Een goed geïsoleerd huis

Isoleer je woning

En laat je warmte niet verloren gaan

Bij de aanschaf van een nieuw huishoudelijk apparaat letten op het energielabel of je was buiten ophangen in plaats van de droger te gebruiken; simpele bespaartips die al gauw tientallen euro’s per jaar besparen. Wil je meer besparen? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk de mogelijkheden voor (extra) isolatie van je woning. In eerste instantie betekent dit investeren, maar op de langere termijn pluk je er de vruchten van en kun je tot 30% van je stookkosten besparen. Daarnaast voelt je huis warmer en comfortabeler en draagt het bij aan het verbeteren van je energielabel. Doen dus!

Isolatietips

Van je vloer tot je muur of dak

1
2
3
4
5
6

DAKISOLATIE

Bij een slecht geïsoleerd dak van een huis, verliest een woning veel van de warmte in huis. Zonde natuurlijk. Door je dak goed te isoleren ga je warmteverlies tegen. Én bespaar je per jaar gemiddeld ruim € 600,- aan stookkosten. Een bespaartip waar je flink wat geld mee kunt besparen dus.


Let op:
De besparing per type woning verschilt natuurlijk. Voor een oud vrijstaand huis betaal je meer voor isolatie maar het levert ook meer voordeel op dan bijvoorbeeld een moderne tussenwoning. Laat je van te voren goed inlichten over de mogelijkheden voor jouw woning.

WORD OOK KLANT

Regel het in een handomdraai

Bereken aanbod

ZONNEPANELEN OP JE DAK?

Heb óf wil je ze? Zo werkt het bij ons

Steeds meer mensen staan te juichen als de zon schijnt. En dan niet alleen vanwege de vitamine D. Maar omdat de zonnepanelen op volle toeren draaien. Wat krijg je nou eigenlijk voor die teruggeleverde energie? En wat als de zon niet schijnt, zit je dan ’s avonds in het donker? Geen zorgen. We vertellen je er alles over.

Meer info
Zonnepanelen
A label

Slim met nieuwe aankopen

En wees je bewust van energieslurpers

Veel huishoudelijke apparaten zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit ons leven. Hoeft ook niet. Maar wees je bewust van het verbruik van apparaten als koelkasten en televisies. En stel je hebt een nieuwe nodig, houd dan rekening met het energielabel van je aankoop. De aanschaf van bijvoorbeeld een energiezuinigere wasmachine voel je namelijk op den duur in je portemonnee. Én het is goed voor het milieu. Ook mooi meegenomen dus.

Lees meer