You're on the prod environment.

Sim Only,Onbeperkt Data,Bellen & Sms

 • 3 maanden korting én kies cadeau tot € 100,-
 • Via betrouwbaar KPN-netwerk
 • Profiteer van combikorting
3 maanden € 5,- korting én kies een cadeau tot € 100, bij een 2-jarig abonnement 3 maanden € 5,- korting én kies een cadeau tot € 100, bij een 2-jarig abonnement

1. Je bewindvoerders-aanmeldcode Voor het aanmelden van cliënten heb je een aanmeldcode nodig. Wil je voor het eerst een cliënt aanmelden? Stuur een e-mail naar bewindvoering@budgetmobiel.nl om een unieke aanmeldcode aan te vragen.

Ik ben bewindvoerder of budgetbeheerder, maar ik heb nog geen aanmeldcode.

2. Kies het abonnement voor je cliënt

Klanten van Budget Energie en Alles-in-1 krijgen elke maand combikorting.
Info over databundel
BUDGET MOBIEL BASIS

7 GB data in Nederland en Europa

Bij Budget Mobiel Basis heb je 7 GB per maand. Dit kan je gebruiken in Nederland en Europa. Je ontvangt van ons een sms als je 80% en 100% van je databundel verbruikt hebt.

Wil je blijven internetten? Dan kan je via de Budget Thuis App of MijnBudget Extra Internet aanschaffen.

Sluiten
Info over databundel
BUDGET MOBIEL ONBEPERKT

Onbeperkt data in Nederland

Bij Budget Mobiel Onbeperkt heb je in Nederland 4 GB per dag. Is je 4 GB op?* Geen zorgen. Je kunt via sms gratis 1 GB data per keer toevoegen. De volgende dag start je opnieuw met 4 GB. Zo voorkomen we extreem verbruik en heb jij een goede internetverbinding!

*Je ontvangt van ons een sms als je 80% en 100% van je databundel verbruikt hebt.

17 GB data in Europa

In de EU heb je 17 GB. Is dat op? Dan verlagen we je internetsnelheid, maar blijf je bereikbaar. Met een Extra Internet bundel internet je zo weer op je vertrouwde snelheid.

Data buiten Europa

Voor internetten buiten Europa heb je Extra Tegoed nodig.

Sluiten
*Op onze abonnementen is een fair use policy van toepassing.
Datasnelheid: Max. 5.0 Mbps down / 1.0 Mbps up

Abonnement afsluiten door bewindvoering?

Kies voor Budget Mobiel

Heeft je cliënt een mobiele telefoon die nog wel een ronde meekan? Stap dan over op één van onze abonnementen en bespaar direct! Niet alleen op de abonnementskosten van je cliënt, maar ook omdat je cliënt geen maandelijkse kosten meer heeft voor het afbetalen van de telefoon. Werkt Gewoon ;)

Wil je voor het eerst een cliënt aanmelden? Stuur dan eerst even een e-mail naar bewindvoering@budgetmobiel.nl en vraag om de unieke aanmeldcode.

Kies een cadeau bij 1- of 2-jarige sim only abonnement

Én ontvang 3 maanden korting bij een 2-jarig abonnement

Kies je voor je cliënt voor Budget Mobiel Basis of Onbeperkt? Sowieso een goed idee. En kies je voor je cliënt voor een 1- of 2-jarig abonnement? Dan ontvangt je cliënt ook nog eens een cadeau naar keuze. Mooi meegenomen, toch?

OPPO Enco Air

Geen zin meer in gedoe met kabels die in de war raken? Kies voor de OPPO Enco Air (t.w.v. € 79,-). Naast dat ze praktisch zijn, zien ze er ook nog eens mooi uit én gaan ze met een volle accu zo’n 24 uur mee.

Meer weten over de OPPO Enco Air ? Lees hier verder.

Draadloze oordopjes

Luister muziek met OPPO Enco Air(t.w.v. € 79,-)

Stijlvolle draadloze oordopjes, dat zijn de OPPO Enco Air. Niet langer kabels die in de war raken en ze zorgen opgeladen ook nog eens voor zo’n 24 uur luisterplezier.

Meer weten? Lees hieronder de specificaties.

Opberg- en oplaaddoosje

Je ontvangt de OPPO Enco Air in een semi-doorschijnend opbergdoosje. Niet alleen een lust voor het oog, maar het voelt ook uitstekend in de hand met z’n zachte, matte afwerking.

