HÉÉL VÉÉL
KORTING MET ONZE
COMBIKORTING

Combineer & profiteer!

ELKE MAAND TOT € 17,50 COMBIKORTING

Combineer & profiteer

Budget Thuis is er voor iedereen die wil besparen en tegelijkertijd bewust kiest voor kwaliteit. Combineer je bijvoorbeeld Budget Energie met Budget Mobiel? Dan krijg je tot € 2,50 combikorting per maand per mobiel abonnement. Per adres kun je maximaal 5 Budget Mobiel abonnementen afsluiten inclusief combikorting. En kies je ook voor Budget Alles-in-1? Dan profiteer je elke maand van combikorting bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only. Wat kan oplopen tot € 17,50 per maand. En wel zo makkelijk, alles voor thuis gewoon bij één partij.

COMBINEER EN PROFITEER

Bereken hier hoeveel je kunt besparen

Selecteer de producten die jij (graag) afneemt en bereken jouw combikorting.

Selecteer hierboven minimaal twee verschillende producten

*Kies je voor Internet? Dan ontvang je € 2,50 combikorting.**Je kunt op hetzelfde adres maximaal 5 mobiele abonnementen met combikorting afnemen. Kies je voor het Onbeperkt abonnement? Dan ontvang je € 2,50 combikorting. Kies je een van de andere sim only abonnementen? Dan ontvang je € 1,50 combikorting. Bekijk hier de voorwaarden.

De combikorting

De spelregels op een rijtje

Als klant van Budget Thuis krijg je automatisch combikorting als je tegelijkertijd meerdere producten (Energie, Alles-in-1 en/of Mobiel) afneemt. De combikorting wordt maandelijks vooraf uitgekeerd en kan oplopen tot € 17,50 per maand.

De combikorting werkt al volgt:

  • Je bent op hetzelfde adres klant voor meerdere producten van Budget Thuis;
  • De combikorting gaat in nadat een eventuele actieperiode voor je Budget Alles-in-1 of Budget Mobiel abonnement is verstreken. Tot dat moment telt jouw afname van (een) ander(e) product(en) (Energie en/of Alles-in-1) dus nog niet mee voor de combikorting;
  • De hoogte van de combikorting is afhankelijk van het aantal producten dat je afneemt van Budget Thuis en wordt bevestigd in de bevestigingsmail(s);
  • Je kan een combikorting krijgen tot maximaal vijf Budget Mobiel abonnementen. Als je meer abonnementen afsluit, dan ontvang je voor die abonnementen geen combikorting
  • Bij afname van Energie of Alles-in-1 én Mobiel, ontvang je de combikorting op de factuur voor Budget Mobiel;
  • Bij afname van Energie én Alles-in-1, ontvang je de combikorting op de factuur voor Budget Alles-in-1;
  • Bij afname van alle producten, ontvang je de combikorting op zowel de factuur voor Budget Alles-in-1 als de factuur voor Budget Mobiel.
  • Budget Thuis behoudt zich het recht voor de combikorting (en deze voorwaarden) te wijzigen (dan wel de combikorting te beëindigen).


Als je in een maand niet langer klant bent voor een bepaald product (of meerdere producten) van Budget Thuis, dan voldoe je vanaf dat moment niet langer aan de voorwaarden voor de (volledige) combikorting en ontvang je deze dus niet langer op de betreffende factuur/facturen.

Let op: Ga je verhuizen? Geef dit dan op tijd aan ons door, zodat je je recht op combikorting behoudt.

We hebben voor de geïnteresseerden de combikortingvoorwaarden ook nog in een PDF gegoten.

IK KAN NOG NIET OVERSTAPPEN

Maar bespaar natuurlijk graag

Is overstappen voor je energie, mobiel bellen of alles-in-1-pakket nu nog niet mogelijk, omdat je gebonden bent aan een contract? Máár, profiteer je in de toekomst graag van de blijvend lage tarieven en combikorting bij Budget Thuis? Stel de bespaarmelding in. Dan herinneren wij je aan ons voordelige aanbod, zodra je kunt overstappen. Zo weet je zeker dat je geen voordeel misloopt!

Stel bespaarmelding in
bespaarmelder