De beste internetprovider

Bekijk ons aanbod

Met superveel internetproviders om uit te kiezen, is het vinden van de beste optie een uitdaging. Zo is er natuurlijk Budget Alles-in-1, onderdeel van Budget Thuis. Een betrouwbare internetprovider die gebruikmaakt van het kwaliteitsnetwerk van KPN.

Budget Alles-in-1 is in het verleden benoemd als de beste internetprovider van Nederland door Pricewise. Niet zomaar een provider dus! Hieronder bespreken we waarom Budget Thuis een goede keuze is voor jouw internetbehoeften en waarom vergelijken zo belangrijk is bij het kiezen van een provider.

* Score Budget Thuis, Budget Alles-in-1 is hier onderdeel van.

Betrouwbaar netwerk van KPN

Zoals al benoemd, maakt Budget Alles-in-1 gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Dit betekent dat je kunt rekenen op een snelle en stabiele internetverbinding. Waar je ook woont. Het netwerk van KPN staat bekend om zijn uitstekende dekking én betrouwbaarheid. Zo kun je onbezorgd gebruikmaken van je internet dus.

De beste internetprovider van Nederland

Pricewise, een onafhankelijk vergelijkingsplatform, heeft Budget Alles-in-1 in 2021 beoordeeld als de beste internetprovider van Nederland. In de categorie Internet, TV en Bellen werd Budget Alles-in-1 gemiddeld het hoogst beoordeeld wat betreft onder ander de prijs én de klanttevredenheid. Door te worden uitgeroepen tot de beste provider, heeft Budget Alles-in-1 laten zien dat je betrouwbaarheid en uitstekende service kunt bieden tegen een betaalbare prijs.

Vergelijken is belangrijk bij het kiezen van een provider

Bij het kiezen van een internet- of glasvezelprovider is het belangrijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Elke provider biedt verschillende pakketten, prijzen en snelheden aan. Door te vergelijken kun je het pakket vinden dat het beste past bij jouw specifieke behoeften én budget. Neem de tijd om te onderzoeken welke providers beschikbaar zijn in jouw regio en vergelijk de aanbiedingen. Zo kun je de beste keuze maken.

Bekijk ons aanbod

Internetabonnementen: waar moet je op letten?

Internetabonnementen zijn natuurlijk superbelangrijk geworden, nu er zoveel online gebeurt. Van online surfen tot aan communiceren, streamen en toegang krijgen tot een oneindig aanbod van informatie. Houd bij het kiezen van een internetabonnement rekening met een aantal belangrijke punten.

Beschikbaarheid van providers

Allereerst is het belangrijk om te kijken welke providers beschikbaar zijn in jouw regio. Niet alle providers bieden namelijk diensten aan in alle gebieden.

Snelheid van het internet

De snelheid van het internet is natuurlijk ook van groot belang. De snelheid wordt uitgedrukt in megabits per seconde (Mbps) en bepaalt hoe snel je gegevens kunt downloaden én uploaden. Als je een lichte internetgebruiker bent die af en toe e-mails controleert en wat surft, is een lagere snelheid vaak voldoende. Voor het zwaardere werk, zoals het streamen van HD-video's of online gamen, wil je waarschijnlijk een hogere snelheid voor een soepelere ervaring.

Prijs en extra kosten

Als laatste is natuurlijk de prijs een belangrijk punt. Vergelijk de prijzen van verschillende providers en let op eventuele extra kosten, zoals installatie- of modemhuurkosten. Zorg ervoor dat het gekozen abonnement aansluit bij waar jij behoefte aan hebt.

Waarom kiezen voor glasvezel?

Bij het kiezen van een internetverbinding heb je vaak de keuze tussen glasvezel en ADSL. Hieronder lees je waarom je zou moeten kiezen voor glasvezel:

