You're on the prod environment.

Inloggen op je modem

De naam van je WiFi-netwerk aanpassen? Of controleren welke apparaten er met je WiFi-netwerk verbonden zijn? Dat kan via de webinterface van het modem. Hier kun je veel instellingen bekijken en wijzigen.

Inloggen

  • Maak verbinding met je WiFi-netwerk;
  • Open een nieuwe browser en ga naar mijnmodem.kpn of http://192.168.2.254;
  • Afhankelijk van het modem dat je hebt, gaat inloggen nét even anders...

Experia Box V10

Als je voor de eerste keer inlogt, vul je bij de gebruikersnaam ‘admin’ in en laat je het wachtwoord leeg. Je stelt vervolgens zelf meteen een eigen wachtwoord in, onthoud deze voor de volgende keer! Wil je het wachtwoord van je modem in de toekomst aanpassen? Volg dan de stappen hieronder bij 'Wachtwoord vergeten?'.

Experia Box V10a

Als je voor de eerste keer inlogt, vul je bij de gebruikersnaam ‘admin’ in en bij het wachtwoord het ‘admin password’ dat je op de achterkant van je modem vindt. Daarna wordt je gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen, bewaar deze dus goed voor de volgende keer! Wil je het wachtwoord van je modem in de toekomst aanpassen? Volg dan de stappen hieronder bij 'Wachtwoord vergeten?'.

Ingelogd?

Inloggen gelukt? Dan kun je al je gegevens bekijken en eventueel wijzigen. Hieronder geven we je een paar voorbeelden.

Naam en wachtwoord WiFi-netwerk wijzigen WiFi-kanaal wijzigen

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Geen probleem. Zet dan je modem terug naar de fabrieksinstellingen. Dit doe je door je modem te resetten. Daarna kun je weer inloggen met admin als gebruikersnaam. Het wachtwoordveld laat je leeg. Ingelogd? Stel dan gelijk een nieuw wachtwoord in.