Budget Mobiel campagne mét echte klanten

Budget nieuws

Budget Mobiel campagne mét echte klanten

Budget Thuis, 20 juni 2024

image

Leestijd: 3 minuten

Misschien heb je ons de afgelopen tijd wel voorbij zien komen op tv, social media of gehoord op de radio. We zijn namelijk live met onze nieuwe Budget Mobiel campagne! En dat is best een bijzondere campagne, want we hebben we geen modellen of acteurs ingehuurd. We hebben gekozen voor onze echte klanten met hun échte redenen. Want: wie kan er nu beter vertellen waarom je voor Budget Mobiel moet kiezen, dan onze klanten zelf!

Deze klanten delen graag waarom ze aan de campagne hebben meegedaan en waarom ze bewust voor ons hebben gekozen.

Richard

Ik heb me opgegeven om mee te doen met de campagne, omdat het mij een leuke ervaring leek om te zien hoe zo’n campagne in elkaar gezet wordt. En ik was benieuwd naar de reacties van de mensen om mij heen! De draaidagen waren ontspannen: leuke mensen, behulpzaam en professioneel. Ik voelde totaal geen druk, terwijl het voor de crew best een drukke dag was. 

Mijn reden om te kiezen voor Budget Mobiel: "Het beste netwerk, maar dan voor de beste prijs"

Bereik is belangrijk voor mij en dat voor een hele goede prijs. Zo heb ik geen problemen als ik mijn telefoon wil gebruiken zonder wifi.

2024 BM Richard BG
2024 BM Miranda BG

Miranda

De draaidagen voor de campagne waren als een warm bad, aan alles was gedacht. Ik voelde me echt even een VIP! 

Mijn reden om te kiezen voor Budget Mobiel: "Altijd bereikbaar zijn voor mijn moeder en niet te veel betalen"

Ik ben mantelzorger van mijn moeder, dus het is belangrijk dat ik altijd bereikbaar ben voor haar. Zij had altijd slechte wifi. Ik ben opzoek gegaan naar een goed abonnement voor een lage prijs. Zo kwam ik uit bij Budget Mobiel. Ik heb gelijk ook een abonnement voor mijn moeder aangeschaft!

Kimberley

Meedoen aan de Budget Mobiel campagne was een erg leuke ervaring om mee te maken. Het was supergezellig en iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Wat ik het leukste vond aan de draaidagen? Alles eigenlijk! Dit was iets wat ik nog nooit eerder had gedaan, dus dat vergeet je zeker niet meer.

Mijn reden om te kiezen voor Budget Mobiel: "Mijn moeder heeft het ook en is er blij mee"

Ik kijk graag online video’s, alleen die slurpen veel GB's. En mijn moeder is blij met Budget Mobiel. Daarom heb ik ook gekozen voor een Budget Mobiel abonnement dat bij mij past.

2024 BM Kimberley BG