 • De toekomst
  Binnen nu en 5 jaar zal het KPN-netwerk volledig overgaan van ADSL naar glasvezelinternet. Dit betekent dat glasvezel de toekomst is en voor steeds meer mensen beschikbaarheid zal zijn.
 • Snelheid en betrouwbaarheid
  Glasvezel is een moderne technologie waarbij je geen snelheidsverlies hebt, zoals vaak wel het geval is bij ADSL. Met glasvezel heb je een constante en stabiele verbinding zonder dat je snelheid erop achteruit gaat.
 • Hogere snelheden
  Glasvezel biedt hogere snelheden dan ADSL. Je kunt dus sneller bestanden downloaden, streamen én online gamen zonder haperingen of vertragingen.
 • Stabiliteit
  Het glasvezelnetwerk staat bekend om zijn stabiliteit. Hierdoor kun je op elk moment rekenen op een snelle en betrouwbare verbinding, zonder gedoe.
 • Even snel up- als downloaden
  Glasvezel biedt zowel een hoge uploadsnelheid als downloadsnelheid. Dit is ideaal als je (met meerdere mensen) thuis werkt en regelmatig videobelt, veel gebruikmaakt van cloudopslag óf actief bent op social media. Ook voor gaming of het uploaden van video's is glasvezel perfect geschikt.

Conclusie, glasvezel is de beste keuze als je wilt profiteren van een toekomstbestendige internetverbinding. Met hogere snelheden, stabiliteit en gelijke up- en downloadsnelheden, is glasvezel de ideale optie voor zowel werk als ontspanning.

Veelgestelde vragen over internetproviders

Is Budget Alles-in-1 verkrijgbaar in mijn regio?
De beschikbaarheid van internetproviders kan verschillen per regio. Wil je weten of Budget Alles-in-1 glasvezel aanbiedt op jouw adres? Doe de postcodecheck.

Welke internetsnelheden biedt Budget Alles-in-1 aan?
Budget Alles-in-1 biedt verschillende snelheidspakketten aan, variërend van lage tot hoge snelheden. Het is belangrijk om te kiezen voor een pakket dat voldoet aan jouw behoeften, zoals het aantal apparaten dat tegelijkertijd verbonden zal zijn en het soort online activiteiten dat je wilt uitvoeren. Budget Alles-in-1 biedt snelheden tot 1 Gb/s down- en upload snelheid.

Bekijk hier de verschillende glasvezelinternetsnelheden

Welke soorten internetverbindingen worden aangeboden (bijv. glasvezel, kabel, DSL)? Providers bieden verschillende soorten internetverbindingen aan, zoals glasvezel, kabel en DSL. Glasvezel biedt vaak de snelste én meest betrouwbare verbinding, terwijl kabel en DSL vaker beschikbaar zijn op elk adres.

Wat zijn de kosten van de verschillende internetabonnementen?
De kosten van internetabonnementen kunnen variëren afhankelijk van het gekozen pakket. Het is belangrijk om niet alleen naar de maandelijkse kosten te kijken, maar ook naar eventuele extra kosten zoals installatiekosten of modemhuur. Vergelijk de prijzen en bekijk welke provider de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Zijn er speciale aanbiedingen of kortingen beschikbaar?
Budget Alles-in-1 biedt speciale aanbiedingen voor nieuwe klanten. Denk aan een introductiekorting of een cadeau naar keuze. Het is altijd goed om te informeren naar lopende aanbiedingen. Zo kun je zien of je kunt profiteren van extra voordelen.

Bekijk hier de aanbieding van Budget Alles-in-1

Biedt Budget Alles-in-1 een goede klantenservice en technische ondersteuning?
Het is belangrijk om te kiezen voor een provider die een goede klantenservice en technische ondersteuning biedt. Denk hierbij aan een goed bereikbare klantenservicelijn, online ondersteuning en snelle reactietijden bij het oplossen van eventuele problemen. Budget Alles-in-1 hecht veel waarde aan deze punten en werkt dus ook continu aan verbetering hiervan.

Hoe lang is de contractduur en zijn er mogelijkheden voor flexibiliteit?
Providers bieden vaak contracten met verschillende looptijden. Het is belangrijk om te weten hoelang een contract duurt voordat je je ergens aan verbindt. Daarnaast is het handig om te informeren naar mogelijke opties voor flexibiliteit, zoals maandelijkse opzegbaarheid of de mogelijkheid om te upgraden of downgraden tijdens de contractperiode.

Zijn er positieve beoordelingen of recensies van andere klanten beschikbaar?
Het is de moeite waard om beoordelingen en recensies van andere klanten te lezen om zo een beter beeld te krijgen van de ervaringen. Dit kan helpen bij het nemen van een goede beslissing. Bekijk de reviews van Budget Alles-in-1.

Bekijk ons aanbod