You're on the prod environment.
3 maanden € 5,- korting én kies een cadeau tot € 150, bij een 2-jarig abonnement 3 maanden € 5,- korting én kies een cadeau tot € 150, bij een 2-jarig abonnement

1. Je bewindvoerders-aanmeldcode Voor het aanmelden van cliënten heb je een aanmeldcode nodig. Wil je voor het eerst een cliënt aanmelden? Stuur een e-mail naar bewindvoering@budgetmobiel.nl om een unieke aanmeldcode aan te vragen.

Ik ben bewindvoerder of budgetbeheerder, maar ik heb nog geen aanmeldcode.

2. Kies het abonnement voor je cliënt

Klanten van Budget Energie en Alles-in-1 krijgen minimaal € 5,- combikorting p/m Zolang je klant bent bij Budget Energie en/of Budget Alles-in-1 krijg je € 5,- combikorting per maand op je factuur voor Budget Mobiel.
Info over databundel
BUDGET MOBIEL BASIS

7 GB data in Nederland en Europa

Bij Budget Mobiel Basis heb je 7 GB per maand. Dit kan je gebruiken in Nederland en Europa. Je ontvangt van ons een sms als je 80% en 100% van je databundel verbruikt hebt.

Wil je blijven internetten? Dan kan je via de Budget Thuis App of MijnBudget Extra Internet aanschaffen.

Sluiten
Info over databundel
BUDGET MOBIEL ONBEPERKT

Onbeperkt data in Nederland

Bij Budget Mobiel Onbeperkt heb je in Nederland 4 GB per dag. Is je 4 GB op?* Geen zorgen. Je kunt via sms gratis 1 GB data per keer toevoegen. De volgende dag start je opnieuw met 4 GB. Zo voorkomen we extreem verbruik en heb jij een goede internetverbinding!

*Je ontvangt van ons een sms als je 80% en 100% van je databundel verbruikt hebt.

14 GB data in Europa

Binnen Europa heb je 14 GB. Is dat op? Dan kan je via de Budget Thuis App of MijnBudget Extra Internet aanschaffen.

Data buiten Europa

Voor internetten buiten Europa heb je Extra Tegoed nodig.

Sluiten
*Op onze abonnementen is een fair use policy van toepassing.
Datasnelheid: Max. 5.0 Mbps down / 1.0 Mbps up

Abonnement afsluiten door bewindvoering?

Kies voor Budget Mobiel

Kies voor je cliënt voor een Sim Only abonnement via Budget Mobiel. Zonder kredietcheck én nooit meer buiten de bundel gaan. Wil je voor het eerst een cliënt aanmelden? Stuur dan eerst even een e-mail naar bewindvoering@budgetmobiel.nl en vraag om de unieke aanmeldcode.

Kies je voor een 1- of 2-jarig abonnement? Dan ontvangt je cliënt nu extra veel voordeel.

Kies een cadeau bij 1- of 2-jarige sim only abonnement

Én ontvang 3 maanden korting bij een 2-jarig abonnement

Kies je voor je cliënt voor Budget Mobiel Basis of Onbeperkt? Sowieso een goed idee. En kies je voor je cliënt voor een 1- of 2-jarig abonnement? Dan ontvangt je cliënt ook nog eens een cadeau naar keuze. Mooi meegenomen, toch?

Happy Plugs Air 1 ANC

Geen zin meer in gedoe met kabels die in de war raken? Kies voor de Happy Plugs Air 1 ANC (t.w.v. € 149,-). Naast dat ze praktisch zijn, zien ze er ook nog eens mooi uit én kan men zich helemaal verliezen in de muziek met de Active Noise Cancelling. Geen last meer van omgevingsgeluiden dus. En zijn ze leeg? Dan zijn de oortjes zo weer opgeladen en kun je in totaal tot wel 38 uur luisteren!

Meer weten over de Happy Plugs? Lees hier verder

Draadloze in-ear oordopjes

Luister muziek met Happy Plugs (t.w.v. € 149,-)

Stijlvolle draadloze in-ear oordopjes, dat zijn de Happy Plugs Air 1 ANC. Niet langer kabels die in de war raken en ze zorgen opgeladen ook nog eens voor zo’n 38 uur luisterplezier.

Meer weten? Lees hieronder de specificaties.

Verschillende kleuren

De Happy Plugs worden geleverd in het zwart, wit of blauw. Afhankelijk van de voorraad ontvang je van ons één van de varianten. Je kunt dus niet zelf kiezen.

Opberg- en oplaaddoosje

De Happy Plugs worden vergezeld van een opberg- en oplaaddoosje in één.

