You're on the prod environment.

Verleng nujeenergiecontract

En blijf profiteren van onze lage tarieven

Regel het online

Verleng je contract in een handomdraai

Wij houden van besparen, net als onze klanten. Daarom bieden we blijvend lage tarieven aan. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten. En we houden het ook nog steeds graag simpel. Je verlengt je contract met één druk op de knop. Zo geregeld dus. En zo behoud je én onze vertrouwde goede service én onze lage tarieven.

Bekijk verlengaanbod
Verlengen

Na je verlenging

Wij regelen alles voor je!

Bevestiging verlenging

Je ontvangt direct een bevestigingsmail met je nieuwe contract. In deze e-mail vind je de startdatum van je nieuwe contract (aansluitend op je huidige contract). En ook de nieuwe leveringsovereenkomst en tarieven.

Je contract verlengen kan trouwens al 8 maanden voordat je huidige contract afloopt.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat we je bevestigingsmail verzenden, start ook de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. Neem rustig de tijd om je nieuwe contract door te nemen en bij vragen zijn we natuurlijk bereikbaar.

Wil je toch je verlenging annuleren? Dan kan dat zonder opgaaf van reden binnen deze bedenktijd. Al zien we je natuurlijk liever blijven!

Ingangsdatum verlenging

Vanaf nu zijn je nieuwe verlengtarieven actief. Bedankt dat je opnieuw voor ons kiest!

Ons verlengaanbod bespreken

Dat kan natuurlijk

Heb je ons verlengaanbod ontvangen of bekeken op MijnBudget? En zou je ons er nog even over willen spreken? Dat kan natuurlijk. Bel één van onderstaande nummers en je krijgt één van onze adviseurs aan de lijn.

Particulier: 010-2406061
Zakelijk: 010-2405028

Elke maand € 5,- combikorting

Combineer Budget Energie met Mobiel en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Combineer je Budget Energie met Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan krijg je bovenop de lage prijs nog eens minimaal € 5,- combikorting. Wat kan oplopen tot € 30,- per maand (dat is € 360,- per jaar). En wel zo handig. Je energie- en telecomdiensten onder één dak.

Meld je aan
Combikorting