MOBIEL ABONNEMENT

Van Budget Mobiel

BEKIJK AANBOD

1- of 2-jarig óf maandelijks opzegbaar?

Je hoeft jezelf niet altijd voor een langere tijd vast te leggen aan een mobiel abonnement. Kies voor een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement van Budget Mobiel. Bij ons zit je op het beste netwerk van Nederland (KPN), maar dan supervoordelig. Je zit dus nergens aan vast. Zo blijven je maandelijkse kosten lekker laag.

SIM ONLY MOBIEL ABONNEMENT

Budget Mobiel staat bekend om scherpe tarieven. Daardoor zijn we gewoon een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een voordelig Sim Only abonnement. We hebben verschillende bundels beschikbaar. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en een ruime hoeveelheid data, of liever een iets kleinere bundel wilt, Budget Mobiel heeft opties voor ieders portemonnee. Én al onze abonnementen zijn geldig in Nederland en andere EU-landen.

DE VOORDELEN VAN BUDGET MOBIEL ABONNEMENTEN OP EEN RIJ

  • Supervoordelige Sim Only abonnementen
  • Maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
  • Gratis nummerbehoud
  • Via het betrouwbare KPN-netwerk
  • Altijd een passend abonnement
  • Geen kredietcheck

Wil jij ook een mobiel abonnement waar je niet voor lange tijd aan vast zit? Kies dan nu voor Budget Mobiel. Maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Stap eenvoudig over met behoud van je mobiele telefoonnummer.

BESTEL NU EENVOUDIG SIM ONLY ABONNEMENT VAN BUDGET MOBIEL

Bestel Budget Mobiel online via deze website. Liever je simkaart direct in je bezit hebben? Sim Only van Budget Mobiel is ook exclusief verkrijgbaar bij één van de Primera-winkels.

PROFITEER VAN COMBIKORTING

Combineer Budget Energie met Mobiel en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Combineer je Budget Energie met Budget Mobiel en Budget Alles-in-1? Dan krijg je bovenop de lage prijs ook nog eens elke maand combikorting. Wat kan oplopen tot € 17,50 per maand. Mooi meegenomen dus. En wel zo handig, alles bij één partij.

Is overstappen nog niet mogelijk? Loop geen voordeel mis en stel de bespaarmelding in.
Combikorting Budget Thuis