Waarborg

Wij laten bij alle aanmeldingen een kredietwaardigheidstest doen door Experian Nederland. Zij stellen je kredietwaardigheid vast en toetsen in hun uitgebreide kredietdatabases de kredietwaardigheid van elke klant. Na het uitvoeren van de kredietcontroles volgt er een een kredietscore per klant. De kredietscore is opgebouwd uit onder andere het betaalgedrag in het verleden en het kredietverleden. Wanneer je het niet eens bent met de uitslag van de kredietcontrole of wanneer je meer informatie wilt over hoe deze uitslag tot stand is gekomen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Toekomstige klanten die door Experian als minder kredietwaardig worden beoordeeld vragen wij om een borgbedrag te betalen. Je ontvangt dan een aanmeldbevestiging per e-mail met de vraag om het borgbedrag binnen 7 dagen over te maken en zo de overstap of aanmelding af te ronden. Het totaalbedrag bestaat uit € 200 waarborg per product. Dit bedrag is vrijgesteld van btw en krijg je na je eindnota weer terug.

Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

Heb je een e-mail ontvangen met de vraag om de borg over te maken? Maak dan binnen 7 dagen na ontvangst van de aanmeldbevestiging, via een eigen bankopdracht, het bedrag over naar rekeningnummer NL86ABNA0511919131 Dit kun je doen onder vermelding van: 'waarborg en je klantnummer'.

Het is niet mogelijk om de waarborg in termijnen te betalen. De betaalde waarborg wordt uiterlijk 6 weken na de eindnota aan je terugbetaald. We verrekenen het bedrag dan met eventuele openstaande bedragen.

Veelgestelde vragen