You're on the prod environment.

Afsluitentv-abonnement

Regel Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1

Bekijk ons aanbod

Interactieve TV van KPN

Regel je abonnement via Budget Alles-in-1

Standaard meer dan 100 zenders? Je favoriete programma terugkijken of pauzeren? Apps als Youtube en Netflix kijken op groot scherm? Het kan allemaal met Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1. Heel simpel met één afstandsbediening.

100+ zenders bij tv-abonnement

Zonder fratsen gewoon alle bekende tv-zenders? Kies voor TV Basis. Je krijgt dan toegang tot meer dan 100 zenders, waarvan grotendeels alle zenders in HD-kwaliteit. Daarnaast ontvang je ook veel radiozenders. Bekijk het totale aanbod van TV Basis.

Extra zenderpakketten

Heb je niet genoeg aan het standaard pakket? Snappen we. We hebben daarom meer dan 10 extra zenderpakketten. Van ESPN Compleet tot het Hindi Pakket. Het aanbod is veelzijdig.

Interactieve TV van KPN

Via Budget Alles-in-1

Kies voor Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1 en ontvang van ons een tv-ontvanger. Wat dat betekent? Dat je je favoriete programma’s niet meer hoeft te missen. De tv-gids raadplegen, terugspoelen of pauzeren? Je regelt het met een paar drukken op de knop. Ook tv kijk je zonder gedoe. Daar houden we van.

Lees meer
Interactieve TV

De TV-ontvanger

1 of meer?

Je ontvangt van ons je eerste tv-ontvanger gratis. Meer tv’s? Dat betekent meer tv-ontvangers. Afhankelijk van de internetsterkte kun je één of meer extra tv-ontvangers bestellen. Voor € 4,- per maand. Per kastje. Doe de postcodecheck en zie hoeveel tv-ontvangers je kunt bestellen.

Lees meer

Er zijn spelregels wat betreft de tv-ontvangers. Heb je een ADSL-aansluiting? Dan kun je maximaal twee tv-ontvangers afnemen. Glasvezel? Dan maximaal vijf. Het verschil zit ‘m in het feit dat digitale tv een stukje van je bandbreedte ‘steelt’.

Voor de geïnteresseerden: de tv-ontvanger is van het merk Arris. Het model is 2952. Wil je echt álles weten? Dat kan. De technische gegevens vind je hier.

TV ontvanger