SPOEDAANVRAAG ENERGIE

Vul je adresgegevens in en ontdek ons aanbod

BEREKEN JE VOORDEEL

Zo werkt een spoedaanvraag

Bij een verhuizing regel je het vervroegen van de startdatum in een paar stappen

1
2
3
4

Aanmelden

Meld je bij ons aan voor een energiecontract, met natuurlijk het adres van je nieuwe woning. Kies de looptijd van het contract en geef bij de aanmelding aan dat het gaat om een verhuizing. Geef daarnaast ook aan dat je het contract zo snel mogelijk wil laten ingaan.

SPOED BIJ VERHUIZING

Binnen 2 werkdagen kunnen we de spoedlevering starten

Ga je verhuizen of ben je net verhuisd? En heb je op dit moment geen lopend energiecontract bij ons (of een andere energieleverancier) dat je mee kunt verhuizen naar je nieuwe adres? Dan moet je een nieuw energiecontract afsluiten voor op je nieuwe adres, zodat je daar gas en/of stroom ontvangt.

Ben je het regelen hiervan in alle drukte rondom de verhuizing vergeten? Geen zorgen! Met een spoedaanvraag kunnen we zorgen dat je binnen 2 werkdagen alsnog je energie geregeld hebt in je nieuwe woning. Je leest hieronder de regels van een spoedaanvraag en hoe je zo’n spoedaanmelding bij ons regelt.

Met spoed energie aanvragen? Bekijk hier de regels

  • Je verhuist en vraagt een energiecontract aan voor je nieuwe woning
  • Je kunt een huur- of koopovereenkomst tonen als bewijs van je verhuizing
  • De naam van de energieaanvraag komt overeen met de naam op de huur- of koopovereenkomst

Ook goed om te weten: voor iedere aanmelding doen we een creditcheck. Bij een positief resultaat beoordelen we je aanvraag meteen. Is het resultaat negatief? Dan vragen we een borg. We starten de levering dan nadat de betaling van de borg is ontvangen. We kunnen in dat geval niet de startdatum van de levering garanderen.

Snel aanmelden

“Regel stroom en gas in een handomdraai“

BUDGET ENERGIE, ONDERDEEL VAN BUDGET THUIS

Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. En we hebben de smaak te pakken! Nóg meer saaie producten leveren, daar worden we heel blij van… Producten die je als huishouden móet hebben. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En zo min mogelijk voor betaalt natuurlijk! Budget Energie is net als Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) en Budget Mobiel (Sim Only) onderdeel van Budget Thuis. En wel zo handig, al je energie- en telecomdiensten onder één dak.

BESPAAR BIJ JE VERHUIZING

Zoals je hier natuurlijk al hebt kunnen lezen, helpen we je graag bij de spoedaanvraag voor stroom en gas op je nieuwe adres. Maar, een nieuwe woning kan natuurlijk ook niet zonder een Alles-in-1-pakket. Hiervoor kun je terecht bij Budget Alles-in-1: Internet, TV en Bellen via het KPN-netwerk. En combineer je Budget Energie met Budget Alles-in-1? Dan ontvang je ook nog eens tot € 5,- combikorting per maand. Mooi meegenomen, toch?

100% GROENE STROOM

Budget Energie biedt 100% groene stroom aan. Onze stroom bestaat uit zonne- en windenergie uit Nederland en andere Europese landen. Ook gebruikmaken van de groene stroom van Budget Energie? Bereken dan hier wat jouw voordeel is.