Sim Only abonnement: dé pagina voor jouw beste keuze

Bij Budget Mobiel helpen we je natuurlijk graag met het maken van een slimme keuze voor je nieuwe mobiele abonnement! Met zoveel opties op de markt kan het kiezen van een sim only abonnement een uitdagende taak zijn. Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen door het geven van waardevolle tips en advies. Zo vind je het perfecte abonnement dat aansluit bij jouw behoeften.

Dit is wat je wil weten over sim only abonnementen

Een sim only abonnement is de ideale oplossing als je nog een goed werkende telefoon hebt liggen en tegelijkertijd wilt genieten van voordelige tarieven én flexibiliteit. Bij dit type abonnement ontvang je alleen een simkaart. Zonder een nieuwe telefoon dus. Met sim only heb je de volledige controle over je maandelijkse kosten en de vrijheid om gemakkelijk te wisselen van abonnement wanneer dat nodig is.

Bedenk waar je behoefte aan hebt

Voordat je een sim only abonnement kiest, is het belangrijk om je persoonlijke behoeften en gebruik te bekijken of in te schatten. Stel jezelf de volgende vragen:

 • Hoeveel belminuten, sms-berichten en mobiele data heb je maandelijks nodig?
 • Gebruik je voornamelijk je telefoon om te bellen en sms'en, of ben je juist een echte internetgebruiker?
 • Heb je behoefte aan extra functies, zoals internationale gesprekken of roamingopties? Door te bekijken waar je behoefte aan hebt, kun je het perfecte abonnement kiezen en kom je niet met onverwachte kosten te zitten.

Vergelijk verschillende aanbieders

Bij Budget Mobiel begrijpen we dat keuze belangrijk is. Daarom is het verstandig om verschillende telecomaanbieders te vergelijken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Let hierbij op de volgende punten:

 • Tarieven:
  Controleer de maandelijkse kosten, belminuten, sms-berichten en mobiele data inbegrepen in het abonnement.
 • Contractduur:
  Bepaal hoelang je aan een contract wilt vastzitten. Bij Budget Mobiel bieden we flexibele maandelijkse opzegmogelijkheden, maar ook een langere contractduur: 1 of 2 jaar.
 • Netwerkdekking:
  Bekijk of de aanbieder een goede dekking heeft op de plaatsen waar jij vaak komt. Budget Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk.
 • Klantenservice:
  Bij Budget Mobiel streven we naar een gewoon goede klantenservice.

Let op verborgen kosten

Bij het vergelijken van sim only abonnementen is het belangrijk om ook op eventuele verborgen kosten te letten. Controleer bijvoorbeeld of er extra kosten worden berekend voor dingen zoals het overschrijden van je datalimiet, bellen naar speciale nummers of het ontvangen van internationale gesprekken. Bij Budget Mobiel geloven we in transparantie en willen we vervelende verrassingen voorkomen.

Sim Only van Budget Mobiel

Overweeg zeker de sim only abonnementen van Budget Mobiel. Met onze focus op betaalbaarheid én kwaliteit bieden we verschillende opties die passen bij verschillende behoeften en budgetten. Bij het Budget Mobiel Sim Only abonnement krijg je onbeperkt belminuten en sms-berichten én voldoende mobiele data. Zo kun je zorgeloos genieten van je telefoon. Daarnaast maak je gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk, met een supergoede dekking in Nederland. Met onze flexibele contractvoorwaarden en de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen, geven we je de vrijheid en controle over jouw mobiele abonnement.

Meer informatie over onze sim only abonnementen vind je hier