38 uur luisterplezier

De Happy Plugs zelf gaan zo’n 5,5 uur mee. Maar, in het speciale opbergdoosje laad je de oortjes zo’n 5 tot 6 keer in rap tempo op. Daardoor kun je tot zo’n 38 uur van ze genieten, zonder een stopcontact in de buurt.

Mooi én functioneel

De Happy Plugs Air 1 beschikken over ANC: Active Noise Cancelling. Luister je muziek? Dan kun je je door middel van ANC afsluiten van omgevingsgeluid, zodat je vol kunt genieten van je lievelingsdeuntjes. En wil je toch liever niet helemaal afgezonderd zijn van ander geluid? Dan zet je de oortjes ook zo weer in transparantiemodus.

Draadloos

Door de betrouwbare 5.0 Bluetooth-verbinding hoef je voor gebruik van je Happy Plugs niet langer eerst de kabels van je oordopjes uit de knoop te halen.

Veelzijdige bediening

Deze oordopjes zijn te bedienen met 10 verschillende touch-bedieningsmogelijkheden. Een telefoontje opnemen, je muziek bedienen of toegang tot Siri: Het is allemaal mogelijk met de juiste touch.

Sluiten
Luister muziek met Happy Plugs (t.w.v. 149,- euro)
OPPO-voucher t.w.v. € 100,-

OPPO is een wereldwijd toonaangevend merk met een breed pakket aan innovatieve producten. Met z’n inmiddels in Nederland gevestigde naam, biedt OPPO veelzijdige camerasmartphones en andere gadgets (denk aan een smartwatch of draadloze oortjes) van hoge kwaliteit. Producten voor dagelijks gebruik dus. Je ontvangt een OPPO-voucher t.w.v. € 100,- om te besteden in de OPPO-webshop.

Meer weten over de OPPO-voucher? Lees hier verder

Bijdrage voor je OPPO-aankoop

Je ontvangt een voucher t.w.v. € 100,-

OPPO is een wereldwijd toonaangevend merk met een breed pakket aan innovatieve producten. Met z’n inmiddels in Nederland gevestigde naam, biedt OPPO veelzijdige smartphones en andere gadgets (denk aan een smartwatch of draadloze oortjes) van hoge kwaliteit. Producten voor dagelijks gebruik dus. Je ontvangt een OPPO-voucher t.w.v. € 100,- om te besteden in de OPPO-webshop.

Meer weten hoe het werkt met de voucher? Lees dan verder.

Voucher verzilveren

De OPPO-voucher is in te wisselen in de OPPO-webshop. Dus geef je ogen de kost en kies een mooi item uit. De OPPO-voucher is geldig tot 1 jaar na uitgifte.

Dit kun je aanschaffen

OPPO heeft een breed assortiment aan producten. Denk hierbij natuurlijk aan smartphones met de nieuwste snufjes. Of de OPPO Band, een activity tracker, voor als je je (sport)activiteiten op de voet wilt volgen. Ook draadloze oordopjes en opladers behoren tot het assortiment!

Sluiten
OPPO giftcard t.w.v. 100,- euro
OPPO Band

Ben je sportief bezig of van plan de draad qua sporten weer op te pakken? Dan kan de OPPO Band (t.w.v. € 69,-) een mooie stimulans zijn. Deze activity tracker meet jouw gezondheid op basis van bijvoorbeeld je hartslag of het zuurstofniveau in je bloed. Op het land én onder water (tot wel 50 meter).

Meer weten over de OPPO Band? Lees hier verder

Meet je activiteit

Met de OPPO Band (t.w.v. € 69,-)

De OPPO Band is een veelzijdige activity tracker. Van je hartslag meten tot het bijhouden van je zuurstofniveau of het bekijken van je inkomende berichten en oproepmeldingen op je telefoon: het is allemaal mogelijk.

Meer weten over de mogelijkheden? Je leest het hieronder.

Mooi uiterlijk

Het AMOLED-kleurenscherm is met z’n grote afmetingen (1.1’’), de intense kleuren en een hoge resolutie een lust voor het oog. Daarnaast is het scherm ook nog eens beschermd met een versterkt en krasbestendig glas. Dus om beschadiging van je horloge hoef je je tijdens het sporten geen zorgen te maken.

Continue monitoring

Zowel je zuurstofniveau als je hartslag worden continu gemeten met de OPPO Band. De SpO2-sensor houdt de variabiliteit van zuurstofniveaus in jouw bloed bij. En wat betreft je hartslag is er real-time meting. Worden er afwijkingen gedetecteerd? Dan zal de 24-uurs hartslagmeting je eraan herinneren (voorzichtig) te werk te gaan, of je nu in rust bent of jezelf pusht voor de laatste ronde.

