Hi Shopbuddie,
shop met cashback

  • KPN 5G-netwerk
  • Tot 12 maanden korting
  • Gratis aansluiten t.w.v. € 20,-
BEREKEN JE VOORDEEL >
Budget Mobiel deal

Budget Mobiel, dé aanbieder als je op zoek bent naar een voordelig abonnement. Er is altijd een abonnement dat bij je past. En, niet onbelangrijk, We maken gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Betrouwbaar en stabiel!

Als je klant wordt via Shopbuddies.nl krijg je naast alle voordelen van Budget Mobiel, ook nog eens een cashback tot € 27,-! Lees meer over de actievoorwaarden.

Best geteste 5G-netwerk: KPN

Budget Mobiel maakt gebruik van het KPN-netwerk. Het mobiele netwerk van KPN is door Umlaut Connect uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk ter wereld. Dus reken maar op goede dekking. Altijd en overal. Zowel in binnen- als buitenland.

Kies je voor Budget Mobiel? Dan kies je bewust voor topkwaliteit voor een budget prijs.

Bekijk onze sim only abonnementen
KPN Logo
Overstappen

OVERSTAPPEN MET NUMMERBEHOUD

Regelen we voor je

Overstappen naar Budget Mobiel? Dat kan vaak al vanaf 4 maanden voordat je huidige contract afloopt. Mét behoud van je mobiele nummer. Maak je gebruik van een prepaid simkaart? Dan kan overstappen zelfs vaak al binnen 3 werkdagen. Ook dan zonder verlies van je telefoonnummer. Wij regelen de overstap voor je. Daar heb je geen omkijken naar.

Meer info

“Topkwaliteit voor een budget prijs“

IK KAN NOG NIET OVERSTAPPEN

Maar bespaar natuurlijk graag

Is overstappen voor je energie, mobiel bellen of alles-in-1-pakket nu nog niet mogelijk, omdat je gebonden bent aan een contract? Máár, profiteer je in de toekomst graag van de blijvend lage tarieven en combikorting bij Budget Thuis? Stel de bespaarmelding in. Dan herinneren wij je aan ons voordelige aanbod, zodra je kunt overstappen. Zo weet je zeker dat je geen voordeel misloopt!

Stel bespaarmelding in
bespaarmelder
Combikorting Budget Thuis

PROFITEER VAN COMBIKORTING

Combineer Budget Energie met Mobiel en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor iedereen die wil besparen en tegelijkertijd bewust kiest voor kwaliteit. Combineer je Budget Mobiel met Budget Alles-in-1 of Budget Energie? Dan krijg je ook nog eens elke maand combikorting. Mooi meegenomen dus.

Is overstappen nog niet mogelijk? Loop geen voordeel mis en stel de bespaarmelding in.

BUDGET MOBIEL VAN BUDGET THUIS

Budget Thuis is er voor iedereen die wil besparen en tegelijkertijd bewust kiest voor kwaliteit. Wij zorgen voor je energie, internet, tv en bellen. We maken het simpel, betaalbaar én groen. Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Geen kleine lettertjes, gewoon goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Zo houd je meer geld over voor de dingen die écht leuk zijn.

We bieden naast Budget Mobiel (Sim Only) ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Energie (Stroom & Gas). Combineer je deze diensten van Budget Thuis? Dan ontvang je bovenop de blijvend lage prijzen ook nog eens elke maand combikorting. Mooi meegenomen, toch?