Netwerkdekking bij Budget Mobiel

Bekijk je bereik

Budget Mobiel maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Het mobiele netwerk van KPN is als beste getest. Met een score van 980 uit 1000 punten is KPN niet alleen de beste van Nederland, maar ook wereldwijd. Er is géén ander land in de wereld waar het mobiele netwerk zo goed is als in Nederland. Dus met een Sim Only abonnement van Budget Mobiel profiteer je van het beste mobiele netwerk in Nederland, maar dan supervoordelig. Met 4G, 4G+, 4G++ en 5G zorgen we ervoor dat je altijd en overal kunt bellen, appen en streamen.

Benieuwd naar de dekking in Nederland? Bekijk hieronder het overzicht. Of vul jouw postcode in om te zien hoe het bereik in jouw regio is.

Vind je beste netwerk

Vul jouw plaatsnaam of postcode in om te zien hoe het bereik in jouw regio is.

adres, postcode of woonplaats *

Bekijk de dekking op de kaart

Bekijk de dekking op de kaart.

5G (100 mbps down/ 50mbps up*)

*: voor Budget Mobiel Onbeperkt geldt een maximale snelheid van 5 mbps down/ 1 mbps up

Zo werkt onze dekkingskaart

Vul bovenaan deze pagina jouw postcode of woonplaats in en klik op ‘Zoeken’. De kaart zoomt automatisch in op jouw buurt. Vervolgens kun je kiezen welk soort netwerkdekking je wilt bekijken: 5G, 4G of 2G. De kleuren op de kaart geven aan hoe goed de dekking is in jouw zoekgebied.

Sterke dekking, vooral buitenshuis

Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar, zowel binnen- als buitenshuis. Maar het is goed om te weten dat de kaart de netwerkdekking buitenshuis weergeeft. Binnenshuis kan de dekking dus minder stabiel zijn. Dit komt omdat je binnenshuis sterkere signalen nodig hebt voor mobiel bereik. Soms worden signalen verzwakt door bijvoorbeeld isolatie van gebouwen, bossen en toestelkeuze.

SUPERVOORDELIGE
ABONNEMENTEN

Best geteste 5G-netwerk (KPN)

Bekijk aanbod

VEELGESTELDE VRAGEN