Trainingslogboek

De OPPO Band heeft 12 workout-modi, dit zorgt voor de registratie van jouw dagelijkse trainingen. Van rennen tot zwemmen en roeien, je kunt je activiteiten registreren. Zo worden je trainingen interessanter én effectiever.

Hulp bij verbeteren conditie

Wil je fitter worden en afvallen? De OPPO Band ondersteunt je hierbij met de speciaal ontworpen Fat Burn Run-Modus. Op basis van je hartslag wordt er een rapport opgesteld die je informeert over je afslanktraject én je verbeterende conditie.

Nooit meer iets missen

Op de hoogte blijven van je binnenkomende berichten of oproepen, of het weer? Of wil je tijdens je workout je favo liedje afspelen? Je regelt het allemaal met je OPPO Band.

Sluiten
OPPO band t.w.v. 69,- euro
Bestel nu
Elke maand € 5,- Combikorting én kies een cadeau tot € 150, bij een 2-jarig abonnement

Budget Mobiel voor cliënten onder bewind of budgetbeheer

Het mobiele telefoonabonnement van een cliënt die onder bewind of budgetbeheer valt; het is vaak een doorn in het oog. Want het kan iedere maand weer zorgen voor financiële problemen. Als bewindvoerder of budgetbeheerder heb je maar weinig of zelfs helemaal geen grip op hoe je cliënt zijn mobiele telefoon gebruikt. Dit levert soms hoge en onverwachte kosten op. We hebben er bij Budget Mobiel dé oplossing voor.

Uniek Sim Only abonnement; voor cliënten van bewindvoerders en budgetbeheerders

Kies je voor je cliënt voor een Sim Only abonnement via Budget Mobiel? Dan kan je cliënt nooit meer buiten zijn of haar bundel gaan. Kies je voor Budget Mobiel Onbeperkt (slechts € 20,- per maand)? Dan ontvangt je cliënt voor dat bedrag een onbeperkt aantal GB’s, sms’jes en belminuten. En dat bedrag betaal je altijd vooraf. Hierdoor ontvangt je cliënt geen (hoge) telefoonrekening achteraf. Ongeacht of je cliënt nu veel belt, sms’t of internet verbruikt.

Met Budget Mobiel Onbeperkt heeft je cliënt alle mobiele mogelijkheden ter beschikking en heb jij hier als bewindvoerder of budgetbeheerder geen omkijken naar. En denk je nu, hoe zit het dan met bellen en sms’en naar het buitenland? Of met bellen of sms’en naar bijvoorbeeld 0900- en 0909-nummers? Ook wat dat betreft nemen we je zorgen weg. Voor dat soort gesprekken en sms’jes moet je Extra Tegoed kopen. Het gebruik van deze nummers gaat dus niet uit de standaard bundel en kan niet gebruikt worden als de cliënt niet over het Extra Tegoed beschikt.

Hoe meld ik cliënten aan bij Budget Mobiel?

Als bewindvoerder of budgetbeheerder kun je snel en eenvoudig je cliënten aanmelden met een unieke aanmeldcode die je kunt aanvragen via onze afdeling bewindvoering. Met deze unieke aanmeldcode kan je cliënt, met behoud van het huidige mobiele telefoonnummer, eenvoudig overstappen naar Budget Mobiel. En dat zonder BKR- en/of Preventel-check én zonder dat er extra kosten worden berekend. Onze snelle en efficiënte afdeling Bewindvoering staat klaar om te helpen bij de aanmelding.

Onze afdeling bewindvoering kun je bereiken via e-mail: bewindvoering@budgetmobiel.nl

Onze Budget Mobiel Sim Only voordelen op een rijtje

 • Geen BKR- en/of Preventel-check
 • Onbeperkt aantal GB’s, sms’jes én minuten
 • Supervoordelige prijs
 • Maandelijks opzegbaar mogelijk
 • Combikorting
 • Gratis nummerbehoud
 • Altijd een vast bedrag per maand
 • Nooit een rekening achteraf
 • Betrouwbaar 4G netwerk van KPN
 • Geldig binnen de hele EU

Voordelen voor de bewindvoerder/budgetbeheerder

 • Vaste contactpersonen op onze afdeling Bewindvoering
 • Snel en gemakkelijk cliënten aanmelden met unieke aanmeldcode
 • Altijd de zekerheid dat het goed geregeld is
 • Bereikbaar per e-mail: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Interesse? We horen het graag van je. Stuur een e-mail naar bewindvoering@budgetmobiel.nl.

Heb je op dit moment vragen over onze abonnementen? Neem dan eens hier een kijkje. We hebben de veelgestelde vragen én antwoorden al op een rijtje gezet.