een simkaart krijgt. Een toestel regel je dus zelf. Bij een sim only abonnement kun je natuurlijk ook je bestaande mobiele telefoonnummer meenemen. Dit noemen ze nummerportering, oftewel nummerbehoud. Bij Budget Mobiel is nummerbehoud gratis.

WAT KRIJG IK ALS IK EEN SIM ONLY ABONNEMENT BESTEL?

Bestel je een Sim Only abonnement van Budget Mobiel? Dan ontvang je van ons een simkaart die geschikt is voor alle mobiele telefoons. Je kunt de simkaart gebruiken zoals je ‘m ontvangt. Óf uitdrukken tot een micro- of nanosimkaart. Activeer de simkaart op de MijnBudget-omgeving. Plaats ‘m vervolgens in je telefoon. De simkaart is binnen 20 minuten op het KPN-netwerk aangemeld. Daarna kun je van start met je Budget Mobiel abonnement.

DE VOORDELEN VAN EEN SIM ONLY ABONNEMENT

Vaak is een Sim Only abonnement goedkoper dan een abonnementsvorm waarbij een toestel wordt geleverd. Kies je voor een toestel bij je abonnement? Dan betaal je ook de kosten voor het toestel met je abonnement. Het toestel moet door de aanbieder natuurlijk terugverdiend worden. Dat is gelijk ook de reden dat, als er een toestel wordt meegeleverd, je langdurig aan een contract vastzit. Kortom: bij een Sim Only abonnement zijn de maandelijkse kosten veel lager. Én zit je vaak niet lang vast aan een contract.

VOOR WIE IS SIM ONLY BEDOELD?

Sim Only is bedoeld voor iedereen die al een mobiele telefoon heeft óf van plan is een los toestel aan te schaffen. Vaak ben je goedkoper uit door een Sim Only abonnement af te sluiten en daarbij een los toestel te kopen.

WAT KAN IK MET EEN SIM ONLY ABONNEMENT?

Met een Sim Only abonnement kun je mobiel bellen, sms’en en internetten. Meestal betaal je voor de losse belminuten, sms’jes en data die je per maand gebruikt. Vaak worden er ook vooraf bundels afgesproken. Verbruik je meer dan afgesproken? Dan moet je vaak flink bij betalen voor je Sim Only. Dit geldt niet voor een onbeperkt Budget Mobiel abonnement. Dan heb je altijd een onbeperkt aantal MB’s, sms’jes en minuten. Geen verrassingen achteraf dus!

SIM ONLY VOOR MENSEN ONDER BEWIND

Een dilemma voor iedere bewindvoerder: het (Sim Only) abonnement voor de mobiele telefoon. Op de maandelijkse kosten van de mobiele telefoon is maar moeilijk grip te krijgen. En onverwacht hoge telefoonrekeningen kunnen cliënten van bewindvoerders in nog grotere financiële problemen brengen dan ze al zaten. Dit risico is als bewindvoerder lastig weg te nemen, want hoe voorkom je dat mensen buiten hun bundel internetten of telefoneren en daardoor onverwacht hoge rekeningen veroorzaken? Budget Mobiel heeft een oplossing voor dit probleem: een Sim Only met onbeperkte data, sms’jes én minuten voor een vast bedrag per maand. Zo gaan cliënten nooit meer buiten hun bundel. Dus geen onverwachte kosten achteraf. En dus geen risico voor het financieel beheer.

WELK TYPE SIMKAART MOET IK HEBBEN VOOR MIJN MOBIELE TELEFOON?

Momenteel zijn er drie verschillende Sim Only simkaarten die gebruikt worden in mobiele telefoons. Dit is een gewone Sim Only kaart, maar ook een micro- of nanosimkaart. Budget Mobiel levert je de zogenaamde triple simkaart die direct geschikt is voor alle mobiele telefoons. Na ontvangst van de simkaart maak je ‘m zelf passend voor je mobiele telefoon.

Stap nu over