You're on the prod environment.

Sjef Peeraer(oprichter vanBudget Energie)Doet er ietsleuks mee

...op zijn elektrische fiets

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie. En dat je dit leest, is al heel wat. Onderzoek wijst namelijk uit dat bijna niemand geïnteresseerd is van wie ze hun stroom en gas krijgen. Als ze het maar krijgen. En het liefst voor een zo laag mogelijke prijs. Val ze verder vooral niet lastig.

Daarom sponsoren we geen voetbalclub. En laten we je niet geloven dat je de aarde redt door onze groene stroom te kopen. (Wij vinden groene stroom heel normaal trouwens. Daarom is 100% van onze energie groen). Wij leveren geen slimme-met-je-leven-meedenkende thermostaten (onze klanten zijn zelf slim genoeg). En we geloven dat je niet zit te wachten op een stroom van nieuwsbrieven.

Bij Budget Energie beloven we juist minder

Minder betalen

We hebben ons bedrijf zo ingericht dat we zo laag mogelijke kosten hebben. Zodat jij een blijvend lagere prijs betaalt voor je stroom en gas.

Minder gedoe

We hebben onze dienstverlening zo efficiënt gemaakt zodat je zo min mogelijk tijd aan ons kwijt bent. Overstappen. Verhuizen. Meterstanden doorgeven. Alles met een paar klikken. Wij zijn er voor de nuchtere Nederlander. Die niet in mooie praatjes gelooft. Die minder wil betalen. En die geen gedoe wil.

Minder bla bla

Van ons geen verhalen over het belang van groene stroom en wat mensen kunnen doen om de wereld te redden. Groene stroom hoort normaal te zijn en geen lifestyle.


Minder betalen, minder gedoe, minder blabla. Groene en tóch goedkope energie gebruiken, met plezier.

Doe er iets leuks mee

Budget Energie kan nog wel wat extra handen gebruiken.

Budget Energie groeit als een tierelier. Dat betekent dat we werk hebben. Wellicht ook voor jou. Helemaal als je wil meegroeien, meedenken en meebouwen, vanaf ons kantoor in hartje Amsterdam.

Bekijk onze vacatures