7 TIPS VOOR GOEDKOOP EN EENVOUDIG BESPAREN

EENVOUDIG ENERGIE BESPAREN

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt

Energie besparen, hoe pak je dat aan? De verwarming uit als je niet thuis bent. De lampen uit in kamers waar niemand is. Óf korter en kouder douchen. Je kent het inmiddels vast wel. Toch kan het geen kwaad om deze tips toch nog eens door te lezen. En misschien steek je er toch nog iets van op. Het heeft directe invloed op je portemonnee. Én op het milieu. Een win-winsituatie dus!

7 eenvoudige tips

Weer even het geheugen opfrissen

1
2
3
4
5
6
7

Check het energielabel

Tijd voor een nieuwe koelkast of wasmachine? Controleer altijd even het energielabel van het nieuwe apparaat. Energiezuinige apparaten herken je aan het label A+++ . Laat je niet verleiden door het A+ label, dit is het minst zuinige label bij wasmachines en koelkasten. En om maar een voorbeeldje te noemen; vervang je je (werkende) 8 jaar oude koelvriescombi voor een nieuwe A+++-variant? Dan bespaar je jaarlijks al snel zo’n 140 kWh á € 31,-.

Nog meer besparen?
Kies Budget Energie!

Stap over in een handomdraai

Bereken aanbod

Slim besparen met isolatie

Van tochtstrip tot het isoleren van je dak

Met onze bespaartips en je verwarming een aantal graden lager kom je natuurlijk al een eind met besparen. Wil je het grootser aanpakken? Dan kun je nadenken over het beter isoleren van je huis. Op deze manier houd je de gestookte warmte ín huis en bespaar je dus energie. Weten wat de mogelijkheden zijn? We vertellen je er graag meer over.

Lees meer