You're on the prod environment.

Draag eennieuwe klantaan enontvang € 20,-op je rekening

Wil jij ook wat bijverdienen?

Profiteer nu van vriendenvoordeel

Tip je vrienden of kennissen over Budget Mobiel. Zo hoeven ook zij zich géén zorgen meer te maken over extra kosten, omdat zij dan ook gebruik kunnen maken van onbeperkte data, bellen & sms’en van Budget Mobiel!

Vriendenvoordeel

Een win-win-win-situatie!

Voor jou, je vriend én ons

Geen enkele vorm van reclame kan op tegen de mening van onze daadwerkelijke gebruikers. Voor het aantrekken van nieuwe klanten geven wij dan ook liever geld aan onze klanten dan dat we geld betalen aan een duur reclamebureau.

Voor iedere nieuwe klant die jij aanbrengt, ontvang je nu € 20,- zo, hup, op je bankrekening. Ook de nieuwe klant die zich via jou aanmeldt profiteert direct van eenmalig € 5,- korting op de eerste betaling.

Als je een nieuwe klant aanbrengt bij Budget Mobiel dan gelden er wel spelregels. De actievoorwaarden voor het vriendenvoordeelprogramma met hierin de spelregels zijn hier te bekijken.

Vriendenvoordeel

Hoe werkt dit nou eigenlijk?

Login

Log in op MijnBudget.

Ga naar Vriendenvoordeel

Is het inloggen op MijnBudget gelukt? Ga dan naar 'Vriendenvoordeel'.

Deel de link

Je ziet nu een link die je eenvoudig kunt kopiëren. Gedaan? Stuur ‘m dan vervolgens naar je vrienden via bijvoorbeeld WhatsApp of deel ‘m via je social media.

Profiteer

Zodra iemand zich aanmeldt bij Budget Mobiel via jouw vriendenvoordeellink, ontvang jij per nieuw aangedragen klant € 20,- op je rekening. De nieuwe klant krijgt tijdens het bestellen automatisch eenmalig € 5,- korting op de eerste betaling. En wij zijn blij met jullie allebei als klant. Win-win-win dus! Bekijk hier de actievoorwaarden voor het vriendenvoordeelprogramma met hierin de spelregels.