Variabel contract

100% groene stroom & gas

BEKIJK AANBOD

Stroom en Gas variabel

Kies voor flexibiliteit en maandelijks opzegbaar

Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Dit kan door bewust om te gaan met je energieverbruik. Want, uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Dat is pas écht groen. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief en met 100% groene stroom. En daarvoor zit je bij Budget Energie helemaal goed.

Met een variabel contract kies je voor de flexibiliteit van een maandelijks opzegbaar contract met maandelijks veranderende tarieven. We bekijken maandelijks wat de inkooptarieven doen, en reageren daar op. Dit betekent dat je een prijs betaalt die meebeweegt met de markt. Heb je behoefte aan de flexibiliteit van een maandelijks opzegbaar contract? Dan is een variabel contract een goede keuze.

flip-switch

Variabel

Kies voor flexibiliteit en maandelijks de actuele tarieven.

  • Maandelijks opzegbaar
  • 100% groene stroom en gas
  • Geen gedoe: wij regelen je aansluiting of overstap
Combineer en profiteer elke maand van combikorting

100% GROENE STROOM

Vinden we heel gewoon

Onze stroom bestaat uit zonne- en windenergie uit Nederland en andere Europese landen. Daarnaast kun je bij Budget Energie rekenen op voordelige energie én ben je verzekerd van 100% groene stroom. Dat vinden wij heel gewoon. Want we zijn net als jij zuinig op onze planeet. We zijn dan ook transparant over ons stroometiket en hebben onze bronnen voor je in een overzicht gegoten.

Lees meer
Overstappen

Overstappen is simpel

Regel het in een paar klikken

Overstappen vanaf een andere energieleverancier? Dat is heel eenvoudig. Controleer wanneer je huidige contract afloopt, meld je bij ons aan en wij regelen de rest voor je. Zo zeggen we je contract bij je huidige leverancier op. En we zorgen ervoor dat je contract bij ons naadloos aansluit op je oude contract. Geen zorgen dus dat je zonder energie komt te zitten.

Lees meer

Gewoon goede service

We helpen je graag

Je termijnbedrag aanpassen, meterstanden doorgeven of ons laten weten dat je verhuist? Regel het eenvoudig zelf via MijnBudget of in de app. Onze gebruiksvriendelijke app biedt naast service óók inzicht. Zo maken we je bewust van je verbruik en geven we bespaartips.

Heb je een vraag over één van voorgaande onderwerpen? Of over iets anders? Bekijk dan eens onze klantenservicepagina. Alle veelgestelde vragen op een rijtje. Mét antwoorden. En is je vraag iets minder ‘veelgesteld’? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met een luisterend oor, advies en snelle oplossingen.

Klantenservice