You're on the prod environment.

Voordeliginternetabonnementvoor thuis

  • Via het kwaliteitsnetwerk van KPN
  • 6 mnd tot 50% korting óf cadeau tot € 349,-
  • Profiteer van combikorting
Bekijk ons aanbod

Thuisinternet via het betrouwbare KPN-netwerk

Nú 6 maanden: Internet tot 50% korting per maand én gratis TV

Budget Alles-in-1 biedt Internet via het netwerk van KPN. Betrouwbaar en stabiel. En zowel via ADSL- als glasvezelaansluitingen. Het is afhankelijk van de aansluiting op jouw adres over welke lijn we kunnen leveren. Doe de postcodecheck om te zien welke aansluiting op jouw adres beschikbaar is.

Glasvezel bij Budget Alles-in-1

Stabiel internet

Op ieder moment en zonder gedoe een stabiele verbinding hebben? Kies voor glasvezelinternet van Budget Alles-in-1.

En daarbij wil je natuurlijk overal in huis perfecte wifi.

Snel internet

Je wilt natuurlijk gewoon altijd het snelste internet. Kies daarom voor glasvezelinternet. Daarmee ben je klaar voor de toekomst.

Wij helpen je met het kiezen van de snelheid die bij jou past.

KPN-netwerk

Budget Alles-in-1 maakt gebruik van het KPN-netwerk. Betrouwbaar dus. Dit gold al voor ADSL, maar ook zeker nu voor glasvezel.

Kies voor het kwaliteitsnetwerk van KPN.

“Een stabiele en betrouwbare internetaansluiting, voor een blijvend lage prijs via het KPN-netwerk”

De voordelen van glasvezelinternet

Stap over en je bent klaar voor de toekomst

Internet, geleverd via het betrouwbare KPN-netwerk. Je hebt vaak de keuze tussen glasvezel- of ADSL-internet. Hieronder lees je waarom je over wíl op glasvezel.

  •    - Het KPN-netwerk gaat binnen nu en 5 jaar volledig over van ADSL- op glasvezelinternet.
  •    - Glasvezel is een nieuwere techniek zónder snelheidverlies, zoals het bij ADSL wel vaak het geval is.
  •    - Glasvezel biedt hogere snelheden dan ADSL.
  •    - Het glasvezelnetwerk is stabieler. Je heb dus elk moment een snelle verbinding
  •    - Glasvezel heeft een even hoge up- als downloadsnelheid. Ideaal dus voor als je (met meerdere mensen) thuis werkt en veel moet videobellen óf veel gebruikmaakt van de cloud. Daarnaast werkt het perfect voor gamen of het plaatsen van video’s op social media.

Wil je weten of je al glasvezelinternet op jouw adres kunt bestellen? Doe dan de postcodecheck. Ben je al klant bij Budget Alles-in-1? Regel dan je glasvezelinternet op MijnBudget.

Zie je de optie voor glasvezel er niet tussen staan of wil je weten of je glasvezelaansluiting na bestelling nog klaar gemaakt moet worden voor installatie? Bekijk op de pagina van KPN de status van je glasvezelverbinding.

Lees alles over glasvezel

Kies je internetsnelheid

50 Mb/s down- en upload snelheid

Surfen, e-mailen en tegelijkertijd ook je favoriete serie streamen via Netflix? Dit is daarvoor een goede snelheid voor als je af en toe online bent of bijvoorbeeld alleen woont.

100 Mb/s down- en upload snelheid

Ideaal voor een gezin met een thuiswerker of een online gamer. Daarnaast houd je nog een stabiele verbinding om te kunnen Netflixen en tv kijken

200 Mb/s down- en upload snelheid

Krachtig internet om urenlang te kunnen videobellen, goed presteren tijdens het online gamen en film(pjes) en series te kijken.

500 Mb/s down- en upload snelheid

Perfecte snelheid voor als je met het hele gezin volop gebruik wilt maken van internet. Van streamen tot gamen, allemaal tegelijk. In de hoogste kwaliteit.

1 Gb/s down- en upload snelheid

Nóg sneller. Je kunt continu online zijn met je complete gezin. Non-stop gamen, bingewatchen of streamen. Allemaal tegelijk.

Overstappen voor je Alles-in-1-pakket?

Wij regelen het voor je

Interesse in een overstap of op zoek naar een nieuwe provider voor je nieuwe woning? Word klant bij Budget Alles-in-1. Zonder gedoe, want wij regelen je overstap. Zo kom je niet zonder internet te zitten. Regel je zelf je overstap? Ook dan helpen we je. Als vanzelfsprekend.

Lees meer

Overstappen is natuurlijk één, maar de installatie is niet minder belangrijk. Zelf het Alles-in-1-pakket installeren? Dat is gratis. Gebruik hiervoor onze handige installatiehandleiding. Daarmee is de installatie zo geregeld.

Heb je een glasvezelaansluiting? Dan is installatie door een installateur verplicht. En dus ook gratis. Heb je ADSL? Dan is de keuze aan jou; zelf installeren of laten doen. De installateur kost in dit geval € 89,-.

Óf kies voor hulp op afstand. Onze installateurs ondersteunen je dan telefonisch (of zelfs via een videocall) bij de installatie. Deze optie is gratis in het geval dat je een glasvezelaansluiting hebt. Bij een ADSL-aansluiting wordt hiervoor € 45,- gerekend.

Ik kan nog niet overstappen

Maar bespaar natuurlijk graag

Is overstappen voor je energie, mobiel bellen of alles-in-1-pakket nu nog niet mogelijk, omdat je gebonden bent aan een contract? Máár, profiteer je in de toekomst graag van de blijvend lage tarieven en combikorting bij Budget Thuis? Stel de bespaarmelding in. Dan herinneren wij je aan ons voordelige aanbod, zodra je kunt overstappen. Zo weet je zeker dat je geen voordeel misloopt!

Stel bespaarmelding in
Bespaarmelding instellen