You're on the prod environment.

De kleine lettertjes van Budget Energie

Hier vind je alle voorwaarden die van toepassing zijn op onze producten. De meeste zijn te lezen in het PDF formaat. (download hier een PDF reader)

Algemene voorwaarden

Als je een overeenkomst hebt gesloten met Budget Energie gelden er Algemene Voorwaarden. Die kun je hier downloaden. Leuk voor als je eens tijd over hebt!

Algemene voorwaarden geldig tot en met 31-12-2013 Algemene voorwaarden geldig vanaf 1-1-2014 tot en met 31-3-2017 Algemene voorwaarden geldig vanaf 1-4-2017

Toelichting op de algemene voorwaarden

Vind je de voorwaarden ingewikkeld? Dan vind je hier een toelichting.

Toelichting op de algemene voorwaarden

Productvoorwaarden

Hier vind je de nu geldende productvoorwaarden van Budget Energie. (De algemene voorwaarden gelden voor de hele markt, de productvoorwaarden gaan specifiek over de producten van Budget Energie.)

Productvoorwaarden Vast/Variabel Productvoorwaarden Dynamisch Voorwaarden Trouwe Klant-voordeel Voorwaarden combikorting Actievoorwaarden Zonnepanelen

Wat kun je van ons verwachten?

We willen zo efficient mogelijk zijn. Zodat onze klanten tevreden blijven. Daarom hebben we een aantal kwaliteitscriteria opgesteld. Bekijk ze even, en laat ons graag weten hoe je onze service beoordeelt.

Kwaliteitscriteria

Onze gedragscode

Ook wij houden ons aan de gedragscode Consument en Energieleverancier. Die gedragscode is ontworpen om het consumentenvertrouwen op de vrije energiemarkt te versterken. Kun je alleen maar voor zijn, denken we.

Gedragscode Consument en Energieleverancier

Wat er in staat? Waar we ons aan moeten houden als we klanten werven, hoe we ons klantcontact onderhouden, en hoe we om gaan met zaken als verlengen of beëindigen van overeenkomsten.

Gedragscode Leveranciers Slimme Meters Verklaring Naleving gedragscode voor Leveranciers

In de bedenktijd je contract opzeggen?

Heb je de afgelopen 14 dagen een contract afgesloten waar je vanaf wilt? Download dan het herroepingsformulier en stuur het terug per post of e-mail. Dan annuleren we je contract.

(Jammer als je toch geen klant wordt!)

Herroepingsformulier

Voor de fijnproever: de aansluit- en transportovereenkomst

Hier vind je het Model aansluit- en transportovereenkomst en de daarbij horende algemene voorwaarden.

Model aansluit- en transportovereenkomst Aansluit- en transportovereenkomst + algemene voorwaarden