You're on the prod environment.

Stel je Alles-in-1-pakket samen

Vul je postcode en huisnummer in en zie direct of Budget Alles-in-1 ook beschikbaar is op jouw adres.

€ 46,50
9 maanden vanaf
€ 28,50
per maand

Klanten van Budget Energie krijgen elke maand € 5,- combikorting. Ben je ook klant bij Budget Energie? Dan krijg je, zolang je klant bent van Budget Energie én Budget Alles-in-1, € 5,- combikorting per maand op je Alles-in-1-factuur! Je ontvangt de korting zodra de actieperiode van je contract is afgelopen.

Nu eerste 9 maanden korting óf gratis Google Nest Wifi t.w.v. € 259,-
(bij Internet en TV).
Gratis overstapservice
Elke maand combikorting
Gewoon goede service

Budget Alles-in-1

Nú met gratis Google Nest Wifi t.w.v. € 259,- bij Internet & TV

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1, onderdeel van Budget Thuis. Sinds 2019 aanbieder van Internet, TV en Bellen via het betrouwbare KPN-netwerk (misschien ken je ons al van Budget Energie of Budget Mobiel?) We zorgen dat het werkt en je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Én als je nu klant wordt voor je Internet en TV ontvang je een Google Nest Wifi-router en -punt cadeau t.w.v. € 259,-. Mooi meegenomen, toch?

Altijd én overal snelle wifi

Regel het met Google Nest Wifi: nu cadeau bij Internet én TV

Stap één voor goed internet in huis: Budget Alles-in-1. Máár, elk huis is anders. En door sommige muren komt de wifi nou eenmaal echt niet heen. Overal in huis supersnelle wifi? Kies dan bij je Alles-in-1-pakket voor de Google Nest Wifi: een Wifi-router mét een extra Wifi-punt. Nu € 259,- € 0,- voor Budget Alles-in-1-klanten. Zo heb je in elke ruimte perfecte wifi. Goede dekking voor het hele gezin dus! Werkt gewoon ;)

Lees meer
Google Nest Wifi

Installatie
zonder gedoe

Installatie moet geen gedoe zijn. We helpen je dus graag op weg. Je kunt ervoor kiezen om zelf te installeren met onze simpele handleiding of via een installateur. Heb je glasvezel? Onze installateurs komen gratis langs om je te helpen. Lees hieronder alles over de installatie.

Lees meer
Installatie Alles-in-1 pakket

"Een blijvend lage prijs én een betrouwbaar KPN-netwerk"

Elke maand € 5,- combikorting

Combineer Budget Mobiel met Energie en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Wij beloven minder: minder betalen, minder gedoe en minder blabla. Combineer je Budget Energie met Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan krijg je bovenop de lage prijs nog eens elke maand minimaal € 5,- combikorting. Wat kan oplopen tot € 30,- per maand. En wel zo handig. Je energie- en telecomdiensten onder één dak.

Meld je aan
Combikorting Budget Energie

Overstappen zonder gedoe

Wij regelen het voor je

Interesse in een overstap of op zoek naar een nieuwe provider voor je nieuwe woning? Word klant bij Budget Alles-in-1. Zonder gedoe, want wij regelen je overstap. Zo kom je niet zonder internet te zitten. Regel je zelf je overstap? Ook dan helpen we je. Als vanzelfsprekend.

Lees meer

Overstappen is één, maar de installatie is niet minder belangrijk. Zelf het Alles-in-1-pakket installeren? Dat is natuurlijk gratis. We hebben een eenvoudige installatiehandleiding geschreven. Daarmee is de installatie zo geregeld. Heb je een glasvezelaansluiting? Dan is installatie door een installateur verplicht. En dus ook gratis. Gratis geldt ook voor Ziggo-klanten. Ook dan sturen we op onze kosten een installateur langs. Heb je ADSL? Dan is de keuze aan jou; zelf installeren of laten doen. De installateur kost in dit geval € 79,-.

Nu ook Budget Alles-in-1

Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. En we hebben de smaak te pakken! Nóg meer saaie producten leveren, daar worden we heel blij van... Producten die je als huishouden móet hebben. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En zo min mogelijk voor betaalt natuurlijk!

Daarom bieden we naast Budget Energie sinds kort ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel. Allebei via het KPN-netwerk. Dus al je energie- en telecomdiensten onder één dak. En dat onder een nieuwe naam, Budget Thuis.

Internet, tv en vast bellen; hoe dan?

Het KPN-netwerk is in onze ogen degelijk en betrouwbaar. En laten we nou precies via dat netwerk onze telecomdiensten aanbieden. Goed geregeld dus. Benieuwd naar de mogelijkheden van Budget Alles-in-1 op jouw adres? Vul dan bovenaan de pagina je postcode en huisnummer in en bekijk ons aanbod. ADSL of glasvezel? Je internetsnelheid? Alles-in-1 of een los internetpakket? Je ziet direct wat de mogelijkheden op jouw adres zijn. Daarnaast lees je er meer over al onze extra tv-pakketten (van ESPN tot Videoland). Ook niet onbelangrijk.

Van installatie tot werkende WiFi

Meld je je aan voor Budget Alles-in-1, dan wil je een product dat werkt. En iets waar je geen omkijken naar hebt. Heb je glasvezel? Geen probleem. Onze installateurs komen langs om je te helpen. Hetzelfde geldt ook bij een overstap vanaf Ziggo. Ook dan komt de installateur gratis langs. Kies je ervoor zelf het pakket te installeren? Gebruik dan onze simpele handleiding. Hierin staan alle installatiestappen op een rijtje. Je krijgt bij Budget Alles-in-1 ook de keuze uit alle bekende televisiepakketten- en zenders. Dat is natuurlijk wel het minste dat we je kunnen bieden.