MOBIEL ABONNEMENT

Van Budget Mobiel

Bekijk aanbod

WAAROM NOG EEN MOBIEL ABONNEMENT VOOR LANGERE TIJD?

Hoezo zou je je nog vastleggen aan een mobiel abonnement voor langere tijd? Kies voor een Sim Only abonnement van Budget Mobiel. Waarom? Nou, omdat je dan gebruik kunt maken van (onbeperkt) data, sms’en én bellen voor een vast bedrag per maand. Én het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

SIM ONLY MOBIEL ABONNEMENT

Kies voor één van de supervoordelige Sim Only abonnementen van Budget Mobiel. Onbeperkt bellen, sms’en en MB’s gebruiken kan al voor € 20,- per maand met Budget Mobiel Onbeperkt. Kun je het met minder af? Ook geen probleem. Kies dan voor Budget Mobiel Basis, ons abonnement met 7 GB internet van € 15,- per maand. Ook bij dit abonnement bel en sms je onbeperkt. Niet langer gedoe dus met het opladen van je prepaid tegoed. Voor beide abonnementen geldt: geldig in Nederland én andere EU-landen.

DE VOORDELEN VAN BUDGET MOBIEL ABONNEMENTEN OP EEN RIJ

  • Onbeperkt aantal MB's, sms’jes én minuten
  • Mobiel maandabonnement voor een vast bedrag per maand, vanaf € 15,-
  • Maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
  • Via het betrouwbare 4G-netwerk van KPN
  • Geen kredietcheck

Wil jij ook een mobiel abonnement waar je niet voor lange tijd aan vast zit? Kies dan nu voor Budget Mobiel. Maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Stap eenvoudig over met behoud van je mobiele telefoonnummer.

BESTEL NU EENVOUDIG SIM ONLY ABONNEMENT VAN BUDGET MOBIEL

Bestel Budget Mobiel online via deze website. Liever je simkaart direct in je bezit hebben? Sim Only van Budget Mobiel is ook exclusief verkrijgbaar bij één van de Primera-winkels.

PROFITEER VAN COMBIKORTING

Combineer Budget Energie met Mobiel en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Combineer je Budget Energie met Budget Mobiel en Budget Alles-in-1? Dan krijg je bovenop de lage prijs ook nog eens elke maand combikorting. Wat kan oplopen tot € 17,50 per maand. Mooi meegenomen dus. En wel zo handig, alles bij één partij.

Is overstappen nog niet mogelijk? Loop geen voordeel mis en stel de bespaarmelding in.
Combikorting Budget Thuis