BUDGET THUIS WOONKAMER

Budget Thuis 12 augustus 2021

BUDGET THUIS FELICITEERT MILJOENSTE KLANT!

Op dit moment hebben 1 miljoen klanten gekozen voor Budget Thuis. En dat is niet niks. Dat is méér dan 19 keer een gevulde Rotterdamse Kuip, twee keer het aantal inwoners van de stad Den Haag en meer dan het totaal aantal fietsen in Amsterdam. De miljoenste klant, meneer den Hartog, heeft voor Budget Energie gekozen, zodat hij dat kan combineren met Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel. En hij heeft gekozen voor het gemak van al je diensten onder één dak, Budget Thuis dus. Daar kunnen wij maar één ding op zeggen: Werkt Gewoon ;)

Over Budget Thuis

Sinds 2011 levert Budget Energie stroom en gas in Nederland. In 2019 is daar Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Vast Bellen via het betrouwbare KPN-netwerk) aan toegevoegd. Begin 2020 maakte Budget Mobiel, ook via het KPN-netwerk, de familie compleet. En dit allemaal onder de naam Budget Thuis. Hiermee is Budget Thuis de eerste partij die een totaalpakket van energie- en telecomdiensten onder één dak voor heel Nederland aanbiedt.

Gemak én heel veel voordeel

Onze klanten kiezen voor het gemak van Budget Thuis. Tegen een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. En als ze onze diensten combineren dan krijgen ze elke maand extra voordeel in de vorm van combikorting. Die ook nog eens aardig kan oplopen. Onze miljoenste klant is een goed voorbeeld van iemand die al volop profiteert van deze combikorting door zijn energie, internet & tv én zijn sim only abonnement bij ons af te nemen.

Waardering en goede service

En dat onze klanten ons waarderen en vertrouwen blijkt ook uit ons cijfer op reviewwebsite Kiyoh. Daar geven onze klanten Budget Energie een 8,9, Budget Mobiel een 7,5 en Budget Alles-in-1 een 8. Cijfers om gewoon trots op te zijn. En daar werken we hard aan! Zo ook aan onze service, want naast dat we klaarstaan voor onze klanten op de website, chat en per telefoon, hebben we daar sinds kort de Budget Thuis app aan toegevoegd. Hier kunnen klanten alles heel makkelijk en snel regelen. En dat werkt ook gewoon voor onze miljoenste klant ;)

Meer artikelen lezen

PROFITEER VAN COMBIKORTING

Combineer Budget Energie met Mobiel en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Combineer je Budget Energie met Budget Mobiel en Budget Alles-in-1? Dan krijg je bovenop de lage prijs ook nog eens elke maand combikorting. Wat kan oplopen tot € 17,50 per maand. Mooi meegenomen dus. En wel zo handig, alles bij één partij.

Is overstappen nog niet mogelijk? Loop geen voordeel mis en stel de bespaarmelding in.
Combikorting Budget Thuis