Stap nu over op glasvezel

Bij Budget Alles-in-1 maken we gebruik van het kopernetwerk (ADSL) van KPN. KPN zet deze internetverbinding uit en vervangt koper voor glasvezelinternet. In de e-mail die je hebt ontvangen, staat de datum waarop jouw adres overgaat op glasvezel. Én, vanaf wanneer je huidige internetverbinding dus niet meer mogelijk is. Om te voorkomen dat je zonder internet komt te zitten, helpen wij je graag met de overstap naar glasvezel.

Je voordeel

  • 200 Mb/s glasvezelinternet voor de koper-prijs
  • Gratis installateur t.w.v. € 89,-

Doe de postcodecheck

  • Vul jouw postcode en huisnummer in via de postcodecheck van KPN
  • Zie direct of je glasvezel hebt óf krijgt

De voordelen van glasvezel

  • Het glasvezelnetwerk biedt een stabielere én snellere internetverbinding. Er zijn hogere snelheden haalbaar tot wel 1000 Mb/s. Zo kun je moeiteloos met meerdere apparaten tegelijk videobellen, streamen en gamen.
  • Glasvezel is een stuk duurzamer dan koper/ADSL, omdat het veel minder energie verbruikt. En dat is weer goed voor het milieu!
  • Gratis monteur voor de installatie (t.w.v. € 89,-).
Vraag nu glasvezel aan

Zo werkt het

Overstappen naar glasvezel

1
2
3
4

Bestel glasvezelinternet

Bestel de glasvezelverbinding via MijnBudget.

Internetabonnement kiezen

Profiteer zo lang mogelijk van korting

Stap je nú over naar het glasvezelnetwerk? Dan kun je gebruikmaken van exclusieve korting! Deze korting geldt tot de in je e-mail genoemde datum. Dus, hoe eerder je de overstap naar glasvezel maakt, hoe langer je kunt profiteren van deze korting!

Wat gebeurt er als ik niet overstap naar glasvezel?

Zodra KPN de koperverbinding (ADSL) stopt, kun je niet langer gebruikmaken van je huidige internetverbinding. Dat betekent dus dat je zonder internet komt te zitten. Heb je geen glasvezelinstallatie aangevraagd? Dan stopt je verbinding en wordt je contract automatisch opgezegd.

Dat is zonde natuurlijk! Want als je nu overstapt naar glasvezel profiteer je minstens een jaar lang van de voordelen van glasvezelinternet voor een koper-prijs!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het overstappen naar glasvezel lees je hier.