You're on the prod environment.

Voordeliginternetabonnementvoor thuis

Regel ADSL- of glasvezelinternet via Budget Alles-in-1

Bekijk ons aanbod

Thuisinternet via het betrouwbare KPN-netwerk

Nú 6 maanden: Internet tot 50% korting per maand én gratis TV

Budget Alles-in-1 biedt Internet via het netwerk van KPN. Betrouwbaar en stabiel. En zowel via ADSL- als glasvezelaansluitingen. Het is afhankelijk van de aansluiting op jouw adres over welke lijn we kunnen leveren. Doe de postcodecheck om te zien welke aansluiting op jouw adres beschikbaar is.

Internetaansluiting via ADSL

Een ADSL-aansluiting is de meest voorkomende aansluiting in Nederland en gaat via het traditionele telefoonnetwerk. De snelheid die het internet op jouw adres kan halen, is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Neem je 100 Mb/s af op een ADSL-afsluiting? Dan kan het zijn dat je niet de volle 100 Mb/s haalt. Tijdens de aanmelding op onze website zie je precies welke snelheid je kunt halen. Wel zo eerlijk.

Internetaansluiting via glasvezel

Glasvezel is precies wat het zegt dat het is. Een flinterdunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Met behulp van een laserlicht worden digitale gegevens betrouwbaar en snel via de glasvezel heen en weer gestuurd. Up- en downloaden via glasvezel is daarom altijd even snel. Neem je 100 Mb/s af op een glasvezelaansluiting? Dan behaal je die 100 Mb/s ook daadwerkelijk. Zelfs als iedereen tegelijk online is.

“Een stabiele en betrouwbare internetaansluiting, voor een blijvend lage prijs via het KPN-netwerk”

Gratis modem bij internetabonnement

De Experia Box V10A

Altijd en overal een snelle WiFi-verbinding. Hoe we hiervoor zorgen? Met ons modem: de Experia Box V10A.

Meer weten? Lees hier alles over het modem.

V10A modem

Overstappen voor je Alles-in-1-pakket?

Wij regelen het voor je

Interesse in een overstap of op zoek naar een nieuwe provider voor je nieuwe woning? Word klant bij Budget Alles-in-1. Zonder gedoe, want wij regelen je overstap. Zo kom je niet zonder internet te zitten. Regel je zelf je overstap? Ook dan helpen we je. Als vanzelfsprekend.

Lees meer

Overstappen is natuurlijk één, maar de installatie is niet minder belangrijk. Zelf het Alles-in-1-pakket installeren? Dat is gratis. Gebruik hiervoor onze handige installatiehandleiding. Daarmee is de installatie zo geregeld.

Heb je een glasvezelaansluiting? Dan is installatie door een installateur verplicht. En dus ook gratis. Heb je ADSL? Dan is de keuze aan jou; zelf installeren of laten doen. De installateur kost in dit geval € 79,-.

Óf kies voor hulp op afstand. Onze installateurs ondersteunen je dan telefonisch (of zelfs via een videocall) bij de installatie. Deze optie is gratis in het geval dat je een glasvezelaansluiting hebt. Bij een ADSL-aansluiting wordt hiervoor € 20,- gerekend.

Ik kan nog niet overstappen

Maar bespaar natuurlijk graag

Is overstappen voor je energie, mobiel bellen of alles-in-1-pakket nu nog niet mogelijk, omdat je gebonden bent aan een contract? Máár, profiteer je in de toekomst graag van de blijvend lage tarieven en combikorting bij Budget Thuis? Stel de bespaarmelding in. Dan herinneren wij je aan ons voordelige aanbod, zodra je kunt overstappen. Zo weet je zeker dat je geen voordeel misloopt!

Stel bespaarmelding in
Bespaarmelding instellen