You're on the prod environment.

Trek een trui aan en win één van de vele prijzen

Deze winter het verbruik een beetje minder!

Meld je aan!

Klik op ‘Meld je aan’, log in op MijnBudget Energie en ga in het linkermenu naar
‘Trek een trui aan & win’.

Trek een trui aan

Bewust omgaan met je stroom en gas. Altijd al belangrijk, maar nu nog meer. Naast dat dit natuurlijk goed is voor het milieu, scheelt het je ook nog eens in je portemonnee. Wij dagen je graag uit! Deze winter, het verbruik een beetje minder (oké dat rijmt net niet ;). De verwarming een graadje lager, korter douchen of Trek een trui aan!

Heb je stroom én gas van Budget Energie? En, heb je een slimme meter? Top! Dan heb je eigenlijk geen reden om niet mee te doen. Lukt het jou om deze winter minimaal 10% minder stroom én gas te verbruiken ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar? Wie weet cross jij dan binnenkort wel weg op je nieuwe e-bike óf win je één van de vele andere prijzen. Hoe het in z’n werk gaat? Je leest het hieronder.

Klik op ‘Ik wil meedoen’, log in op MijnBudget Energie en ga in het linkermenu naar ‘Trek een trui aan & win’.

Ik wil meedoen!

Dít kun je winnen

Wordt het de e-bike of...?

Verbruik jij minimaal 10% minder stroom én gas ten opzichte van dezelfde periode vorige jaar? WINNAAR! Sowieso ben je goed bezig voor het milieu én je portemonnee. Maar, daarnaast maak je kans op een van de volgende prijzen:

LEKKER e-Bike (10x)

Elke 2 weken verloten we een LEKKER e-Bike ter waarde van € 2.098,-. Een elektrische fiets dus. Met een minimalistisch maar praktisch ontwerp is deze goed geoliede machine ideaal voor zowel woon-werkverkeer als een tochtje in het weekend. Deze fiets is ontworpen voor de optimale reis.

Budget Thuis pakket (100x)

Een kaars, dekentje, mok, theedoek & handdoek én een Google Nest Mini. Een perfect pakketje voor de wintermaanden, met producten waarmee je het thuis alleen nog maar comfortabeler kunt maken.

OPPO Band (100x)

Ben je sportief bezig of van plan de draad qua sporten weer op te pakken? Dan kan de OPPO Band (t.w.v. € 69,-) een mooie stimulans zijn. Deze activity tracker meet jouw gezondheid op basis van bijvoorbeeld je hartslag of het zuurstofniveau in je bloed. Op het land én onder water (tot wel 50 meter).

Trek een trui aan prijzen

Zo doe je mee voor de prijzen

Wat houdt de actie in?

Bewust omgaan met je stroom en gas. Altijd al belangrijk, maar nu nog meer! Naast dat dit natuurlijk goed is voor het milieu, scheelt het je ook nog eens in je portemonnee. Wij dagen je graag uit! Deze winter, het gasverbruik een beetje minder (oké dat rijmt net niet ;). De verwarming een graadje lager, korter douchen of Trek een trui aan!

Heb je stroom én gas van Budget Energie? En, heb je een slimme meter? Top! Dan heb je eigenlijk geen reden om niet mee te doen. Lukt het jou om deze winter minimaal 10% minder stroom én gas te verbruiken ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar? Wie weet cross jij binnenkort dan wel weg op je nieuwe e-bike óf win je één van de vele andere prijzen.

Kan ik meedoen?

Jazeker, als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je bent klant (particulier) bij Budget Energie voor je stroom én gas;
 • Je bent in het bezit van een slimme meter *.

* Als je geen slimme meter hebt kunnen we helaas je verbruik niet per periode vergelijken. Maar minder verbruiken kan natuurlijk wel altijd ;) Goed voor je portemonnee én het milieu!

Wat zijn de spelregels?

Wat is een spel zonder spelregels? Niets natuurlijk. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

 • De ‘Trek een trui aan’-actie loopt van 15 november 2021 t/m 31 maart 2022;
 • Meld je zo snel mogelijk aan, maar uiterlijk vóór 28 februari 2022 via MijnBudget;
 • Om kans te maken op de prijzen moet je:
  • In het bezit zijn van een slimme meter;
  • Tenminste één maand deelnemen;
  • Tenminste 10% minder stroom & gas verbruiken, t.o.v. dezelfde periode het jaar daarvoor *.

Ben je in de tussentijd verhuisd? Of ben je nog geen jaar klant bij ons? Dan kunnen we je huidige verbruik niet vergelijken met je verbruik van vorig jaar, omdat dat om een anders adres gaat óf we je verbruiksgegevens niet kunnen inzien. Dan vergelijken we het verbruik op je (nieuwe) adres met het standaard jaarverbruik (SJV) volgens de netbeheerder.

* We houden rekening met weersverschillen en corrigeren dit, zodat er een correcte vergelijking gemaakt kan worden.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan in MijnBudget, je persoonlijke MijnOmgeving. Klik hieronder op ‘Ik wil meedoen’ en meld je vervolgens aan in MijnBudget door te klikken op ‘Ik doe mee’. De actie loopt van 15 november 2021 t/m 31 maart 2022. Aanmelden kan uiterlijk tot een maand voor afloop van de actie, vóór 28 februari 2022.

Wat kan ik winnen?

We hebben een mooi pakket aan prijzen samengesteld. Al zeggen we het zelf ;) Het totale prijzenpakket bestaat uit:

 • 10 x LEKKER e-Bike t.w.v. € 2.098,-
 • 100 x Budget Thuis pakket t.w.v. € 100,-
 • 100 x OPPO Band t.w.v. € 69,-
 • 1.000 x ‘Trek een trui aan’-trui

Iedere 2 weken verloten we prijzen onder klanten die zich voor 28 februari 2022 hebben ingeschreven, minimaal een maand meedoen én tenminste 10% minder energie verbruikt hebben t.o.v. dezelfde periode vorig jaar.

Hoe weet ik of ik iets win?

Ben je één van de 10 gelukkigen die de LEKKER e-Bike wint? Dan nemen we persoonlijk contact met je op. Ben je een winnaar van één van de andere prijzen? Dan krijg je dit thuisgestuurd.

Klik op ‘Ik wil meedoen’, log in op MijnBudget Energie en ga in het linkermenu naar ‘Trek een trui aan & win’.

Ik wil meedoen!

Budget Thuis doet ook mee

We doen niet mee voor de prijzen, máár minder energieverbruiken doen we graag!

Met laagjes kleding houd je de warmte vast!

Warm je woonkamer op door wat kaarsen aan te steken

Trek een trui aan en zet de verwarming een graadje lager ;)

Hoeveel warme truien heb jij al in huis?

Geen last van koude voeten met lekkere warme wollen sokken!

Een dekentje is niet alleen héél gezellig maar ook heerlijk warm!