Ons reviewbeleid

Beoordelingen en reviews over Budget Thuis

REVIEWS EN ERVARINGEN VIA KIYOH

Op zoek naar één partij waar jij je gas, stroom, internet, tv en sim only kan combineren? Dan ben je bij Budget Thuis aan het juiste en enige adres. Máár, begrijpelijk dat je dan even wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarom vragen we onze klanten om hun ervaringen met Budget Thuis te delen via het onafhankelijke reviewplatform Kiyoh.

Tevreden of ontevreden? Alle ervaringen zijn welkom. Zo geven we een eerlijk beeld over onze diensten. En waar nodig gaan we aan de slag om onze diensten te verbeteren. En we zien positieve resultaten van onze inspanningen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 8,2. Neem een kijkje op Kiyoh en ontdek zelf wat klanten over ons zeggen.

Echtheid klantreviews

De reviewscores op onze website worden door Kiyoh verzameld en gecontroleerd. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een dienst heeft afgenomen. Als dit niet het geval is, omdat deze persoon bijvoorbeeld op eigen initiatief (en niet op uitnodiging) een review schrijft of omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Kiyoh. Je kunt hier ook meer lezen over de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van Kiyoh.

ONZE UITGANGSPUNTEN

  • Wij nodigen klanten uit om een review te schrijven voor Kiyoh, Google of Trustpilot.
  • Er wordt geen beloning, korting of enige andere vorm van compensatie gegeven om een review te schrijven;
  • Alle reviews zijn afkomstig van echte klanten van Budget Energie, Budget Alles-in-1 en/of Budget Mobiel;
  • Zowel positieve als negatieve reviews zijn zichtbaar voor iedereen.

ZELF JE ERVARINGEN MET BUDGET THUIS DELEN?

Kom maar op met die review!

Bij Budget Thuis hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten. Daar leren we alleen maar van én het helpt ons bij het verbeteren van onze producten en diensten. Ben je klant van Budget Thuis? Dan horen we natuurlijk graag jouw mening. We werken samen met Kiyoh, maar je kunt ook een review schrijven op Google of Trustpilot. Wij benadrukken bij deze, dat wij geen invloed hebben op de wijze waarop er met reviews wordt omgegaan. Daarvoor verwijzen we je naar desbetreffende review policy en/of gebruiksvoorwaarden.

Alle geplaatste reviews of beoordelingen worden nagelezen door een medewerker van Budget Thuis. Het kan dus ook zijn dat wij reageren op je review.

Hoe plaats ik een review?

Om naar de reviewpagina op Kiyoh te gaan, kun je klikken op een van onze diensten: Budget Energie, Budget Alles-in-1 of Budget Mobiel. En laat daar je beoordeling achter.