You're on the prod environment.

Budget Energienu ookbijMediaMarkt

Verkrijgbaar in alle 50 MediaMarkt-filialen

MediaMarkt-cadeaukaart tot € 175,-

Besteed ‘m direct in de winkel

Misschien heb je het al eens gezien bij een bezoek aan de MediaMarkt: Budget Energie is verkrijgbaar in alle 50 filialen. Mét een speciaal aanbod.

Sluit je in de winkel een 3-jarig energiecontract af of verleng je je huidige contract bij ons? Dan krijg je een MediaMarkt-cadeaukaart tot maar liefst € 175,-. Direct in de winkel. Zo kun je de tv kiezen die net buiten budget lag, de nieuwste PlayStation tóch kopen of die ene was-droogcombinatie aanschaffen die je al zo lang wilde hebben.

Kom naar de winkel en maak kennis met één van onze energie-adviseurs. En heb je vragen over energie, dan kun je natuurlijk ook direct bij ze terecht!

Veelgestelde vragen over onze actie

Hieronder zetten we de meestgestelde vragen over de cadeaukaart op een rij. Staat je vraag er niet bij? Stel hem dan aan onze klantenservice.

Wanneer ontvang ik mijn cadeaukaart?

Je ontvangt de cadeaukaart in de MediaMarkt nadat je een energiecontract hebt afgesloten. De cadeaukaart wordt voor je uitgeprint.

Hoe verzilver ik mijn cadeaukaart?

De geprinte cadeaukaart is direct te besteden in de MediaMarkt. Wacht je liever nog even of bestel je liever iets online? Dat kan ook. In de webshop van MediaMarkt kun je de code die op de cadeaukaart staat invoeren bij het afrekenen.

Hoe kan ik het saldo checken op mijn cadeaukaart?

Je controleert je saldo heel eenvoudig op: www.mediamarkt.nl/cadeaukaart.

Kan ik ook een cadeaukaart krijgen als ik mij online aanmeld?

Nee, geen cadeaukaart. Online ontvang je tot € 175,- Budget Korting die aan het einde van je contract wordt uitgekeerd.

Meld je online aan
Bieden jullie ook 1-jarige contracten?

Jazeker. We bieden dan alleen geen cadeaukaart aan. Je kunt een 1-jarig contract alleen op onze eigen website afsluiten. Bereken je aanbod op onze website.

Heb je een andere vraag? Stel hem dan aan onze klantenservice.