Glasvezelinternet via Budget Alles-in-1

Glasvezelinternet

Via het betrouwbare KPN-netwerk

Via Budget Alles-in-1 maak je gebruik van het krachtige glasvezelnetwerk van KPN. En dat voor een blijvend lage prijs. Het glasvezelnetwerk kan hogere snelheden aan dan het ADSL-netwerk en de kabel. En daarnaast is glasvezel ook nog eens een stuk duurzamer dan deze twee technieken. Je bent met glasvezel dus klaar voor de toekomst. Daarnaast heb je met glasvezel een stabielere internetverbinding. Dit betekent ook dat je op ieder moment een snelle verbinding hebt.

Bij glasvezel is de uploadsnelheid namelijk net zo hoog als de downloadsnelheid. Werk je thuis, ben je een gamer of plaats je vaak video’s op social media? Dan heb je een hoge uploadsnelheid nodig.

KPN is in rap tempo heel Nederland aan het verglazen. Dat betekent dat het ADSL-netwerk gaat stoppen met werken. Tijd voor de overstap naar glasvezel dus!

Onze klantenservice staat klaar om je van A tot Z hierin te begeleiden
Icon ZoSnelAlsHetLicht
Icon UpNetZoSnelAlsDown
Icon SuperStabiel

Zo snel als het licht

Even snel up- als downloaden

Superstabiel internet

Snel

Glasvezelinternet - Snel

50 Mb/s down- en uploadsnelheid
Surfen, e-mailen en je favoriete serie streamen via Netflix? Dit is een goede snelheid voor als je af en toe online bent of bijvoorbeeld alleen woont.

Bestel nu

Sneller

Glasvezelinternet - Nog sneller

100 Mb/s down- en uploadsnelheid
Ideaal voor een gezin met een thuiswerker of online gamer. Daarnaast houd je nog een stabiele verbinding om te Netflixen en tv kijken.

Bestel nu

Héél snel

Glasvezelinternet - Héél snel

200 Mb/s down- en uploadsnelheid
Krachtig internet om urenlang te kunnen videobellen, goed presteren tijdens het online gamen en film(pjes) en series te kijken.

Bestel nu

Supersnel

Supersnel Internet

500 Mb/s down- en uploadsnelheid
Krachtig internet ideaal voor grote gezinnen. Zodat iédereen tegelijk urenlang kan videobellen en gamen. Óf eindeloos films en series kan kijken.

Bestel nu

Gigasnel

Gigasnel Internet

1000 Mb/s down- en uploadsnelheid
Superkrachtig internet. Zo kan het hele gezin urenlang op hoge internetsnelheid presteren. Videobellen, gamen, series en films kijken. Een eitje.

Bestel nu

Zo wordt je woning aangesloten

Op het glasvezelnetwerk

Heb je op jouw adres nog geen glasvezelinternet? Dan moet je helaas nog even geduld hebben. KPN is op dit moment bezig om heel Nederland te ‘verglazen’. Lees op de pagina van KPN meer informatie, over de verschillende stappen in het aanleggen van glasvezelinternet op jouw adres. Hieronder lees je ook hoe het aansluiten op het glasvezelnetwerk in z’n werk gaat.

1. Jouw buurt is aan de beurt
2. Toestemming geven
3. Graafwerkzaamheden
4. Afspraak maken
5. Je kunt bestellen
6. De plaats van het aansluitpunt wordt bepaald
7. Je woning wordt aangesloten
8. Je modem wordt geïnstalleerd