You're on the prod environment.

Beoordelingen of reviews over Budget Mobiel

Wat zijn de ervaringen van andere klanten?

Reviews en ervaringen via Kiyoh

Is het tijd voor een nieuw mobiele telefoonabonnement en moet je nog een keuze maken? Dan ben je bij Budget Mobiel natuurlijk aan het juiste adres. Máár, begrijpelijk dat je dan even wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. We vragen daarom onze klanten hun ervaringen met Budget Mobiel te delen via de onafhankelijke reviewwebsite Kiyoh. Tevreden of ontevreden? Alle ervaringen zijn welkom. Zo geven we een eerlijk beeld over onze diensten. En waar nodig gaan we aan de slag om onze diensten te verbeteren.

Zelf je ervaringen met Budget Mobiel delen?

Kom maar op met die review!

Ben je op dit moment klant van Budget Mobiel of ben je al eerder klant geweest? Dan horen we natuurlijk ook graag jouw mening. Je kunt ons beoordelen via Kiyoh, een onafhankelijke reviewwebsite. Hier kun je als klant van Budget Mobiel een review schrijven. Daar leren we alleen maar van én het helpt ons bij het verbeteren van onze producten en diensten. Je kunt hier meer lezen over de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van Kiyoh.

Kiyoh voert geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan en reviews met een score lager dan een 6 worden een week na plaatsing gepubliceerd.

Alle geplaatste reviews of beoordelingen worden nagelezen door een medewerker van Budget Mobiel. Het kan dus ook zijn dat wij reageren op je review.

Hoe plaats ik een review of beoordeling?

Klik hier om naar de Budget Mobiel reviewpagina van Kiyoh te gaan. En laat daar je reactie achter.

Kan ik een review of beoordeling aanpassen of verwijderen?

Eerder geplaatste reviews (zowel positieve als negatieve) kunnen niet verwijderd worden. Wel kun je de inhoud aanpassen. Wij kunnen je op jouw verzoek een e-mail sturen, met hierin een link waarmee je de eerder geplaatste review of beoordeling kan aanpassen. Dit kan overigens ook alleen door jou aangepast worden.