Offline navigeren, wel zo handig!

Handige tips

OFFLINE NAVIGEREN, WEL ZO HANDIG!

Budget Thuis, 10 augustus 2020

image

Mobiel 10 augustus 2020

ZONDER INTERNET PROBLEEMLOOS NAAR JE (VAKANTIE)BESTEMMING

Even snel ergens naartoe rijden was nog nooit zo makkelijk door alle navigatie-apps die er tegenwoordig zijn. Het enige nadeel is dat deze apps vaak veel data ‘slurpen’ en dat wil je natuurlijk liever niet. Er zijn ook offline navigatie-apps die je kunt gebruiken, dat is zeker een aanrader in het buitenland. Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet. Allemaal (gratis) te downloaden in de Playstore of App Store. Werkt gewoon ;-)

Google Maps
Google Maps is één van de bekendste en meest gebruikte navigatie-apps. Je downloadt geen complete landkaart, maar je kan een gebied afbakenen (inzoomen en uitzoomen) en dit opslaan. Binnen de opgeslagen kaart kun je ook een routefunctie gebruiken.

HERE WeGo
Een hele gebruiksvriendelijke app. In het menu vind je een optie om offline kaarten voor een specifiek land op te slaan. Hierbij kun je elk land op aarde selecteren, zodat je op vakantie altijd weet waar je bent. En dat dus allemaal zonder internet!

Maps.me
Gratis offline landkaarten downloaden, met o.a. een nachtmodus en regelmatige updates. Zo heb je altijd de actuele route bij de hand!

Sygic
Een goede app met robuuste kaarten, veiligheidswaarschuwingen en leuke extra’s.