You're on the prod environment.

Helaas, tijdelijk geen zakelijke contracten mogelijk

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een zakelijk energiecontract af te sluiten via onze website. U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen van 09.30 – 17.00 uur bereikbaar op 085 - 105 13 65 .

100% groene stroom
Wij regelen uw overstap

Zakelijke energiecontract

Voor ZZP & MKB

Budget Energie is er ook voor de zakelijke markt. Bekijk de mogelijkheden als ZZP’er of MKB bij Budget Energie.

Gewoon goede service

We helpen u graag

Uw termijnbedrag aanpassen, meterstanden doorgeven of ons laten weten dat u verhuist? Regel het heel eenvoudig zelf op MijnBudget. Heeft u een vraag over één van voorgaande onderwerpen? Bekijk dan eens onze klantenservicepagina. Alle veelgestelde vragen op een rijtje. Mét antwoorden. En is uw vraag iets minder ‘veelgesteld’? Dan helpt onze klantenservice u met alle plezier verder.

Klantenservice

Welk energiecontract past bij u..?

We helpen u graag bij uw keuze

Wilt u een nieuw energiecontract? En twijfelt u over welk contract nou het beste voor uw situatie is? We helpen u graag met een advies op maat. Klik op ‘Maak een afspraak’, vul het formulier in en geef aan ons door wanneer en hoe we u het beste kunnen bereiken. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op.

Maak een afspraak

“100% groene stroom”

Overstappen is simpel

Regel het in een paar klikken

Overstappen vanaf een andere energieleverancier? Dat is heel eenvoudig. Controleer wanneer uw huidige contract afloopt, meld u bij ons aan en wij regelen de rest voor u. Zo zeggen we uw contract bij uw huidige leverancier op. En we zorgen ervoor dat uw contract bij ons naadloos aansluit op uw oude contract. Geen zorgen dus dat u zonder energie komt te zitten.

Lees meer
Overstappen

Budget Energie, Onderdeel van Budget Thuis

Budget Energie, sinds 2011 aanbieder van stroom en gas, en inmiddels al aan zo’n 700.000 huishoudens en duizenden bedrijven. Budget Energie is niet langer alléén een energieleverancier en onderdeel van Budget Thuis.

MKB en eenmanszaak

Ook klant worden als ZZP’er of voor het MKB? Wij helpen u graag. Voor een zakelijk energiecontract kunt u namelijk ook bij ons terecht.