Perfecte pasvorm

Met een ultralicht ontwerp dat nauw aansluit tegen de rondingen van je oor, merk je nauwelijks dat je jouw oordopjes in hebt. En, je hoeft je geen zorgen te maken of ze blijven zitten terwijl je in de weer bent.

High-definition geluidskwaliteit

Geniet van je muziek in levendige definitie dankzij de 12mm titanium-composiet dynamische driver (een mond vol) en krachtige basversterker. Die ook nog eens harmonieus samenwerken met het kanaal en elk detail versterken.

Kristalheldere stem

De OPPO Enco Air zijn zo afgestemd dat bonzende bassen en trillende hoge tonen worden geleverd. Sámen met rijke middentonen om je muziek op z’n puurst te reproduceren.

Ruisonderdrukking voor oproepen

Bel je met je OPPO Enco Air? Dan heb je door de DNN ruisonderdrukking bij oproepen topgeluid. Zo voer je in elke omgeving gewoon goede gesprekken, wat geluid betreft in ieder geval.

Bluetooth 5.2-connectiviteit

Met de nieuwe generatie Bluetooth 5.2 worden signalen beter gestabiliseerd. Zélfs in een omgeving met storing door meerdere apparaten, zoals drukke bussen en metro’s. Eenmaal verbonden? Dan kun je met de stabiele verbinding tot wel 10 meter van jouw apparaat zwerven voor handsfree gemak en stabiliteit.

Slimme aanraakbediening

Met de OPPO Enco Air regel je alles met één hand. Dubbeltik op je oordopje om direct naar het volgende nummer te gaan of houd ingedrukt om de volumeregeling te activeren. Zo schakel je moeiteloos van scène naar scène, zonder je telefoon te hoeven zoeken. Daarnaast schakel je met drie keer drukken op je oordopje de spraakassistent in.

Sluiten
Luister muziek met OPPO Enco Air (t.w.v. 79,- euro)
OPPO-voucher t.w.v. € 100,-

OPPO is een wereldwijd toonaangevend merk met een breed pakket aan innovatieve producten. Met z’n inmiddels in Nederland gevestigde naam, biedt OPPO veelzijdige camerasmartphones en andere gadgets (denk aan een smartwatch of draadloze oortjes) van hoge kwaliteit. Producten voor dagelijks gebruik dus. Je ontvangt een OPPO-voucher t.w.v. € 100,- om te besteden in de OPPO-webshop*.

Meer weten over de OPPO-voucher? Lees hier verder.

* Maximaal 1 voucher te gebruiken per bestelling in de OPPO-webshop.

Bijdrage voor je OPPO-aankoop

Je ontvangt een voucher t.w.v. € 100,-

OPPO is een wereldwijd toonaangevend merk met een breed pakket aan innovatieve producten. Met z’n inmiddels in Nederland gevestigde naam, biedt OPPO veelzijdige smartphones en andere gadgets (denk aan een smartwatch of draadloze oortjes) van hoge kwaliteit. Producten voor dagelijks gebruik dus. Je ontvangt een OPPO-voucher t.w.v. € 100,- om te besteden in de OPPO-webshop.

Meer weten hoe het werkt met de voucher? Lees dan verder.

Voucher verzilveren

De OPPO-voucher is in te wisselen in de OPPO-webshop. Dus geef je ogen de kost en kies een mooi item uit. De OPPO-voucher is geldig tot 1 jaar na uitgifte en je kunt maximaal 1 voucher gebruiken per bestelling in de OPPO-webshop.

Dit kun je aanschaffen

OPPO heeft een breed assortiment aan producten. Denk hierbij natuurlijk aan smartphones met de nieuwste snufjes. Of de OPPO Band, een activity tracker, voor als je je (sport)activiteiten op de voet wilt volgen. Ook draadloze oordopjes en opladers behoren tot het assortiment!

Sluiten
OPPO giftcard t.w.v. 100,- euro
Primera Keuze Cadeaukaart t.w.v. € 40,-

De Primera Keuze Cadeaukaart is online en in Primera-winkels inwisselbaar voor meer dan 150 cadeaukaarten. Flink veel keuze dus. Denk aan cadeaukaarten van HEMA, Coolblue, Wehkamp, MediaMarkt, de Bijenkorf en meer.

Meer weten of de Primera Keuze Cadeaukaart? Lees hier verder

Primera Keuze Cadeaukaart

Kies een cadeaukaart t.w.v. € 40,-

De Primera Keuze Cadeaukaart is online en in Primera-winkels inwisselbaar voor meer dan 150 cadeaukaarten. Flink veel keuze dus. Hieronder vind je iets meer informatie over het inwisselen van de voucher. Én waar je zoal uit kunt kiezen.

