Het leven is duurder geworden. Hoe kan jij besparen?

Nieuws en Updates

HET LEVEN IS DUURDER GEWORDEN. HOE KAN JIJ BESPAREN?

Budget Thuis, 23 februari 2022

image

Budget Thuis 23 februari 2022

WAAROM TEVEEL BETALEN VOOR VASTE LASTEN?

Inflatie. Een vaak gehoorde term in deze tijd. En niet voor niets, want de inflatie is het hoogst in 40 jaar (CBS, dec ’21). Dit betekent dat je minder kunt kopen voor je euro’s, omdat de prijzen van goederen en diensten zijn gestegen. En, dat kan best vervelend uitpakken. Want hoogstwaarschijnlijk zijn je inkomsten niet net zo hard meegestegen.

Naast dat de energieprijzen gestegen zijn voor een groep mensen, geldt dit ook voor de basisbehoeften zoals boodschappen, brandstof, de zorgverzekering en huisvesting. Iedereen voelt dit in de portemonnee.

Mensen gaan daarom op zoek naar manieren om slimmer met hun geld om te gaan. Ze speuren naar aanbiedingen en kortingscodes, de verwarming wordt een graad lager gezet, er wordt zuinig omgegaan met water en slimme deals worden gescoord. Andere uitgaves waar vaak nog vrij gemakkelijk op bespaard kan worden? De vaste lasten en abonnementen.

Bespaar op je vaste lasten

Op vaste lasten en abonnementen, daar is wat ons betreft met gemak op te besparen. Waarom teveel betalen voor producten die gewoon moeten werken en waarbij vaak het enige verschil de prijs is? Want bellen is bellen, en internetten is internetten. Zou je zeggen. Waarom dan teveel betalen voor je internetpakket en GB’s, toch?

De hoogste tijd om dus eens te kijken wat je nu betaalt voor je internet en tv én je mobiele telefoonabonnement.

Bespaarweken

De uitgaves op een rijtje? Dan is het nu tijd om eens de vergelijking te maken met ons aanbod. Bij Budget Thuis zijn er tot 4 april 2022 de Bespaarweken. Internet en tv kan al vanaf € 17,- per maand als je kiest voor korting. En onbeperkt bellen, sms’en en internet? Dat kan de eerste 3 maanden al vanaf € 15,- per maand als je kiest voor een 2-jarig abonnement. En tel daar ook nog eens een cadeau naar keuze bij op!

Bekijk aanbod Budget Alles-in-1Bekijk aanbod Budget Mobiel


Combikorting

Bijkomend voordeel is dat als je onze producten (Budget Energie, Alles-in-1 en Mobiel) combineert, je tot maar liefst € 360,- per jaar kan besparen. En dat bovenop de al lage prijzen van Internet & TV en Sim Only. Een slimme manier om ondanks de stijgende prijzen toch geld te besparen op je vaste lasten.