Alle soorten isolatie

Handige tips

Alle soorten isolatie

Budget Thuis, 21 februari 2024

image

Leestijd: 3 minuten

Een slecht geïsoleerd huis verliest vooral warmte via het dak, de muren, de ramen en de vloer. Door je huis beter te isoleren heb je minder energie nodig om het te verwarmen. Maar welke isolatie kies je dan? Met zoveel opties is het makkelijk om de weg kwijt te raken. In dit artikel leggen we de verschillende soorten isolatie uit.

BT Woonkamer Isolatie Artikelen los Dakisolatie 2024M02

Dakisolatie

Een geïsoleerd dak zorgt voor een warmer huis én een lagere energierekening. Maar hoe pak je dat aan? Op deze pagina lees je alles over dakisolatie.

Lees verder

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een relatief snelle manier om muren te isoleren. Een gespecialiseerd bedrijf kan de ruimte in de muur opvullen met isolatiemateriaal. Meer weten over spouwmuurisolatie?

Lees verder
BT Woonkamer Isolatie Artikelen los Spouwmuur 2024M02
BT Woonkamer Isolatie Artikelen los Vloerisolatie 2024M02

Vloerisolatie

Niets vervelender dan koude voeten! Daarom is vloerisolatie belangrijk. Dit zorgt ervoor dat er geen kou via de vloer binnenkomt. Op deze pagina lees je alles over vloerisolatie.

Lees verder

Glasisolatie

Via de ramen kan er flink wat kou binnen komen. Door enkel glas te vervangen houd je de warmte binnen én heb je minder last van buitengeluiden. Meer weten over glasisolatie?

Lees verder
BT Woonkamer Isolatie Artikelen los Glasisolatie 2024M02