You're on the prod environment.

VERLENGEN CONTRACTNU NIET MOGELIJK

De huidige ontwikkelingen in Oekraïne zorgen voor hoge en onzekere energieprijzen. Het is daardoor op dit moment niet mogelijk om een energiecontract bij ons af te sluiten.

Regel het online

Verleng je contract in een handomdraai

Wij houden van besparen, net als onze klanten. Daarom bieden we blijvend lage tarieven aan. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten. En we houden het ook nog steeds graag simpel. Je verlengt je contract met één druk op de knop. Zo geregeld dus. En zo behoud je én onze vertrouwde goede service én onze lage tarieven.

Bekijk verlengaanbod
Verlengen

Na je verlenging

Wij regelen alles voor je!

Bevestiging verlenging

Je ontvangt direct een bevestigingsmail met je nieuwe contract. In deze e-mail vind je de startdatum van je nieuwe contract (aansluitend op je huidige contract). En ook de nieuwe leveringsovereenkomst en tarieven.

Je contract verlengen kan trouwens al 8 maanden voordat je huidige contract afloopt.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat we je bevestigingsmail verzenden, start ook de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. Neem rustig de tijd om je nieuwe contract door te nemen en bij vragen zijn we natuurlijk bereikbaar.

Wil je toch je verlenging annuleren? Dan kan dat zonder opgaaf van reden binnen deze bedenktijd. Al zien we je natuurlijk liever blijven!

Ingangsdatum verlenging

Vanaf nu zijn je nieuwe verlengtarieven actief. Bedankt dat je opnieuw voor ons kiest!

Ons verlengaanbod bespreken

Dat kan natuurlijk

Is overstappen nog niet mogelijk? Loop geen voordeel mis en stel de bespaarmelding in.

Particulier: 010-2406061
Zakelijk: 010-2405028

Profiteer van combikorting

Combineer Budget Energie met Mobiel en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Combineer je Budget Energie met Budget Mobiel en Budget Alles-in -1? Dan krijg je ook nog eens elke maand combikorting. Wat kan oplopen tot € 17,50 per maand. Mooi meegenomen dus. En wel zo handig, alles bij één partij.

Is overstappen nog niet mogelijk? Loop geen voordeel mis en stel de bespaarmelding in. Meld je aan
Combikorting