Voor de volledigheid lees je hieronder de specificaties.

Cadeaukaart verzilveren

Kies je voor de Primera Keuze Cadeaukaart? Dan ontvang je een e-mail met daarin een digitale code en pin. In deze e-mail vind je ook de overige benodigde instructies, waarmee je je cadeaukaart online óf in een Primera-winkel kunt uitkiezen.

Hier kun je uit kiezen

Kies online of in de Primera-winkel uit meer dan 150 Cadeaukaarten. Van de HEMA tot Coolblue, Wehkamp, MediaMarkt of de Bijenkorf. Het is allemaal mogelijk. Voor ieder wat wils dus.

Sluiten
Primera cadeaukaart t.w.v. € 40,-
Bestel nu
Elke maand € 2,50 Combikorting én kies een cadeau tot €100, bij een 2-jarig abonnement

Budget Mobiel voor cliënten onder bewind of budgetbeheer

Het mobiele telefoonabonnement van een cliënt die onder bewind of budgetbeheer valt; het is vaak een doorn in het oog. Want het kan iedere maand weer zorgen voor financiële problemen. Als bewindvoerder of budgetbeheerder heb je maar weinig of zelfs helemaal geen grip op hoe je cliënt zijn mobiele telefoon gebruikt. Dit levert soms hoge en onverwachte kosten op. We hebben er bij Budget Mobiel dé oplossing voor.

Uniek Sim Only abonnement; voor cliënten van bewindvoerders en budgetbeheerders

Kies je voor je cliënt voor een Sim Only abonnement via Budget Mobiel? Dan kan je cliënt nooit meer buiten zijn of haar bundel gaan. Kies je voor Budget Mobiel Onbeperkt (slechts € 20,- per maand)? Dan ontvangt je cliënt voor dat bedrag een onbeperkt aantal GB’s, sms’jes en belminuten. En dat bedrag betaal je altijd vooraf. Hierdoor ontvangt je cliënt geen (hoge) telefoonrekening achteraf. Ongeacht of je cliënt nu veel belt, sms’t of internet verbruikt.

Met Budget Mobiel Onbeperkt heeft je cliënt alle mobiele mogelijkheden ter beschikking en heb jij hier als bewindvoerder of budgetbeheerder geen omkijken naar. En denk je nu, hoe zit het dan met bellen en sms’en naar het buitenland? Of met bellen of sms’en naar bijvoorbeeld 0900- en 0909-nummers? Ook wat dat betreft nemen we je zorgen weg. Voor dat soort gesprekken en sms’jes moet je Extra Tegoed kopen. Het gebruik van deze nummers gaat dus niet uit de standaard bundel en kan niet gebruikt worden als de cliënt niet over het Extra Tegoed beschikt.

Hoe meld ik cliënten aan bij Budget Mobiel?

Als bewindvoerder of budgetbeheerder kun je snel en eenvoudig je cliënten aanmelden met een unieke aanmeldcode die je kunt aanvragen via onze afdeling bewindvoering. Met deze unieke aanmeldcode kan je cliënt, met behoud van het huidige mobiele telefoonnummer, eenvoudig overstappen naar Budget Mobiel. En dat zonder BKR- en/of Preventel-check én zonder dat er extra kosten worden berekend. Onze snelle en efficiënte afdeling Bewindvoering staat klaar om te helpen bij de aanmelding.

Onze afdeling bewindvoering kun je bereiken via e-mail: bewindvoering@budgetmobiel.nl

Onze Budget Mobiel Sim Only voordelen op een rijtje

 • Geen BKR- en/of Preventel-check
 • Onbeperkt aantal GB’s, sms’jes én minuten
 • Supervoordelige prijs
 • Maandelijks opzegbaar mogelijk
 • Combikorting
 • Gratis nummerbehoud
 • Altijd een vast bedrag per maand
 • Nooit een rekening achteraf
 • Betrouwbaar 4G netwerk van KPN
 • Geldig binnen de hele EU

Voordelen voor de bewindvoerder/budgetbeheerder

 • Vaste contactpersonen op onze afdeling Bewindvoering
 • Snel en gemakkelijk cliënten aanmelden met unieke aanmeldcode
 • Altijd de zekerheid dat het goed geregeld is
 • Bereikbaar per e-mail: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Interesse? We horen het graag van je. Stuur een e-mail naar bewindvoering@budgetmobiel.nl.

Heb je op dit moment vragen over onze abonnementen? Neem dan eens hier een kijkje. We hebben de veelgestelde vragen én antwoorden al op een rijtje gezet.