You're on the prod environment.

Budget Thuis Woonkamer

Mobiel 10 augustus 2020

Zonder internet probleemloos naar je (vakantie)bestemming

Even snel ergens naartoe rijden was nog nooit zo makkelijk door alle navigatie-apps die er tegenwoordig zijn. Het enige nadeel is dat deze apps vaak veel data ‘slurpen’ en dat wil je natuurlijk liever niet. Er zijn ook offline navigatie-apps die je kunt gebruiken, dat is zeker een aanrader in het buitenland. Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet. Allemaal (gratis) te downloaden in de Playstore of App Store. Werkt gewoon ;-)

Google Maps

Google Maps

Google Maps is één van de bekendste en meest gebruikte navigatie-apps. Je downloadt geen complete landkaart, maar je kan een gebied afbakenen (inzoomen en uitzoomen) en dit opslaan. Binnen de opgeslagen kaart kun je ook een routefunctie gebruiken. Handig!

Maps.me

Maps.me

Gratis offline landkaarten downloaden, met o.a. een nachtmodus en regelmatige updates. Zo heb je altijd de actuele route bij de hand!

Waze

Waze

Dit is eigenlijk de meer sociale versie (stuur een bericht naar je vrienden dat je de bestemming hebt bereikt bijvoorbeeld) van Google Maps en dus ook offline te gebruiken.

Zolang je de route plant wanneer je nog verbonden bent met een wifi-netwerk, kun je daarna met een gerust hart offline de weg opgaan. Nadat de route is aangemaakt, heeft Waze namelijk geen internetverbinding meer nodig om je de goede kant op te sturen.

Sygic

Sygic

Een goede app met robuuste kaarten, veiligheidswaarschuwingen en leuke extra’s.

HERE WeGo

HERE WeGo

Een hele gebruiksvriendelijke app. In het menu vind je een optie om offline kaarten voor een specifiek land op te slaan. Hierbij kun je elk land op aarde selecteren, zodat je op vakantie altijd weet waar je bent. En dat dus allemaal zonder internet!


Meer artikelen lezen

Profiteer van combikorting

Combineer Budget Energie met Mobiel en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Combineer je Budget Energie met Budget Mobiel en Budget Alles-in-1? Dan krijg je bovenop de lage prijs ook nog eens elke maand combikorting. Wat kan oplopen tot € 17,50 per maand. Mooi meegenomen dus. En wel zo handig, alles bij één partij.

Is overstappen nog niet mogelijk? Loop geen voordeel mis en stel de bespaarmelding in.
Combikorting Budget Energie