You're on the prod environment.

Stabiel internetvia ADSL ofglasvezel

Doe de postcodecheck en meld je aan

Doe de check

Internet via het betrouwbare KPN-netwerk

Tegen een zo laag mogelijke prijs

Budget Alles-in-1 biedt Internet via het netwerk van KPN. Betrouwbaar en stabiel. En zowel via ADSL- als glasvezelaansluitingen. Het is afhankelijk van de aansluiting op jouw adres over welke lijn we kunnen leveren. Doe de postcodecheck om te zien welke aansluiting op jouw adres beschikbaar is.

Internet via ADSL

Een ADSL-aansluiting is de meest voorkomende aansluiting in Nederland en gaat via het traditionele telefoonnetwerk. De snelheid die het internet op jouw adres kan halen, is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Neem je 100 Mb/s af op een ADSL-afsluiting? Dan kan het zijn dat je niet de volle 100 Mb/s haalt. Tijdens de aanmelding op onze website zie je precies welke snelheid je kunt halen. Wel zo eerlijk.

Internet via glasvezel

Glasvezel is precies wat het zegt dat het is. Een flinterdunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Met behulp van een laserlicht worden digitale gegevens betrouwbaar en snel via de glasvezel heen en weer gestuurd. Up- en downloaden via glasvezel is daarom altijd even snel. Neem je 100 Mb/s af op een glasvezelaansluiting? Dan behaal je die 100 Mb/s ook daadwerkelijk. Zelfs als iedereen tegelijk online is.

Stabiel en betrouwbaar internet voor een blijvend lage prijs

Experia box V10A

Gratis bij je abonnement

Altijd en overal een snelle WiFi-verbinding. Hoe we hiervoor zorgen? Met ons modem: de Experia Box V10A.

Meer weten? Lees hier alles over het modem.

V10A modem

Overstappen zonder gedoe

Wij regelen het voor je

Interesse in een overstap of op zoek naar een nieuwe provider voor je nieuwe woning? Word klant bij Budget Alles-in-1. Zonder gedoe, want wij regelen je overstap. Zo kom je niet zonder internet te zitten. Regel je zelf je overstap? Ook dan helpen we je. Als vanzelfsprekend.

Lees meer

Overstappen is natuurlijk één, maar de installatie is niet minder belangrijk. Zelf het Alles-in-1-pakket installeren? Dat is gratis. We hebben een eenvoudige installatiehandleiding geschreven. Daarmee is de installatie zo geregeld. Heb je een glasvezelaansluiting? Dan is installatie door een installateur verplicht. En dus ook gratis. Gratis geldt ook voor Ziggo-klanten. Ook dan sturen we op onze kosten een installateur langs. Heb je ADSL? Dan is de keuze aan jou; zelf installeren of laten doen. De installateur kost in dit geval € 79,-.