You're on the prod environment.

Budget Energievanaf nu ook bijMediaMarkt

Misschien heb je het al gezien: vanaf 1 januari 2018 is Budget Energie ook verkrijgbaar in alle 49 filialen van MediaMarkt, dus ook bij jou in de buurt.

Speciaal aanbod: cadeaukaart tot € 175,- van MediaMarkt

Daarom hebben we een speciaal aanbod: als je nu een 3-jarig energiecontract afsluit of je contract verlengt, ontvang je in de winkel een cadeaukaart met een waarde tot maar liefst € 175,-. Zo kun je die betere TV kopen die net buiten budget lag, de nieuwste PlayStation of die ene was-droogcombinatie die je al zo lang wilde hebben!

Kom snel naar de winkel en maak kennis met één van onze energie-adviseurs (aan wie je natuurlijk ook direct al je vragen over energie kunt stellen).

Vragen over de actie?

Hieronder zetten we de meest gestelde vragen over de cadeaukaart op een rij. Staat je vraag er niet bij? Stel hem dan aan onze klantenservice.

Wanneer ontvang ik mijn cadeaukaart?
Je ontvangt de cadeaukaart in de MediaMarkt nadat je een energiecontract hebt afgesloten. De cadeaukaart wordt uitgeprint.

Hoe verzilver ik mijn cadeaukaart?
De geprinte cadeaukaart is direct te besteden in de MediaMarkt. Wacht je liever nog even of bestel je liever iets online? Dat kan. In de webshop van MediaMarkt kun je de code die op de cadeaukaart staat invoeren in de checkout.

Hoe kan ik het saldo checken op mijn cadeaukaart?
Je checkt je saldo heel eenvoudig op: www.mediamarkt.nl/cadeaukaart

Kan ik ook een cadeaukaart krijgen als ik mij online aanmeld?
Nee, geen cadeaukaart. Online ontvang je tot € 175,- Budget Korting die aan het einde van je contract wordt uitgekeerd. Dit kun je besteden bij MediaMarkt. Online of in de winkel. Doe er iets leuks mee!

Meld je online aan

Bieden jullie ook 1-jarige contracten?
Jazeker. We bieden dan alleen geen cadeaukaart aan. Je kunt een 1-jarig contract alleen op onze eigen website afsluiten. Bereken je aanbod via onze online energie check.

Heb je een andere vraag? Stel hem dan aan onze klantenservice.