De ontwikkelingen op de energiemarkt

Maatregelen voor jouw energierekening

Lees hier wat je kunt verwachten

De energieprijzen zijn nog altijd hoog. Om huishoudens te helpen, heeft het kabinet daarom maatregelen aangekondigd. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wij werken deze pagina continu bij.

Informatie over ons saldeerbeleid vind je op onze pagina over zonnepanelen en salderen.


Het prijsplafond

Wat betekent het voor jou

Vanaf 1 januari 2023 geldt een prijsplafond voor de energietarieven. Hieronder vind je meer informatie.

Doneer aan kansfonds

Help elkaar de winter door

Wil jij een bijdrage doen aan Kansfonds omdat je de energiecompenstatie zelf minder hard nodig hebt? Dat kan. Kansfonds investeert in structurele oplossingen in de samenleving en doet ook wat nodig is voor mensen die nú in de problemen komen, door het steeds duurder wordende levensonderhoud. Wij zijn blij met iedere extra euro die binnenkomt bij Kansfonds. Samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat niemand deze winter in de kou komt te zitten. Help jij ook mee?

Doneer nu
Kansfonds

Korting op de energiekosten

In november en december 2022

In de maanden november en december krijg je €190 per maand korting op je energierekening. Deze korting krijg je direct via ons op je rekening gestort. Dit bedrag staat los van je termijnbedrag en jaarnota. Voorwaarde is dat je op de 1e van de maand klant bij ons moet zijn. Hieronder vind je meer informatie.

Extra maatregelen

Waar kun je nog meer op rekenen

Naast bovenstaande maatregelen heeft de overheid ook enkele extra maatregelen aangekondigd. Hieronder lees je hierover meer informatie.