Altijd een passend
abonnement

Best geteste 5G-netwerk (KPN)

Bekijk aanbod

Vergelijk onze sim only abonnementen

Bij Budget Mobiel begrijpen we dat je het liefst zoveel mogelijk bespaart op je vaste lasten. Zónder dat de kwaliteit minder wordt.

Heb je een telefoon die nog wel een ronde mee kan? Dan is Sim Only een slimme keuze. We hebben verschillende bundels. Heb je behoefte aan onbeperkt data? Of heb je liever een iets kleinere bundel? Er is altijd een abonnement dat bij jou past.

BM Bundels Keuze 2023M09 V2
BM Internetgebruiker 2024M03

Wat voor internetgebruiker ben jij?

Weet je niet precies hoeveel GB’s je maandelijks verbruikt? Je bent zeker niet de enige. Ben je nieuwsgierig naar jouw persoonlijke verbruik? En wil je ontdekken welke mobiele bundel het beste bij jou past? Dan ben je hier op de juiste plek! Ontdek welke bundel passend is bij jouw behoeften.

Doe de test

“Op het beste mobiele netwerk van Nederland, maar dan supervoordelig“

3 GB

Onze kleinste databundel is geschikt voor als je ook veel op WiFi zit, maar wél bereikbaar wilt zijn als je het huis verlaat. Af en toe een paar appjes sturen en onderweg de online krant lezen? Dan past deze relatief kleine bundel écht bij jou!

Lees alles over de 3 GB-bundel

5 GB

Met deze bundel heb je wat meer speelruimte. Hiermee kun je niet alleen dagelijks appen en je favoriete podcast beluisteren, maar ook eindeloos scrollen door je tijdlijn op sociale media kan met deze bundel. Máár, vergeet bij thuiskomst dan niet je WiFi weer te gebruiken ;)

Lees alles over de 5 GB-bundel

10 GB

Wil jij niets missen op sociale media? Dan is deze bundel perfect voor jou. Vooral als je vaak onderweg bent en van series kijken of TikTok houdt. Voor je beeldvorming: een uurtje TikTokken kost je ongeveer 840 MB en een uurtje browsen op het internet ongeveer 20 MB. Dus met deze bundel kun je wel een tijdje vooruit.

Lees alles over de 10 GB-bundel

15 GB

Kijk jij buitenshuis wel eens een serie op je telefoon? Apps die streamingdiensten aanbieden verbruiken best wel wat data. Een uurtje Netflixen kost je al snel zo’n 1 GB per uur. En als je ook nog je sociale media in de gaten wilt houden, dan past deze bundel bij jou. Met dit abonnement heb je urenlang kijkplezier.

Lees alles over de 15 GB-bundel

20 GB

Kijk je niet alleen veel YouTube-video's maar ook live voetbalwedstrijden buitenshuis op je telefoon? Stream je muziek en volg je echt alles op sociale media? Dan is dit de bundel voor jou. Onze 20 GB bundel is ruim genoeg om dit dagelijks te doen.

Lees alles over de 20 GB-bundel

Onbeperkt data

Laten we eerlijk zijn: onbeperkt internetten is toch gewoon lekker? Nooit meer buitenbundelkosten. Eindeloos Netflixen. Oftewel, internetten zoveel je wilt. Waar je ook bent. Met Budget Mobiel Onbeperkt kan dit gewoon!

Lees alles over de Onbeperkt-bundel

Kies het abonnement dat bij jou past

Wij zijn er voor iedereen. Dus ook voor jou. Het is fijn om een ruime databundel te hebben, zodat je vrij kunt internetten. Maar, het is natuurlijk zonde om te betalen voor een te grote databundel. Nu kun je goed inschatten hoeveel GB je nodig hebt!

Stel je Sim Only samen
Illustratie koptelefoon
Budget Mobiel Onbeperkt

GB’s op en toch internetten?

Vul je GB’s of snelheid aan in Nederland of de EU

Heb je net íets te enthousiast gebruikgemaakt van je Budget Mobiel abonnement, waardoor je GB’s op zijn? Kan gebeuren natuurlijk. Je kunt data bijkopen om te blijven internetten. Dit kan al vanaf € 5,-.

Hoe je dit aanschaft? Ga naar MijnBudget of de app en voer één van onderstaande stappen uit:

  • MijnBudget
    Log in, ga naar 'Extra Internet' en betaal via iDEAL
  • Budget Thuis App
    Ga naar de app, dan naar ‘Extra internet kopen’ en betaal via iDEAL